yattığımız yatağa karışılır mı ?

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.

Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.

Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?

Ona göre oğlu hala onun minik oğlu kıskanıyor cevap verme gir eşinin koynuna uyu boşver

Benden önce anasıyla yatmıyordu ki neyini kıskanıyor anlamıyorum
Hep bana üstü kapalı uyuzluklar yapıyor
Bir şey dersem Diye hep tutulacak taraf bırakıyor
'E siz rahat edin diye' .. diyecek ama alakası yok

Bu konu üzerine düşünmene değmez, belliki konuşacak laf arıyor kaynanan. ' he he anne tamam isterse yatar' de geç

Daha neler yapıtı zamanımda bu değmeyecek kadar küçük aslımda ama insan sinir oluyor işte
Niye bu kadar takıldım bilmiyorum da çokuyuz oldum ona

Biz ilk 3 aylık evliyken gittik evine o günden beri bizi ayrı yatırmaya uğraşıyor bu yil bebek var başardı.kendi yatağında oğlumu hoplatirKen de şöyle dediğini duydum baban burda çok mutluydu bana kalsa seni de yunlerin içinde büyütürüm burda

İyi niyetimi kullanıp acaba hamilesiniz diye mi böyle diyor diyeceğim ama bu denli gözünüze battığına ve. 6.hissinizi harekete geçirdiğine göre iyi niyetimi bir kenara koyuyorum.
Bence oğlu da ne olduğunun farkında ama seni kırmak istememiş, annesini de önemsemiyor. Bu kayınvalideler ne kadar ara açmak fesatlık yapmak isterlerse iş eşlerde bitiyor. Maşallah eşin ne olun lafıyla be de kışkırtmasıyla yatağını ayırmamış senden. Bırak çırpınsın dursun kendi kendine... ona en güzel cevabı bozulmamış tek kişilik yatakla verirsin. Bırak kendi sinsiliğinde tüketsin kendini sen hanımlığını bozma...

Çocuğa aşılıyor birde!
Nedir bu kayınvalidelerdeki ayrı yatırma merakı anlamadım

Beraber yattiginiz kucuk ve rahatsiz bir yatak ise israrla ayri yatmasini istemesini oglunu rahat ettirme cabasi olarak degerlendirebiliriz

Ama o yatakta rahat ve genis bir yatak ise, beraber yatmaniz dusuncesi onu rahatsiz ediyor belli ki

Sebebi bilinmez, hersey olabilir

Ben mesela su an ogullarima o kadar duskunum ki evlendirmeyecegim diyrm baska bir kadinin cok sevmesini kiskaniyrm simdiden

benim kayınvalidem çok dengesizdir dönem dönem gelir ona bi fesatlıklara bürünür kavgalar çıkarır
Bu da fırtına öncesi sessizlik mi acaba dedim yoksa beni paranoyak mı yaptı bilemiyorum..

Standart çift kişilik yatak
Belki rahat edemez oğlum diyordur ben iyice şişko oldum diye bilemiyorum

Ama gidip oğluna tembih yapmAsı da ayıp yani
Çok düşünüyorsa her ihtimale karşı koysun yorganı gitsin
Gerek görürsek kullanırız

Sizinde oğlanların işi zor bakalım ben ne yapacagım oğlumla :)

Çocuğa aşılıyor birde!
Nedir bu kayınvalidelerdeki ayrı yatırma merakı anlamadım
Oğullarına sağlıklı bir bağlanma gerceklestiremediklerı için sağlıklı ayrilamamışlar eşimin burda çamaşır çekmecesi var banyodan sonra giyeceği donlarını büyük bir zevkle hazırlıyor

Bnm kv kendi yatagini veriyor bize israrla, bide havlu cikartiyor bize ozel, diyor havlu koydum kizim falan puahah bizim kide ayri manyak

Benimki ilk zamanlar banyodaki su ısıtıcısının nasıl çalıştığını bile göstermemişti duş alacak olursam ona haber vermek zorunda kalayım diye

Bizimkiler de öyle hep sorunlu geçmiş çocukluk yılları
Eşim annesinin sevgisini samimi bulmaz
Küçükken sevemediği için böyle yapıyor der

Bu bayram tatili herkesi gerdi sabahım altısında kaynana dedikodusu yapıyoruz

Ya ben o kadar taktim ki uyumadım bile
Başka bir seyı daha sinir etti beni de korkuyorum bu kayınvalideci kişilerin yorumlarından
O yuzden hiç desimi cıkarmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…