- 12 Temmuz 2006
- 58.919
- 225.091
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.101
Ya bu ara kötü haberler hep peşpeşe geldi, bir öngörüde bulunmak da zorlaştı, yurtiçi yurtdışı haberler sanki döviz kuruna yarayacak gibi.Testereyle doğruyolar bizi abla ne zaman bitecek bu çile
Her şeye rağmen vazgeçmeyip üç kuruşumuzla hisse toplamaya devam ediyoruz bi de :)) bizi gidi kılıksızlar
Arkadaşım kaç gruba üyesin yaBurası daha iyi ceycey, hisse konuşuyoruz genel topikte riskli falan demiştik ama aldığımız hisseler zaten spk ile papaz olmalık değil, genele yazıp birbirimize fikir vermek daha iyi oluyor. Zaten spk da bana ereğliyi pazarlıyor diyosa buyursun desin
Tüm gruplardan çıktım bi tanesinden çıkmadım ama pek yoğun yazılmıyor oraya da.
Kahve makinası ayrı ya onu ben alırım siz bi bana yoğunlasınkahve makinesinden memeye terfi ettin sen de biz ne yapalımm
Geçmeyen adet kanaması canım bir aydir devam ediyor onu düzenlemek için aslında ağır bir ilaç değil ama vücudum alışana kadar tansiyon düşüklüğü yasiyacagim galibaGeçmiş olsun canım hayırdır ne ilacı kullanıyorsun
Çakarsa ilk işim benimde estetik olacak bugün haberlerde kadın estetik yaptırdıktan sonra eşini beğenmeyip terk etmiş eşime dedim valla bak bende gidebilirim ona göre yatırım yap diye bana. Sen yaptırmış mıydı yaptıracak mıydın bibi memeleriPeki benim memeler
ÖZelden yürürler sanatmmm teke tek takılırız o zaman sorunda olmaz hemmm
Dedi ve kader ağlarını örmeye başladıYa çıkacak mı bu gümüş gerçekten o zaman ben gümüşçülerin kralıyım 1 kilo var eşimde eğer çok çıkarsa sizi tanımam çıkarım gruptan ona göre
Anladım canım çoK geçmiş olsun belki kansızlığın da oluşmuştur ondan da kötü hissedebilirsinGeçmeyen adet kanaması canım bir aydir devam ediyor onu düzenlemek için aslında ağır bir ilaç değil ama vücudum alışana kadar tansiyon düşüklüğü yasiyacagim galiba
Kız daha yaptırmadım gecende kocam diyorki arkadasima zayıfladı başka oldu bu estetikde olursa artık yurt dısına açilırÇakarsa ilk işim benimde estetik olacak bugün haberlerde kadın estetik yaptırdıktan sonra eşini beğenmeyip terk etmiş eşime dedim valla bak bende gidebilirim ona göre yatırım yap diye bana. Sen yaptırmış mıydı yaptıracak mıydın bibi memeleri
Ben yazıcam üstünde ne var ceyceyÖZelden yürürler sana
kent şeker geldi aklımaa gözünün yağını yediğimin hissesi az emeği geçmedi bizee2020de iyimiş evet. Ama 2020 istisnai bi süreçmiş benim anladığım, bir daha böyle yükselişler furyalar olur mu bilmem
Başka bir sağlık sorunu yoksa, tuzlu yemeniz sakıncalı değilse bol bol tuzlu ayran, kraker gibi şeyler tüketin ablacım, yükselmesi kadar düşmesi de problem oluyor, şimdilerde daha iyiyim ama eskiden bastığım yeri bilmezdim, düşerdi hep ve her seferinde bayılırdımÇoklu alıntı yapmayi beceremedim soran arkadaşlarım mune abla çok teşekkür ederim. Tansiyonum bugün 70/50 di sürekli şuan daha iyiyim
madam moss pijama takımı.ev giyimine asla para harcamam.önemli olan sokaktakii imajım.donlarda a101 den bimdenBen yazıcam üstünde ne var ceycey
Bende bugün o sekildeydim sürekli başım dönüyor ayakta duramadim ilacın yan etkisi diye düşünüyorum abla pazartesi doktorumla konuşacağım yarında devam ederse..Başka bir sağlık sorunu yoksa, tuzlu yemeniz sakıncalı değilse bol bol tuzlu ayran, kraker gibi şeyler tüketin ablacım, yükselmesi kadar düşmesi de problem oluyor, şimdilerde daha iyiyim ama eskiden bastığım yeri bilmezdim, düşerdi hep ve her seferinde bayılırdım
Tekrar geçmiş olsun.
Hayırdır ilaç kısmını kaçırmışım, önemli bir şey değildir umarım.Bende bugün o sekildeydim sürekli başım dönüyor ayakta duramadim ilacın yan etkisi diye düşünüyorum abla pazartesi doktorumla konuşacağım yarında devam ederse..
Salon kadını çizgin bozuldu işte gördün müayy sözlerimi geri aldım kızlar mune hanımın aramızda olduğuu unutup don mon diyorummm.çok özür muneciğimmmm
Ben çıkacağım şimdiayy sözlerimi geri aldım kızlar mune hanımın aramızda olduğuu unutup don mon diyorummm.çok özür muneciğimmmm
An itibariyle sıfır :))Arkadaşım kaç gruba üyesin ya
sağolun olacağız inşallah zengin birbirimize destek olarak.olamasak da iyi dostluklar edindik asıl zenginlikte buBen çıkacağım şimdiazıcık bölümleri dolaşayım muhabbetinizi görünce dayanamadım selam vereyim dedim.
Kendinize iyi bakın, booooool kazançlarınız olsun bu topikten umutluyum, elinde fiskisi, pırlantalarını sallayan, markalı çantalarını gözümüze sokan milyor milyar minyonzenginleri çıkacak.
Göreyim sizi gazanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?