yok canım tabıı ki istemıyor. rahatsızlık vermek işte amaç. benım kv ben 3 ay da bır kez görurum o da ben ıstersem tabı ki... kocam önceden bosanmıs bız evlenmeden 6-7 yıl önce gecen gun geldı kaynanam bize diyor ki aahhhh oğlum öbür karında yanınızda kala ona da yazık değil mi
manyakmı ne ya dedım. ustelık o kadın bakıma muhtac falan degıl kı hanı acıdı dıye kendımızı tesellı edelım. ne karısı anne ya ben boşanalı yılar oldu dedı. kocam hıc gorusmez asla bagı yok . nerden aklına geldıyse . hala durur duru o kadının lafını acar . normalde ondan da nefret eder aslında . sırf ben raatsız olayım dıye ama bu defa kocamı fecı sınırlendırdı çunku durmadan bana rahatsızlık vermeye calısması kocamın tepesını attırdı . resmen güzel mutlu evlılıgımıze fıtne sokmaya cabalıyor. süreki eskı evlılıgınde bahsedıyor . anneme bak ya huzurumu bozmaya calısyor dedı kocam sonunda ... derdı ne ya 80 yasında kadının ya dedi
Benimki de ilk evlendiğimde kızınız olursa adını şu koyun diyerek eşimin eski sevgilisinin adını söylemişti
Benziyorlar ama sizinki daha fena Allah yardımcınız olsun
Kiziniz esiniz ve siz ayni yatakta yatiyormussunuz. Ben olsam ben de biriniz tekliye gecsin derim. Hamile hamile rahat edemeyeceginizi dusunurum bu cok normal degil mi?
Kiziniz esiniz ve siz ayni yatakta yatiyormussunuz. Ben olsam ben de biriniz tekliye gecsin derim. Hamile hamile rahat edemeyeceginizi dusunurum bu cok normal degil mi?
Evde onlar da varken birlikte yatmanizi ayip buluyor olabilir.
Biz de 2 gece kayinvalidemdeydik, dun donduk, defalarca kez cocugu ortaniza alip yatin diye uyardi, sanki kadinin yataginda fantazi yapacagiz
Cocuktan once de oturma odasinda iki ayri cekyat acardi bize, cunku evde aile buyukleri varken koyun koyuna yatilmaz, ayip
Valla aydınlandım.
Benim kv dr yıllardır 2 çekyat açar bize. Biz tekini kullanırız, ama inatla devam eder. Şimdi çocuklar var doldu yataklar da her sabah sorar nasıl yattınız diye
Valla aydınlandım.
Benim kv dr yıllardır 2 çekyat açar bize. Biz tekini kullanırız, ama inatla devam eder. Şimdi çocuklar var doldu yataklar da her sabah sorar nasıl yattınız diye
Çocuklar birlikte yattı desek kısık bir hıııı, ben küçüğü baba büyüğü aldı desek bir mutlu :))
Yalnız bu duş muhabbetine çok rastladım kk da, ben muhakkak her gün duş alırım, ki ramazan bayramında kv deydik ve çok sıcaktı, 2 kez bile banyoya girdiğim oldu. Tüm gelinler çekiniyorsa kv evinde duş almaktan bana da deyin de hatam varsa bileyim
Çocuklar birlikte yattı desek kısık bir hıııı, ben küçüğü baba büyüğü aldı desek bir mutlu :))
Yalnız bu duş muhabbetine çok rastladım kk da, ben muhakkak her gün duş alırım, ki ramazan bayramında kv deydik ve çok sıcaktı, 2 kez bile banyoya girdiğim oldu. Tüm gelinler çekiniyorsa kv evinde duş almaktan bana da deyin de hatam varsa bileyim
Valla aydınlandım.
bizimki hep böyleydi alıştık biz
daha komiği, mesela o bizdeyken de gece biz uyuyalım iyi geceler diyip kalkınca bi utanır bi triplere girer sanki, hadi biz sevişiyoruz demişiz gibi.
bi de ben yaz kış her sabah duş alırım, kızım sen yıkanıyorsun oğlum yıkanmıyor dedi bi kere, ben de anlamadım salak gibi, evet o kışın günaşırı, yazın her gün yıkanır dedim, yıllar sonra bir muhabbette, bize sıcak su lazım olmuyor bu yaştan sonra anca haftada bir dedi de sadece seviştikten sonra yıkandıklarını anladım
Bunu konu sahibi olrak senden duymak cok guzel :) farkindasin durumun demek oluyor bu. Adi kaynanaya. Ztn Kk hanimlarida o konuda yarali. Hemen kotuye yoruyorlar ve kadinin soylemedigi sozleri hemen yamaliyorlar soylemis gibi. Sonuc: sen kayinvalidene cepe aliyosun.
Burda sorsam " her bayan aynimi dusunur mesela evlilik oncesi cinsellik hakkinda" diye cevaplarn bir cogu" hayir her kadin bir bireydir ve dusunceleride farklidir. Sabit bi dogrusu yanlisi yok bu isin "
Ama nedense kk hanimlari cok kolay " her kv fesattir, dusunce tarzida fesattir" diyebiliyor.
Kendi yasanmisliklarina yorup senin psikolojinide etkiliyorlar.
Her kv farklidir,dusunce tarzi farklidir, imalari farklidir, komunikasyon teknikleri farklidir. Bu boyle.