Yatiya gelen misafiri sever misiniz?

Sevmemenizin nedeni çok formal misafir ağırlamanız olabilir.

Bize gelen yiyeceği içeceği ile gelir, en kötü sipariş veririz. Ben davet ettiysem hazırlık yaparım tabi ama öyle yorulacak kadar değil. Kimse hizmet beklemez. Misafire özel temizlik yapmam arkasından da yapmam evi mok götürmüyorsa. Bi kullanılan nevresimler yıkanır. Ayağımızı da uzatırız yayılırız da. Misafirin bizim hayatımızı değiştirme gibi bir durumu olmadığı için sorun etmiyorum sanırım.

Ben misafi severim.
Yatılı misafir de severim. Şehir dışından arkadaşlarım gelir, arada kuzenlerle kız gecesi yaparız, genelde bizde olur çünkü evim daha müsait.
Eşimin ailesi sehir dışında onlar zaten gelip kalıyor.
Ev konusunda da rahatımdir, özel alan gibi bir algim yok. Git yatak odasından cekmeceyi aç şunu al derim mesela. Yemek konusunda da çok kasmam. Öyle olunca da zor gelmiyor sanırım.

Son düzenleme:
Ay ne kadar başkasının evinde kalmaya meraklı biri arabasında pijama taşıyor.

O zaman siz misafirden ziyade arkadas sevmiyorsunuz. Cunku eve gelen insanla oturup sohbet etmek zaten keyifli olan. Yatiya kalsa da kalmasa da.

Hizmet konusu da gelene gore degisiyordur. Bende sekiz-dokuz gun kalan arkadasim da oldu beraber tatil yaptik. Dedim aha buzdolabi, aha tabaklar burda bardaklar surda. Istedigin zaman ne istiyorsan al ye ic.

Masayi beraber kurduk kaldirdik. Yemek yapacaksak beraber yaptik ya da pratik bir seyler yedik.

Daha ne yapacagiz zaten. Misafir dediğiniz isnan agir bugur misafir degil arkadasinizsa oyle hizmet falan olmuyor.

Çay/meyve faslı bizde her akşam olan bir şey. Hizmet de etmiyorum ben, en son eşimin halası geldi kaldı. Benden 15 yaş büyük. Konuşa konuşa ikimiz hazırladık her şeyi. Sevdiğim için de belli bir saate kadar sohbet etmek bana görev gibi gelmiyor, değişiklik oluyor. Arkadaşımla muhabbet ediyormuşum gibi. Siz sevdiğiniz kişileri ağırlamıyorsunuz belki de sorun oradadır.

Lya sana gelim mi

Doğululara gelin geldim benim kimsem yok burda onlar çok kalabalık her yer kuzen Hiç konfor da aramazlar bi yastık yeter derler. Ama ben çok özenirim buna rağmen. Rahat bi insanım o yüzden gelen gidenim çok olur, geceleri muhabbet ederiz sabah kalkar kahvaltı hazırlarım hiç gocunmam çok da severim.

Anneden geliyor olabilir bu huylar çünkü annem hep misafir evin bereketi derdi severek ağırlardı, şimdi ben de öyleyim.

Ayağım uyuşur. Ama kıyamam kız gelirim sana da. Sehpa falan bişi vardır işalla.
Zinhar evimizde yüksek ayaklı bir şey yok adkflflg mutfak masası var olur mu o da olmazsa salonda pc masası var ona da yok dersen ütü masasını açarım önüne aaa yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…