Testereyle doğruyolar bizi abla ne zaman bitecek bu çile

Her şeye rağmen vazgeçmeyip üç kuruşumuzla hisse toplamaya devam ediyoruz bi de :)) bizi gidi kılıksızlar
Ya bu ara kötü haberler hep peşpeşe geldi, bir öngörüde bulunmak da zorlaştı, yurtiçi yurtdışı haberler sanki döviz kuruna yarayacak gibi.
coin firmalarından giden gidene, borsada tahtası olan bazı şirketler batmış, piyasa nereye evrilecek belirsiz, hisse toplamanın mantığı neredeyse ölü fiyattan alıp beklemektir.
Uçacak mıyız çakılacak mıyız P.tesi göreceğiz ama bir ilk şok yaşarız gibi sanki.

Arkadaşım kaç gruba üyesin ya

Peki benim memeler
Çakarsa ilk işim benimde estetik olacak bugün haberlerde kadın estetik yaptırdıktan sonra eşini beğenmeyip terk etmiş eşime dedim valla bak bende gidebilirim ona göre yatırım yap diye bana. Sen yaptırmış mıydı yaptıracak mıydın bibi memeleri

Kız daha yaptırmadım gecende kocam diyorki arkadasima zayıfladı başka oldu bu estetikde olursa artık yurt dısına açilır

Çoklu alıntı yapmayi beceremedim soran arkadaşlarım mune abla çok teşekkür ederim. Tansiyonum bugün 70/50 di sürekli şuan daha iyiyim
Başka bir sağlık sorunu yoksa, tuzlu yemeniz sakıncalı değilse bol bol tuzlu ayran, kraker gibi şeyler tüketin ablacım, yükselmesi kadar düşmesi de problem oluyor, şimdilerde daha iyiyim ama eskiden bastığım yeri bilmezdim, düşerdi hep ve her seferinde bayılırdım
Tekrar geçmiş olsun.

Bende bugün o sekildeydim sürekli başım dönüyor ayakta duramadim ilacın yan etkisi diye düşünüyorum abla pazartesi doktorumla konuşacağım yarında devam ederse..

Bende bugün o sekildeydim sürekli başım dönüyor ayakta duramadim ilacın yan etkisi diye düşünüyorum abla pazartesi doktorumla konuşacağım yarında devam ederse..
Hayırdır ilaç kısmını kaçırmışım, önemli bir şey değildir umarım.

ayy sözlerimi geri aldım kızlar mune hanımın aramızda olduğuu unutup don mon diyorummm.çok özür muneciğimmmm
Ben çıkacağım şimdi azıcık bölümleri dolaşayım muhabbetinizi görünce dayanamadım selam vereyim dedim.

Kendinize iyi bakın, booooool kazançlarınız olsun bu topikten umutluyum, elinde fiskisi, pırlantalarını sallayan, markalı çantalarını gözümüze sokan milyor milyar minyon zenginleri çıkacak.
Göreyim sizi gazanız mübarek olsun

Son düzenleme:
sağolun olacağız inşallah zengin birbirimize destek olarak.olamasak da iyi dostluklar edindik asıl zenginlikte bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…