B biricaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2021 76 25 3 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #1 iyi akşamlar herkese 2021 yılında başlamak suretiyle en sağlam yatırım nedir sizce altına yatırım ne kadar doğru ve neler önerirsiniz?
iyi akşamlar herkese 2021 yılında başlamak suretiyle en sağlam yatırım nedir sizce altına yatırım ne kadar doğru ve neler önerirsiniz?
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #2 Toprağa yatırım yapın bence. Altına dolara güven olmaz
B biricaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2021 76 25 3 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #3 Papatya016 .!.: Toprağa yatırım yapın bence. Altına dolara güven olmaz Genişletmek için tıkla... arsa mı alın diyosunuz yani?
Papatya016 .!.: Toprağa yatırım yapın bence. Altına dolara güven olmaz Genişletmek için tıkla... arsa mı alın diyosunuz yani?
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #4 Evet
B biricaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2021 76 25 3 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #5 Papatya016 .!.: Evet Genişletmek için tıkla... onun için ciddi bi sermaye lazım sanırım ben ufak çaplı başlamak istiyorum da
Papatya016 .!.: Evet Genişletmek için tıkla... onun için ciddi bi sermaye lazım sanırım ben ufak çaplı başlamak istiyorum da
yesa ... Pro Üye 24 Temmuz 2008 25.483 44.480 1.123 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #6 Sepet yapın bence Altın Gümüş Dolar Hisse senedi Bitcoin ve eteryum Yrd Not: kendinize hedef koyun bi de
Sepet yapın bence Altın Gümüş Dolar Hisse senedi Bitcoin ve eteryum Yrd Not: kendinize hedef koyun bi de
B biricaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2021 76 25 3 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #7 yesa .!.: Sepet yapın bence Altın Gümüş Dolar Hisse senedi Bitcoin ve eteryum Yrd Not: kendinize hedef koyun bi de Genişletmek için tıkla... bitcoine falan girmek istemiyorum riski çok vs ama dolar altın gümüş biraz daha mantıklı geliyor uzun vade isi ama strese sokmaz en azindan :)
yesa .!.: Sepet yapın bence Altın Gümüş Dolar Hisse senedi Bitcoin ve eteryum Yrd Not: kendinize hedef koyun bi de Genişletmek için tıkla... bitcoine falan girmek istemiyorum riski çok vs ama dolar altın gümüş biraz daha mantıklı geliyor uzun vade isi ama strese sokmaz en azindan :)
yesa ... Pro Üye 24 Temmuz 2008 25.483 44.480 1.123 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #8 biricaz .!.: bitcoine falan girmek istemiyorum riski çok vs ama dolar altın gümüş biraz daha mantıklı geliyor uzun vade isi ama strese sokmaz en azindan :) Genişletmek için tıkla... Nasıl isterseniz bi yerden başlayın da :)
biricaz .!.: bitcoine falan girmek istemiyorum riski çok vs ama dolar altın gümüş biraz daha mantıklı geliyor uzun vade isi ama strese sokmaz en azindan :) Genişletmek için tıkla... Nasıl isterseniz bi yerden başlayın da :)
B biricaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2021 76 25 3 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #9 yesa .!.: Nasıl isterseniz bi yerden başlayın da :) Genişletmek için tıkla... peki bankadan altın hesabi acmakmi daha mantıklı sizce yoksa kuyumcudan falan almakmi
yesa .!.: Nasıl isterseniz bi yerden başlayın da :) Genişletmek için tıkla... peki bankadan altın hesabi acmakmi daha mantıklı sizce yoksa kuyumcudan falan almakmi
Larka Bebişimm Kayıtlı Üye 17 Mart 2019 3.211 4.429 133 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #10 biricaz .!.: peki bankadan altın hesabi acmakmi daha mantıklı sizce yoksa kuyumcudan falan almakmi Genişletmek için tıkla... Bankadan vergi kesintisi oluyor.yoksa daha güvenilir
biricaz .!.: peki bankadan altın hesabi acmakmi daha mantıklı sizce yoksa kuyumcudan falan almakmi Genişletmek için tıkla... Bankadan vergi kesintisi oluyor.yoksa daha güvenilir
B biricaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2021 76 25 3 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #11 Mavi askkk .!.: Bankadan vergi kesintisi oluyor.yoksa daha güvenilir Genişletmek için tıkla... evet onu bende duydum ama bakalım birini secicem artk
Mavi askkk .!.: Bankadan vergi kesintisi oluyor.yoksa daha güvenilir Genişletmek için tıkla... evet onu bende duydum ama bakalım birini secicem artk
ftemiz Guru Pro Üye 7 Aralık 2011 11.173 7.225 448 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #12 biricaz .!.: peki bankadan altın hesabi acmakmi daha mantıklı sizce yoksa kuyumcudan falan almakmi Genişletmek için tıkla... İnternet her zaman en uygun fiyatı verir, kuyumcuya güvenebilecek misiniz? Bir de evde saklama derdi yok.
biricaz .!.: peki bankadan altın hesabi acmakmi daha mantıklı sizce yoksa kuyumcudan falan almakmi Genişletmek için tıkla... İnternet her zaman en uygun fiyatı verir, kuyumcuya güvenebilecek misiniz? Bir de evde saklama derdi yok.
B biricaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2021 76 25 3 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #13 ftemiz .!.: İnternet her zaman en uygun fiyatı verir, kuyumcuya güvenebilecek misiniz? Bir de evde saklama derdi yok. Genişletmek için tıkla... bankada da vergi olayı varmış o biraz düşündürdü beni
ftemiz .!.: İnternet her zaman en uygun fiyatı verir, kuyumcuya güvenebilecek misiniz? Bir de evde saklama derdi yok. Genişletmek için tıkla... bankada da vergi olayı varmış o biraz düşündürdü beni
ftemiz Guru Pro Üye 7 Aralık 2011 11.173 7.225 448 24 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi biricaz #14 biricaz .!.: bankada da vergi olayı varmış o biraz düşündürdü biricaz .!.: bankada da vergi olayı varmış o biraz düşündürdü beni Genişletmek için tıkla... binde 2 oranında bi meblağ kesiyor Genişletmek için tıkla...
biricaz .!.: bankada da vergi olayı varmış o biraz düşündürdü biricaz .!.: bankada da vergi olayı varmış o biraz düşündürdü beni Genişletmek için tıkla... binde 2 oranında bi meblağ kesiyor Genişletmek için tıkla...