- 11 Aralık 2018
- 41.748
- 259.391
- 598
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ahaha yanılmışsın, yabani değilim benAy ne kalması ayol hiç sevmem yazacaksın sandım asmdmdlflfl.
Yorumlarda hatrı sayılır bi “hiç sevmem” cevabı var da. Misafire bayılan sevdiğim insanları ağırlamayı seven ben kaldım sandım asdkflglAhaha yanılmışsın, yabani değilim ben
Şu forumun anadolululuğunu biz sırtlancaz senle sanıyorum.Misafir de severim yatıya kalan misafir de severim. Ama gittiğim yerde kal diye ısrar edilmesinden hiç hoşlanmam. Size gelen nişanlınızın kal diye ısrar ettiği için kalan ve sizin hiç istemediğiniz insanlara üzüldüm. Şahsen istenmediğim bir evde kalsam ve bunu bilmesem çok üzülürdüm
Gel sarılak lan. Yatıya kalan misafire bir yer sofrası bir de yer yatağı attık mı tamamdırŞu forumun anadolululuğunu biz sırtlancaz senle sanıyorum.
Ben severim kardeşim. Bende zaten sevmeme ihtimalimin olacağı bi insan gelip kalmaz. Keşke sevdiğim insanlar daha çok gelse. Pijama muhabbetleri muhteşemdir.
Valla gelen kişi evliyse çocuk durumuna göre değişir eğer ki çok yaramaz ise kabul etmem. Çünkü artık anneler dur oğlum kızım demiyor evin içinden geçiyorlar umurlarinda olmuyor. O yüzden kişiye göre değişir ha ama severim evet ama b... CikarmazsaKizlar selam
Bazilari var ki ben cok ozeniyorum bir misafir gelir yatiya kal gondermeyiz falan derler, mutlulukla yatak sererler, aksam sohbet muhabbet sabahina birlikte kahvalti. Ben yatiya gelen misafiri hic sevmiyorum, annem cok sikayet ederdi biri yatiya kalacaginda, sanirim cocuk kafama bu kod oturdu kaldi oyle.
Nisanlimla birlikte yasiyoruz ve o benim tam tersim, onun ailesinde cumbur cemaat kalinirmis hep. Misafir giden gelen cok olurmus. Simdi bile bi arkadasi gelse saat hafif gec olsa “istersen kal” diye teklif eder. Cok sinir olurum.
Yarin kuzenim geliyor 2-3 gun sizde kalirim dedi. Idare edilmeyecek gibi degil tabii ama, bana hep yuk gibi geliyor temizligiydi yemegiydi, sizce bu dusuncemi nasil degistirebilirim? :)
Kışın kanepede yatır bari vicdansız. Yoksa minder mi kullanıyonGel sarılak lan. Yatıya kalan misafire bir yer sofrası bir de yer yatağı attık mı tamamdır
Bayılırım
Bizde kalan çok olur, hem aileden hem arkadaşlardan. Alkol alındıysa asla bırakmayız zaten ya taksi çağırılır ya bizde kalınır. Ben de arabada, çantamda pijamayla gezerim olur da kalmam gerekirse diye.
Bir çarşaf yastık yıkamak mı zor geliyor?
Yaşasın sonunda anadolulu oldum ben de.Şu forumun anadolululuğunu biz sırtlancaz senle sanıyorum.
Ben severim kardeşim. Bende zaten sevmeme ihtimalimin olacağı bi insan gelip kalmaz. Keşke sevdiğim insanlar daha çok gelse. Pijama muhabbetleri muhteşemdir.
Yer yatağım yok ama ya, atılmam işalla anadoluluktanGel sarılak lan. Yatıya kalan misafire bir yer sofrası bir de yer yatağı attık mı tamamdır
evimde koltuk çekyat yok desem yaKışın kanepede yatır bari vicdansız. Yoksa minder mi kullanıyon
Şşş çaktırma benim de yokYaşasın sonunda anadolulu oldum ben de.
Yer yatağım yok ama ya, atılmam işalla anadoluluktan
Yün döşek vardır onda kesin. Yazdan yaza yıkayıp çırpıyordur.Kışın kanepede yatır bari vicdansız. Yoksa minder mi kullanıyon
Sesli güldüm ulanYün döşek vardır onda kesin. Yazdan yaza yıkayıp çırpıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?