Yatiya gelen misafiri sever misiniz?

Şu forumun anadolululuğunu biz sırtlancaz senle sanıyorum.

Ben severim kardeşim. Bende zaten sevmeme ihtimalimin olacağı bi insan gelip kalmaz. Keşke sevdiğim insanlar daha çok gelse. Pijama muhabbetleri muhteşemdir.

Ben severim kardeşim. Bende zaten sevmeme ihtimalimin olacağı bi insan gelip kalmaz. Keşke sevdiğim insanlar daha çok gelse. Pijama muhabbetleri muhteşemdir.
Gel sarılak lan. Yatıya kalan misafire bir yer sofrası bir de yer yatağı attık mı tamamdır

Valla gelen kişi evliyse çocuk durumuna göre değişir eğer ki çok yaramaz ise kabul etmem. Çünkü artık anneler dur oğlum kızım demiyor evin içinden geçiyorlar umurlarinda olmuyor. O yüzden kişiye göre değişir ha ama severim evet ama b... Cikarmazsa

Annemler hariç yatılı misafir sevmem, zaten annemler dışında da kimse yatılı gelmedi 7 senedir

Ya hem hizmet etmesi zor geliyor
Gelmeden once temizlik gittikten sonra temizlik
Cayini demle meyvesini koy vs
Hem de konfor alanim yazmis biri yukarda ayni benim icin de valla
Isten sonra hic kafam almiyo milleti eve gelip soooyle bi uzanmak istiyorum
Iceri gecip istedigin saatte yatamiyosun da belli bi saate kadar kalip sohbet etmen gerekiyo cok sikici bence

Yaşasın sonunda anadolulu oldum ben de.
Gel sarılak lan. Yatıya kalan misafire bir yer sofrası bir de yer yatağı attık mı tamamdır
Yer yatağım yok ama ya, atılmam işalla anadoluluktan

Ben çok severim ya keşke izinli olsam da birilerini yatıya çağırsam biliyorum normal değilim ama sohbet muhabbet hoşuma gidiyor kv lere bile gelin diye ben çağırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…