- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.981
Kimseyi batırmadı şimdiye dekEşiniz girecekse bizde girelim.batti balık yan gider ,
Sordum gocam 20000 lot alacakmış.ytd
Geçen yıl doğum günü evlilik yıl dönümü niyetine aldirmiştim koca yaPırlanta alın. 1800 e aldığım takı 8400 olmuş.
20000 ile başvuracak dese bile benim fakirlik sinirlarimi zorluyor yesa siz gidin ben gelemiyommmm20000 lot mu alacağım dedi :)
20000 ile başvuru yapacağım kaç lot gelirse artık mi dedi
Eşim ödeme aldıkça hesaba atıyoruz. Ödemeleri yaptıkça yetmediğinde ordan kullanıyoruz. Yani kredi larti gibi oldu bizim için. Çünkü sürekli düzenli bir maaşimiz yok. Bazen 2 ay ödeme alamadığımız zaman oluyor, sonra toplu ödeme alıyoruz falan derken aylık ödemeler için kredi kartı gibi kullanıyorum avans hesabiValla ben de ekşi hesaptaydim bir ara ama bi para bekliyordum.o geld i
Şu an eksi hesap borç 0 sukur
Kalan 7 yıllık ev kredisi 2 yıllık araba kredisi var ama onlar sayılmaz hahaaha
20000 ile başvuracak dese bile benim fakirlik sinirlarimi zorluyor yesa siz gidin ben gelemiyommmm
Ytd diyince sen işte orda bi uzaklastık senleSordum gocam 20000 lot alacakmış.ytd
Benim hesapta eşime ait 8 k var ama borsanın ikinci kuralı eşten habersiz borsaya girilmezzzAy borsa kurallarından birini ihlal ettim
Bin demek Yok
K diyeceksin hahhaah
4 k ile girmeyi düşünüyorum kızlar Haahahhahahha haahah
Galata yi satıp 50 TL oraya yaptirdigimla mi girsem acaba Ziraat halka arzına
Siz hala tutuyor musunuz elinizde galatayi
İlk halka arz denemem olduğu için sizlerin bilgisinden faydalanıyoruz ne güzel
Yoksa onu biraz daha artar diye bekleyip koca dan destek ile mi girsem Ziraat e
Ben Galata’ndan kar yaparsam altın alacağım inş kar yaparızGalata yi satıp 500 TL yaptırdığını 550 TL olarak alıp mi girsem acaba Ziraat halka arzına
500 tl ye birsey vermez kiGalata yi satıp 500 TL yaptırdığını 550 TL olarak alıp mi girsem acaba Ziraat halka arzına
Ben sattım uğraşmak istemediğim için, daha da girmem halka arza falan hoşuma gitmedi bu iş :))Galata yi satıp 500 TL yaptırdığını 550 TL olarak alıp mi girsem acaba Ziraat halka arzına
Benim 20 bin param olsa krediye ara ödeme atarım borcumu azaltırım20 bin benden de çıkmaz ne ettin:)
30unda maaş yatıyor kredi borcu ayın 10unda
Kredi ile oransala başvurmayı düşünüyorum.ahhahahhahh biraz da kart borçlarını eklesem 4 binle basvursam
Eskiden bebekti bebekBen sattım uğraşmak istemediğim için, daha da girmem halka arza falan hoşuma gitmedi bu iş :))
20000 lot gelecek şekilde para yatıracak20000 lot mu alacağım dedi :)
20000 ile başvuru yapacağım kaç lot gelirse artık mi dedi
2020de iyimiş evet. Ama 2020 istisnai bi süreçmiş benim anladığım, bir daha böyle yükselişler furyalar olur mu bilmemEskiden bebekti bebekonu bile elimizden aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?