- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.021
Halka arzlardan zamanında kaçmayı unutmada. Aranızda unutanlar oluyorGururumuzla oynuyorlar
O kadar param olsa Anadolu'dan arsa alır unutur 20 yıl sonra zengin olurumZiraat halka arz fiyatı 1.60 tl
20000 çarpı 1.60 Eşittir 32 bin
Sen 10 bin lot istiyorsan
10000 çarpı 1.60 eşittir 16 bin ile gireceksin
Tabii kaç lot gelir Allah blir :)
İşte asıl mesele o.Halka arzlardan zamanında kaçmayı unutmada. Aranızda unutanlar oluyor
Haber verirler inş bana yoksa ben kalırım.Halka arzlardan zamanında kaçmayı unutmada. Aranızda unutanlar oluyor
Arsam var taaa dedemin babasından kalma 5 kuruş etmiyor. O da şans işiO kadar param olsa Anadolu'dan arsa alır unutur 20 yıl sonra zengin olurum
Niye ziraat bankasini zengin edeyim ki
Züğürt tesellisi
Benim zaten konut kredim var Ziraatte önce onu kapat ne halka arzı derlerO kadar param olsa Anadolu'dan arsa alır unutur 20 yıl sonra zengin olurum
Niye ziraat bankasini zengin edeyim ki
Züğürt tesellisi
Arkadan takılacak çok kişi var
Tren olur çıkarızArkadan takılacak çok kişi var
Geçmiş olsun canım,hayırdır neyin var?İyi akşamlar güzel grubumun güzel insanları bugün hep okudum yazamadım akşama kadar düşük tansiyonla uğraştım ilaçların yan etkisi galiba..
Ben banka hissesi toplamaya başladımBenim zaten konut kredim var Ziraatte önce onu kapat ne halka arzı derler
Benim de TOKİ ödemesi var.Benim zaten konut kredim var Ziraatte önce onu kapat ne halka arzı derler
Banka batmazsa olur kepenkleri indirmezseBen banka hissesi toplamaya başladım20 yıl sonra bankanın tamamı benim olur muki?
A sen sorunca gördüm kuzum neyin var iyimisin sonilmek?Geçmiş olsun canım,hayırdır neyin var?
Sağlam banka batmaz ülke batarsada zaten elle gelen düğün bayrammBanka batmazsa olur kepenkleri indirmezse
Üzülme seni banka hisseleri belki kurtarmaz ama o barbie bebekler kurtarırSağlam banka batmaz ülke batarsada zaten elle gelen düğün bayramm
Mihail gel ortak olalım borsa kendine gelsin günlük al sat günde 400 tl kar garantili. Sen de uzun vade hissede destek at bana 3 yıla varmaz zenginizBen sattım uğraşmak istemediğim için, daha da girmem halka arza falan hoşuma gitmedi bu iş :))
Yesa yesaa nasıl 32 bin dersinOoooooo 32 bin dedi
Yok mu arttıran haahah
Benlede ortak olsana günde 400 tl güzelmişMihail gel ortak olalım borsa kendine gelsin günlük al sat günde 400 tl kar garantili. Sen de uzun vade hissede destek at bana 3 yıla varmaz zenginiz
Gece ya yorgun şimdi sabah olsa daha ayrıntılı hesap yapıyorYesa yesaa nasıl 32 bin dersinşu an muhteşem hesap yeteneğini kullanıp, en sonki oransalda 100 de 4.bilmem kaç vermiş, bunda da bu kadar verse şu kadarlık başvurcak ,şu kadar lot çarpı fiyat demekki anapara bu demeni bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?