- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
İsterse 5 evim olsun arabam olmadıktan sonra neye yarar. Çok mantıksız geldi bana. Bu zamanda araba 2. 3. evden daha büyük ihtiyaç. Siz 1+1 alıp öğrencilerle çoluk çocukla uğraşacağınıza var olan evinizi nakde çevirmeye bakın. Ne demek boş duruyor? Sizin üstünüze ise çatır çatır satarsınız da kiralarsiniz da kv izin vermiyor ne demek? Onunsa zaten evimiz var demeyin. Ben ekstra mal mülk için senelerce kredi ödemeyi tuhaf buluyorum. Biraz da yemek güzelselam hanımlar
Eşimle fikir ayrılığına düştük çok engel olmak istemiyorum ama sonuçta varlıkta yoklukta ikimizin yaşayacağı durum olduğundan susamıyorum da
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz 2evimiz var bir arabamız .evimizin birin de yaşıyoruz diğer evimiz de kayınvalidenin üst katı bu ev şu sebepten bizim oluyor çünkü biz evlendikten sonra yaptık ama ne yazıkki hiç bir getirisi YÖK kiracı koyamıyoruz bomboş duruyor (önce 2.kata evlendim kv nin üst katına sonra kv oraya yerleşmek istedi bizde ev almak istedik müsade etmediler 3.katı yapın oraya çıkın dediler ayrılmamızı istemiyorlar dı yanlarından. tamamen boşuna masraf yaptık sonrada geçimsizlik olunca yeni yaptığımız evde 2yıl kalıp şimdiki evimi aldık ve ödemesi kolaylaşınca taşındık ) eşim şimdi bir ev daha almak istiyor 1+1öğrenci evi bu ay şimdiki evimizin kredisi bitiyor bu öğrenci evini arabamızla takas edecekmiş en fazla faizi olmadan 35çekeriz diyor krediyi faizle 70 olur en iyi ihtimalle borcun biri bitiyor biri başlıyor borç olmadan da bir yatırım olmuyor arabamız da olmıcak artık yeniden birikim yapıp almak zaman alacak eşimde kira gelirimiz olsun arabayı boşver diyor ben ne yönde düşünsem bilemiyorum