- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.041
Vay anasını yine doğru hesapYok yok anladık biz
Ben de 32 bin yatırır diye hesaplamıştım
Az daha arttı olsun hahaaha
olur tabiki.2500 koy 400 al günde.biz çok yaptık bunuBenlede ortak olsana günde 400 tl güzelmiş
Peki ben benMihail gel ortak olalım borsa kendine gelsin günlük al sat günde 400 tl kar garantili. Sen de uzun vade hissede destek at bana 3 yıla varmaz zenginiz
Ceyceybank kuruluyorolur tabiki.2500 koy 400 al günde.biz çok yaptık bunu
Yalnız ceycey 2500 e en fazla 250 alabilirsinolur tabiki.2500 koy 400 al günde.biz çok yaptık bunu
gruba almadılar beni ama.aslında borsadan en iyi anlayan benim evde oturuyor haberleri yokPeki ben ben
Kalanı cebinden ekleyecek benceYalnız ceycey 2500 e en fazla 250 alabilirsin10 bine 400 e de razıyım ben
tek hisse değil ki o 2 saatte alıp alıp satıyor adam yuppi.bazı zamanlar oluyor bu paralarYalnız ceycey 2500 e en fazla 250 alabilirsin10 bine 400 e de razıyım ben
Tamam doğru diyorsun bikaç al sat yaparsan olur.ben küçük küçücük bir batırımcı olduğumdan aklımda almadıtek hisse değil ki o 2 saatte alıp alıp satıyor adam yuppi.bazı zamanlar oluyor bu paralar
Ooo daldan dala en sevdiğim şeytek hisse değil ki o 2 saatte alıp alıp satıyor adam yuppi.bazı zamanlar oluyor bu paralar
kız günde 8000 10000 alıyorduk .sonrada yemeğe gidiyorduk kutlamaya.ama son aylardır a101böreğini zor alır oldukk.Kalanı cebinden ekleyecek bence
dur beni bekle mayısta coin işine giriyorum ben girince durum ne olur bilemem.hiçççç anlamıyorum çünküOoo daldan dala en sevdiğim şeyCoinlerde daldan dala gezdim bak şimdi sakat bir şekilde yerde yatıyorum Ama benimki cahil cesareti
Valla eşim soruyor coinler ne alemde diye.Dedim iyiler ellerinden öperlerdur beni bekle mayısta coin işine giriyorum ben girince durum ne olur bilemem.hiçççç anlamıyorum çünkü
Sen girene kadar coinler tedavülden kalkacak gibi, bu hızla giderse eriyip yok olacaklardur beni bekle mayısta coin işine giriyorum ben girince durum ne olur bilemem.hiçççç anlamıyorum çünkü
yok yok olmazlar yenileri kuruluyor.Sen girene kadar coinler tedavülden kalkacak gibi, bu hızla giderse eriyip yok olacaklar
Bende arada proğramlara hala girilebiliyormu diye açıp bakıyorum, yoksa ekran açmayacaktımda,düşme korkusuna alışmıştımki, sırra kadem korkusu başladıValla eşim soruyor coinler ne alemde diye.Dedim iyiler ellerinden öperler
Vayyy piyasaya ceycey coini cıkıyor demek mayıstayok yok olmazlar yenileri kuruluyor.
Sadece 2020 rallisinde mi böyleydi geçmiş yıllarda da aşağı yukarı günlük böyle rakamlar oluyo muydu ceycey? Kamuoyu yoklamasıkız günde 8000 10000 alıyorduk .sonrada yemeğe gidiyorduk kutlamaya.ama son aylardır a101böreğini zor alır oldukk.
Ben gözden çıkardım artar gelirse kabulüm erir giderse haram olsunBende arada proğramlara hala girilebiliyormu diye açıp bakıyorum, yoksa ekran açmayacaktımda,düşme korkusuna alışmıştımki, sırra kadem korkusu başladı
yurtdışına giden arkadaşa yeni bebekler ısmarladım 3 katına satacağımmm gelince.barbie değiller amaVayyy piyasaya ceycey coini cıkıyor demek mayıstaYtd her koyun kendi bacağından asılır ama bence alın aldırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?