- 13 Ocak 2020
- 45.916
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.026
- 598
- 33
- Konu Sahibi Papatya129
-
Okurken hapşurdumYün döşek vardır onda kesin. Yazdan yaza yıkayıp çırpıyordur.
Sevmemenizin nedeni çok formal misafir ağırlamanız olabilir.Ya hem hizmet etmesi zor geliyor
Gelmeden once temizlik gittikten sonra temizlik
Cayini demle meyvesini koy vs
Hem de konfor alanim yazmis biri yukarda ayni benim icin de valla
Isten sonra hic kafam almiyo milleti eve gelip soooyle bi uzanmak istiyorum
Iceri gecip istedigin saatte yatamiyosun da belli bi saate kadar kalip sohbet etmen gerekiyo cok sikici bence
Ay ne kadar başkasının evinde kalmaya meraklı biri arabasında pijama taşıyor.Bayılırım
Bizde kalan çok olur, hem aileden hem arkadaşlardan. Alkol alındıysa asla bırakmayız zaten ya taksi çağırılır ya bizde kalınır. Ben de arabada, çantamda pijamayla gezerim olur da kalmam gerekirse diye.
Bir çarşaf yastık yıkamak mı zor geliyor?
O zaman siz misafirden ziyade arkadas sevmiyorsunuz. Cunku eve gelen insanla oturup sohbet etmek zaten keyifli olan. Yatiya kalsa da kalmasa da.Ya hem hizmet etmesi zor geliyor
Iceri gecip istedigin saatte yatamiyosun da belli bi saate kadar kalip sohbet etmen gerekiyo cok sikici bence
Çay/meyve faslı bizde her akşam olan bir şey. Hizmet de etmiyorum ben, en son eşimin halası geldi kaldı. Benden 15 yaş büyük. Konuşa konuşa ikimiz hazırladık her şeyi. Sevdiğim için de belli bir saate kadar sohbet etmek bana görev gibi gelmiyor, değişiklik oluyor. Arkadaşımla muhabbet ediyormuşum gibi. Siz sevdiğiniz kişileri ağırlamıyorsunuz belki de sorun oradadır.Ya hem hizmet etmesi zor geliyor
Tahin sana gelim mi?Ay ne kadar başkasının evinde kalmaya meraklı biri arabasında pijama taşıyor.
Lya sana gelim miHizmet konusu da gelene gore degisiyordur. Bende sekiz-dokuz gun kalan arkadasim da oldu beraber tatil yaptik. Dedim aha buzdolabi, aha tabaklar burda bardaklar surda. Istedigin zaman ne istiyorsan al ye ic.
Masayi beraber kurduk kaldirdik. Yemek yapacaksak beraber yaptik ya da pratik bir seyler yedik.
Daha ne yapacagiz zaten. Misafir dediğiniz isnan agir bugur misafir degil arkadasinizsa oyle hizmet falan olmuyor.
Pijamayı kap gel.Tahin sana gelim mi?
Hiç bana gelim mi demedin yer sofrasından korktun demiLya sana gelim mi
Ayağım uyuşur. Ama kıyamam kız gelirim sana da. Sehpa falan bişi vardır işalla.Hiç bana gelim mi demedin yer sofrasından korktun demi
Sıra sende zaten gel gariLya sana gelim mi
Şşş çaktırma benim de yok
Zinhar evimizde yüksek ayaklı bir şey yok adkflflg mutfak masası var olur mu o da olmazsa salonda pc masası var ona da yok dersen ütü masasını açarım önüne aaa yeterAyağım uyuşur. Ama kıyamam kız gelirim sana da. Sehpa falan bişi vardır işalla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?