• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatırım konuları eşin pasifliği

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz 🤷🏻‍♀️
57DFC618-3F6C-477F-A497-4D24CDD81D53.jpeg
406AAD67-475F-4B9F-9126-8356A78460D4.jpeg
7EFEC190-069F-4750-8DC3-B525647B216A.jpeg
1D6D054E-4FC2-4D7B-B6CE-7B7D9E1BDB5B.webp

Dünyada aynı forum sitesini dert anlatmak için kullanan, bir dikili ağacı olmayan, görme engelli, tek çocuk annesi, şiddet gösteren ve aynı şaka(!) huyuna sahip eşi olan, rehberlik öğretmeni, düğün takılarını eş ailesinin aldığı, kvsinin üç katlı evi olan ve üstelik kendileri kirada 1200 bin tlye oturan, eşinin maaşı da yakın tarihte aynı oranda düşecek olan tek bu kadın mı var ha?

Dünyada aynı forum sitesini dert anlatmak için kullanan, bir dikili ağacı olmayan, görme engelli, tek çocuk annesi, şiddet gösteren ve aynı şaka(!) huyuna sahip eşi olan, rehberlik öğretmeni, düğün takılarını eş ailesinin aldığı, kvsinin üç katlı evi olan ve üstelik kendileri kirada 1200 bin tlye oturan, eşinin maaşı da yakın tarihte aynı oranda düşecek olan tek bu kadın mı var ha?
Okurken nefesim yetmedi 😂

Aynı sitede:
Görme engeli
Rehberlik öğretmeni
Bir dikili ağacınız yok
Tek çocuk
Aynı yaş çocuk
Şiddetli koca

Yağni... Değilsinizdir aynı kişi. Hele ki aynı forum sitesinde filan böylesine bir tesadüf... Hep olur.
Bir psikolojik danışman oluyor bir Türkçe öğretmeni :) üstelik hadi branş değiştirdi desem Türkçeden pdrci olan yok, felsefeciler bir ara geçmişlerdi o kadar. Üyenin başka bir konusuna da yazmıştım, 9 şey söylüyor 5'i yalan 4'ü şüpheli. Ayrıca başka bir konuda ücretsiz izine ayrıldım demiş :D 1 yıl bile dolmadan nasıl ücretsiz izine ayrılmış (ayrılamaz) onu da yersek işte.

C541A629-774F-4AC1-A69B-5BFFA41BC1A7.png

İnsan neden böyle bir şey yapar ki? Ruh hastası yeminle.
Aynı konuları açmak için niye iki ayrı üyeliğe ihtiyaç duymuş onu ben de anlamıyorum.

Ama en çok anlamadığım nokta herkes defalarca şikayet ettiği halde yönetim neden bu üye hakkında bir açıklama yapmıyor ya da üyelikleri birleştirmiyor? Bariz aynı üyeler ip’den adresten falan tespit edilememesi imkansız.

vay canına 2 üyenin de kiraları kuruşu kuruşuna aynı.peki 2 ayrı üyelikle bdv ye yazmak yasak değil mi?farklı ip nolarından mı yazıyor nasıl oluyor?
Maaşlar da aynı ama sıkıldım bi yerden sonra bıraktım 😂

Muhtemelen iki üyelik için iki farklı cihaz kullanıyordur ama yine de tespit edilebilir.

Bir psikolojik danışman oluyor bir Türkçe öğretmeni :) üstelik hadi branş değiştirdi desem Türkçeden pdrci olan yok, felsefeciler bir ara geçmişlerdi o kadar. Üyenin başka bir konusuna da yazmıştım, 9 şey söylüyor 5'i yalan 4'ü şüpheli.

Eki Görüntüle 3054433

Kendince kamufle yapıyor, elleme ahshs
EwyRBllXAAQgzlH.webp

İşin kötü yanı diğer üyeliğinde güya eşinden şikayetçi olmuştu, şiddetten ötürü.
Birkaç gün sonra burada açtığı konu yine para.
Yalan dolan da var konularında bence.
okullara öğretmen pdr ci falan alınırken psikolojik testlerde mi yapılsa ne?kadın çift kişilikli gibi .çocuklara faydadan çok zararı olur :KK12: :KK12:

Aynı konuları açmak için niye iki ayrı üyeliğe ihtiyaç duymuş onu ben de anlamıyorum.

Ama en çok anlamadığım nokta herkes defalarca şikayet ettiği halde yönetim neden bu üye hakkında bir açıklama yapmıyor ya da üyelikleri birleştirmiyor? Bariz aynı üyeler ip’den adresten falan tespit edilememesi imkansız.
İşsizlik resmen. :deli:

İşin kötü yanı diğer üyeliğinde güya eşinden şikayetçi olmuştu, şiddetten ötürü.
Birkaç gün sonra burada açtığı konu yine para.
Yalan dolan da var konularında bence.

"Tepki alacağım" diye şikayetçi olacağım filan yazdı muhtemelen, zaten annesi evine git-gel yapıp duruyordu diye hatırlıyorum. Mutemadiyenuzgun'ün eski konularına bakıp şok yaşamıştım. O üyeliğin konusu bana denk gelmemiş burada hiç, sonradan bakınca zaten o kadın o evden çıkmaz diyorsun.

Derdi işi para. Yeter ki kocasına bi şey aldırabilsin ama dayak da yesin, kocası annesinin yanında sapıklıklar da yapsın filan. Yanlış hatırlamıyorsam evlilik içi tecavüz ve hamileyken sandalyeyle dövülme de var (Bunu yorumlarda geçirmişler diye kalmış aklımda). İnsanın inanası gelmiyor.

Acaba kimse şikayet etmedi mi, herkes birbirinden mi bekledi bunu? O yüzden mi haberi yok yönetimin? Mesela ben çoğu zaman banlanacak bir şey yazan birini şikayet etmiyorum nasılsa birileri mutlaka etmiştir diye. 😂

Back
X