22+5 ama 2 hafta geriliği varKaçıncı haftasınız acaba
İnşallah bitanem benim inşallah yükselir bebeyin suyu neden azalma olmuş pebebeğin böbreği ve mesanesi sıkıntılı diyolar ama mesanesi en son doluydu belkide tıkanıklık var yapamıyor
Sizin kdr erken haftalarda degildi ama 1 haftada havuc suyuyla normale donmustu insallah sizede sifa olurAnladım düzeldimi peki sizin şuan bebeğiniz büyümüştür inşallah
Merhaba canım nasıl oldunÜstte kalsın
Merhaba aynıyım değişen bişi yok ne azaldı ne de arttı. Buna da şükrediyorum. Rabbim kötüsünü göstermesin. İki hafta geriliği var karın çevresi denildi. İnşallah inşallah yapılan her şey bebeğime cann suyu olurMerhaba canım nasıl oldun
İnşallah bitanem İnşallah rabbim büyük o sana tutunuyor annesiMerhaba aynıyım değişen bişi yok ne azaldı ne de arttı. Buna da şükrediyorum. Rabbim kötüsünü göstermesin. İki hafta geriliği var karın çevresi denildi. İnşallah inşallah yapılan her şey bebeğime cann suyu olur
Durum nedir inşallah olumlu bir gelişme vardırAşırı olumsuzlar. Havuç suyu iç dediler. Üç gündür başladım henüz gelişme yok. Daha çok erken inşallah 10 güne sonuç alırım yükseliş az olsun fazla olsun fark etmez yükselmesi önemli olan. Benzer vakalar varmış yükselen umarım biri de ben olurum
Günaydın canım nasıl oldun bebiş nasılÜsttttt
Aynıyız valla. Buna da şükür ama gerilik arası artıyorGünaydın canım nasıl oldun bebiş nasıl
Kaçıncı haftaya girdin canımAynıyız valla. Buna da şükür ama gerilik arası artıyor
Bunun bebeğe bir zararı olurmuymuş kuzumAynıyız valla. Buna da şükür ama gerilik arası artıyor
Tabiki gelişmesi dursa söylemek bile istemiyorum allah korusunBunun bebeğe bir zararı olurmuymuş kuzum
Tabiki gelişmesi dursa söylemek bile istemiyorum allahBunun bebeğe bir zararı olurmuymuş kuzum
23+1 ama bebek 20 hafta ile uyumluKaçıncı haftaya girdin canım
Allah korusun birtanem Allah korusunTabiki gelişmesi dursa söylemek bile istemiyorum allah korusun
1 hafta yı normal kabul ediyorlar sanırım ama 2 veya 3 hafta olunca gerilik oluyor demiTabiki gelişmesi dursa söylemek bile istemiyorum allah
23+1 ama bebek 20 hafta ile uyumlu
Evet maalesef1 hafta yı normal kabul ediyorlar sanırım ama 2 veya 3 hafta olunca gerilik oluyor demi
Aklimdasnz hep. Benim de tamamen bitip zar üzerine yapismsti acil sezeryan oldm 37+5de sağlıklı oldu şükür.Evet maalesef
Düzelecek Allah'ın izniyle bitanem havuç suyu biraz olsun fayda ettimi balım Doktorlar nediyor kaç gün daha kalacaksın hastanedeEvet maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?