Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 2.307 501 38 25 Dün 11:50 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllir #241 eyllir .!.: Allsh razı olsun çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Tez zamanda evinize kavuşursunuz inşallah bebekleeegüzel haberlerinizi bekliyorum
eyllir .!.: Allsh razı olsun çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Tez zamanda evinize kavuşursunuz inşallah bebekleeegüzel haberlerinizi bekliyorum
dusundumdebulamadim Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2025 104 144 18 Dün 14:09 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllir #242 eyllir .!.: Merhaba. Küvezde bebiş. Kilo almamış. Stabil kalmış. İnşallah hemen toparlar sağlıkla. Çok zor beklemek Genişletmek için tıkla... Belki daha tam beslemiyorlardır mideden tolere etmez diye. İlerleyen günlerde hızla kilo alacaktır insallah
eyllir .!.: Merhaba. Küvezde bebiş. Kilo almamış. Stabil kalmış. İnşallah hemen toparlar sağlıkla. Çok zor beklemek Genişletmek için tıkla... Belki daha tam beslemiyorlardır mideden tolere etmez diye. İlerleyen günlerde hızla kilo alacaktır insallah