- 20 Ocak 2010
- 48.875
- 189.462
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.001
İşte o kaç pere bizim matemetiğimiz yetmedide20000 lot gelecek şekilde para yatıracak
20000 lot gelecek şekilde para yatıracak
Ben çan2 olanada girdim durumu kötüymüş şirketin boynuma çan takıp yollamazlar inş beniBen sattım uğraşmak istemediğim için, daha da girmem halka arza falan hoşuma gitmedi bu iş :))
Ceycey canımmm senin kocan fake borsacı değil dimi20000 lot gelecek şekilde para yatıracak
Durun yanlış anlamışım şimdi sordum 35 bin falan yatırıp 20000 lot isteyecekmiş 1000 2000 gelir herhalde diyor. Oransalmış ama lotta fazlaymış bu seferİşte o kaç pere bizim matemetiğimiz yetmedide
Allah korusun ayBen çan2 olanada girdim durumu kötüymüş şirketin boynuma çan takıp yollamazlar inş beniGerçi daha belli olmadı parayı çekmediler belki acırlar almazlar beni
Durun yanlış anlamışım şimdi sordum 35 bin falan yatırıp 20000 lot isteyecekmiş 1000 2000 gelir herhalde diyor. Oransalmış ama lotta fazlaymış bu sefer
Bi an gözlerimiz kamaşmıştı ceyceyDurun yanlış anlamışım şimdi sordum 35 bin falan yatırıp 20000 lot isteyecekmiş 1000 2000 gelir herhalde diyor. Oransalmış ama lotta fazlaymış bu sefer
Olsun Kız kalanla gümüş alırlarYok yok anladık biz
Ben de 32 bin yatırır diye hesaplamıştım
Az daha arttı olsun hahaaha
Oluyor mu 32 bine 20bin lot bende 10 bin lot alim bariOoooooo 32 bin dedi
Yok mu arttıran haahah
Yok orijinaldir fake olsa 2 aydır para kazanamıyoruz diye niye yırtınayım. Sallardım bugün de 2000 aldık 5000 aldık diyeCeycey canımmm senin kocan fake borsacı değil dimiHeryer fake kaynıyor korkuyoruz
TühDurun yanlış anlamışım şimdi sordum 35 bin falan yatırıp 20000 lot isteyecekmiş 1000 2000 gelir herhalde diyor. Oransalmış ama lotta fazlaymış bu sefer
Oransalların hiç biri değil maalesefBizim gibi küçük yatırımcılara göre değil o zaman bu ziraat
Borsacı ben değilim ayol ömrümde halka arz almadım. Ama sayende hissem var 11 bine yakın. İzindeyim mihailBi an gözlerimiz kamaşmıştı ceycey
Boşver girme bence bizi tavuk gibi yolar atarlarBizim gibi küçük yatırımcılara göre değil o zaman bu ziraat
Hahajaj çok oyiydi oBoşver girme bence bizi tavuk gibi yolar atarlarGeçende bir arkadaş oransala girdi 2 lot vermişler
Sen kuyumcusun.Borsacı ben değilim ayol ömrümde halka arz almadım. Ama sayende hissem var 11 bine yakın. İzindeyim mihail
Oluyor mu 32 bine 20bin lot bende 10 bin lot alim barikazandırırcak mi ki
Gururumuzla oynuyorlarHahajaj çok oyiydi oekmek parası olur boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?