- 11 Aralık 2018
- 41.748
- 259.391
- 598
- Konu Sahibi Papatya129
-
Üşürüm şimdi baharda geleyim. Sen yangın hatunsun ben buz piremsesiSıra sende zaten gel gari
Kim olduğuna bağlı, sevdiklerim gelirse seve seve ağırlar çok da mutlu olurumKizlar selam
Bazilari var ki ben cok ozeniyorum bir misafir gelir yatiya kal gondermeyiz falan derler, mutlulukla yatak sererler, aksam sohbet muhabbet sabahina birlikte kahvalti. Ben yatiya gelen misafiri hic sevmiyorum, annem cok sikayet ederdi biri yatiya kalacaginda, sanirim cocuk kafama bu kod oturdu kaldi oyle.
Nisanlimla birlikte yasiyoruz ve o benim tam tersim, onun ailesinde cumbur cemaat kalinirmis hep. Misafir giden gelen cok olurmus. Simdi bile bi arkadasi gelse saat hafif gec olsa “istersen kal” diye teklif eder. Cok sinir olurum.
Yarin kuzenim geliyor 2-3 gun sizde kalirim dedi. Idare edilmeyecek gibi degil tabii ama, bana hep yuk gibi geliyor temizligiydi yemegiydi, sizce bu dusuncemi nasil degistirebilirim? :)
Başlığa cevap veriyorum : Sevmem , hem de hiç sevmem.Kizlar selam
Bazilari var ki ben cok ozeniyorum bir misafir gelir yatiya kal gondermeyiz falan derler, mutlulukla yatak sererler, aksam sohbet muhabbet sabahina birlikte kahvalti. Ben yatiya gelen misafiri hic sevmiyorum, annem cok sikayet ederdi biri yatiya kalacaginda, sanirim cocuk kafama bu kod oturdu kaldi oyle.
Nisanlimla birlikte yasiyoruz ve o benim tam tersim, onun ailesinde cumbur cemaat kalinirmis hep. Misafir giden gelen cok olurmus. Simdi bile bi arkadasi gelse saat hafif gec olsa “istersen kal” diye teklif eder. Cok sinir olurum.
Yarin kuzenim geliyor 2-3 gun sizde kalirim dedi. Idare edilmeyecek gibi degil tabii ama, bana hep yuk gibi geliyor temizligiydi yemegiydi, sizce bu dusuncemi nasil degistirebilirim? :)
Ben gelcem yine deBaşlığa cevap veriyorum : Sevmem , hem de hiç sevmem.
Yabancı mı? Kimsenin tanımadığı birini evine aldığını sanmıyorumKesinlikle sevmiyorum. Evim özel alanım yabancı birine açmaktan hoşlanmıyorum
Ev dışında yaşayan herkes evime yabancıdır hanımefendi o anlamda söylüyorum. Kimse sokaktan geçeni yatıya davet etmiyor tabiYabancı mı? Kimsenin tanımadığı birini evine aldığını sanmıyorum
Sen misafir sayılmazsınBen gelcem yine de
Off canim mutfakta kahve yaparken arkadasla mutfak masasinda ayakları alta alaral oturup giybet yapmayi cekti ahshs cunku illa o mutfak masasinda oturulur, en kotu bulasiklari makinaya yerlestirirken oturulurBen sevmediğim insana oturmaya da gitmem, bana geçerken ugrasinlar bile istemem
Ama sevdiğim biriyse kendim ısrar ederim. Hatta evim çok merkezi, konserlere tiyatrolara yakin. her gün 24 saat metrobüs var, haftasonu 24 saat metro var. Etkinlige giden arkadaşlarıma kendim teklif ederim, son araba kaçarsa sakin taksiye binme, bende kal, evde fazla yatak var diye.
Kendim de bayılırım misafirliğe. Ama ne hizmet beklerim ne de gelen kişi için biyerimi yırtarim. Yemek yoksa kahvaltı yaparız, nevresim yoksa beraber sereriz. Kimsenin nazını cekmem, otel hizmeti de vermem. Ama maske falan yaparım:)
Sabah arkadaşımla kahvalti yapmayı da severim.
Di mi, biriyle sohbet ederken o iş de pat diye biter. Hatta hazır lafa tutan varken ben dolabimi vs de arkadaşım gelince elden geçiriyorum bazenOff canim mutfakta kahve yaparken arkadasla mutfak masasinda ayakları alta alaral oturup giybet yapmayi cekti ahshs cunku illa o mutfak masasinda oturulur, en kotu bulasiklari makinaya yerlestirirken oturulur
Anne-baba-kardeş-hala-amca-dede-nene-kuzen-yeğen-dost hepsi yabancı yani. Başka evde yaşayan çocuğunuz da yabancı, çocuğunuzun eşi torunlarınızda yabancı…. Acayip mantıklıymış bravoEv dışında yaşayan herkes evime yabancıdır hanımefendi o anlamda söylüyorum. Kimse sokaktan geçeni yatıya davet etmiyor tabi
Ben direkt evimde misafir ağırlamayı sevmiyorum yatılı misafir şöyle dursunKizlar selam
Bir saatten sonra rahat bisiler giysene diye esofmanlar hatta pijamalar giyilir.Di mi, biriyle sohbet ederken o iş de pat diye biter. Hatta hazır lafa tutan varken ben dolabimi vs de arkadaşım gelince elden geçiriyorum bazenkahve yapılır, fal bakılır, çekirdek citlenir, sonra bitmek bilmez yastık sohbetleri olur, konu konuyu acar,sırlar dökülür
Bence harika bir şey. Ama nasıl ağırlayacagim telaşına düşsem otelci gibi ben de sevmezdim. O yüzden sadece yanında rahat hissettirdiklerim gelsin yatıya , kusur arayan - titiz insanlar değil:)
Degistirmen gerektigini kim soyledi? Sevmiyorsan sevmiyorsun zorla sevecek degilsin yaKizlar selam
Allah Allah benim mantığım bu sana noluyo da laf sokuyosun? Durduk yere terbiyesizlik yapmanın ne gereği var? Evimde eşim var ben varım anam babam evimde yaşamıyo akrabalarım evimde yaşamıyo. Kamuya açık alan mı evim. Gelen misafirine iç çamaşırı çekmeceni açabiliyor musun? Demek ki aynı evde yaşadığın gibi yakınlık olmuyomuş.Anne-baba-kardeş-hala-amca-dede-nene-kuzen-yeğen-dost hepsi yabancı yani. Başka evde yaşayan çocuğunuz da yabancı, çocuğunuzun eşi torunlarınızda yabancı…. Acayip mantıklıymış bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?