Yatış verildi. Amniyon sıvısı yok

Bugün usgde değişen bir şey yoktu. Dr mucizelere inan dedi. Bol dua ediyorum havuç suyu içiyorum can suyu olur inşallah brbeğime
Amin amin amin bitenem inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına Rabbim sesini sesimizi duysun tüm hamileler sağlıcakla alsın bebislerini kucaklarına amin amin amin

Benim bir ara sivi azalmisti doktorum havuç suyu onerdi bir haftada normale dondu. Ama sizinkinin derecesi ne onu bilmiyorum insallah saglikla vaktinde kucgainizda olur

Benim bir ara sivi azalmisti doktorum havuç suyu onerdi bir haftada normale dondu. Ama sizinkinin derecesi ne onu bilmiyorum insallah saglikla vaktinde kucgainizda olur
Benim tek cephede 2 cm.. İnşallah düzelir havuç suyu vesilesiyle. Sizin ne kadardı hatırlıyo musunuz

Doktoru ne diyor peki yükseliyor muymuş bu değer hiç duydunuz mu
Aşırı olumsuzlar. Havuç suyu iç dediler. Üç gündür başladım henüz gelişme yok. Daha çok erken inşallah 10 güne sonuç alırım yükseliş az olsun fazla olsun fark etmez yükselmesi önemli olan. Benzer vakalar varmış yükselen umarım biri de ben olurum

İnşallah bitanem benim inşallah yükselir bebeyin suyu neden azalma olmuş peki

Kaçıncı haftasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…