- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 333
Merak ettim bana özelden yaz o zamanYa ben o kadar taktim ki uyumadım bile
Başka bir seyı daha sinir etti beni de korkuyorum bu kayınvalideci kişilerin yorumlarından
O yuzden hiç desimi cıkarmicam
İşte oğluma baban burda çok mutluydu diyor ya mümkün olsa oğlumu da koynunda buyutecekO yüzden kopamamış
Çüş ama 12 yaşta ergenlik yani
Yok cnm senin siskolugun ne alaka, degilsindir hem o kadar daha cok olmamis, ayrica hep kocanla yatacaksin tabi :)Standart çift kişilik yatak
Belki rahat edemez oğlum diyordur ben iyice şişko oldum diye bilemiyorum
Ama gidip oğluna tembih yapmAsı da ayıp yani
Çok düşünüyorsa her ihtimale karşı koysun yorganı gitsin
Gerek görürsek kullanırız
Sizinde oğlanların işi zor bakalım ben ne yapacagım oğlumla :)
Senın kv de kendı gelecegımı görüyrmBenimki ilk zamanlar banyodaki su ısıtıcısının nasıl çalıştığını bile göstermemişti duş alacak olursam ona haber vermek zorunda kalayım diye
İşte oğluma baban burda çok mutluydu diyor ya mümkün olsa oğlumu da koynunda buyutecek
Yok cnm senin siskolugun ne alaka, degilsindir hem o kadar daha cok olmamis, ayrica hep kocanla yatacaksin tabi :)
Bu bebis erkek mi? Saglikla al kucagina cnm
Bende bebisim olunca esimi oglumun odasina postalim yatak odasinda ucumuz yatyryz
Ancak bebis dogunca falan ayrirsin yatagini oda belki hıııhh :)
Senın kv de kendı gelecegımı görüyrm
Hıssedıyrm o sızı bence de fena kıskanıyor
Oglunun kendınden cok baska bı kadını sevmesıne tahammul edemıyor
Ohaa yaBenim ki de istanbuldayken kızmı yatagına alıp yatırmaya bayılıyordu meme istiyordu kızım kucukken nasıl hosuna gidiyordu
Aynılar galiba
Gıtsın hıh ıstemıomBak sevilmezsin söyliyim :)
Her gelin benim gibi kendi kendine sabahlara kadar ya bu kadın ne yapmaya çalışıyor demez açar agzını yumar gözünü
Ohaa ya
Ne tuhaf kadın bu
Gıtsın hıh ıstemıom
Ben oğullarımla durcam
Ya korkuyrm valla kendımden
Ama dıyrm kı ergenlkte garıplesıyorlar ya
O zaman sogurum belkı bıraz
Senı uzmesıne musade etme cnm yanı takma kafanaYaptığı garip o kadar çok şey var ki ama zaman içine yayılarak yaşıyoruz olayları ve alıştıra alıştıra yapıyor şok olmuyorum
Sadece bazen tahammülüm bitiyor onun geçmişte yaptığı daha can yakıcı şeyleri unutup o anki olaylara takılıveriyorum işte
Senı uzmesıne musade etme cnm yanı takma kafana
Sen tanıyorsun onu, bellkı saglıklı bır kafa degıl yaptıkları
Dusundugune degmez hamıle halınle, deger verme gormezden gel.
Bnm kv kendi yatagini veriyor bize israrla, bide havlu cikartiyor bize ozel, diyor havlu koydum kizim falanpuahah bizim kide ayri manyak
uyuzluk yapıyor deseydin biz koyniş koyniş cokdaha rahatız diye esinede deseydin anbesine söyleseudi katısmasın diye
Koca oğlunu koynuna alıp yatsaymis bari
chiLL
Bence sevişmeyin diye ayırmıştır sizi hain kayınvalide :) :) :)
Ama çok gereksiz olmuş haklısın ,ayrı yatmak isteyen söyler ya da yatak dar bile olsa beraber uyumak istemeniz kadar doğal bir şey yok
Bir tarafta da sevissinler diye kadın havlu koyar ,bir tarafta ayrı yatırmak için uğraşır
Neden ortaları yok bunların ya :)
Aynen öyle bekliyorum kayınvalide kalksın bende duşa giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?