• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yattığımız yatağa karışılır mı ?

Standart çift kişilik yatak
Belki rahat edemez oğlum diyordur ben iyice şişko oldum diye bilemiyorum

Ama gidip oğluna tembih yapmAsı da ayıp yani
Çok düşünüyorsa her ihtimale karşı koysun yorganı gitsin
Gerek görürsek kullanırız

Sizinde oğlanların işi zor bakalım ben ne yapacagım oğlumla :)
Yok cnm senin siskolugun ne alaka, degilsindir hem o kadar daha cok olmamis, ayrica hep kocanla yatacaksin tabi :)

Bu bebis erkek mi? Saglikla al kucagina cnm

Bende bebisim olunca esimi oglumun odasina postalim yatak odasinda ucumuz yatyryz :D

Ancak bebis dogunca falan ayrirsin yatagini oda belki hıııhh :)

Benimki ilk zamanlar banyodaki su ısıtıcısının nasıl çalıştığını bile göstermemişti duş alacak olursam ona haber vermek zorunda kalayım diye
Senın kv de kendı gelecegımı görüyrm :D

Hıssedıyrm o sızı bence de fena kıskanıyor
Oglunun kendınden cok baska bı kadını sevmesıne tahammul edemıyor

İşte oğluma baban burda çok mutluydu diyor ya mümkün olsa oğlumu da koynunda buyutecek

Benim ki de istanbuldayken kızmı yatagına alıp yatırmaya bayılıyordu meme istiyordu kızım kucukken nasıl hosuna gidiyordu
Aynılar galiba

Yok cnm senin siskolugun ne alaka, degilsindir hem o kadar daha cok olmamis, ayrica hep kocanla yatacaksin tabi :)

Bu bebis erkek mi? Saglikla al kucagina cnm

Bende bebisim olunca esimi oglumun odasina postalim yatak odasinda ucumuz yatyryz :KK70:

Ancak bebis dogunca falan ayrirsin yatagini oda belki hıııhh :)

Erkek evet.

Yok kızımda ayırdım pişman oldum her açıdan. Bir daha aynı hatayı yapmam bebek gelir 40 gün alırım yanıma sık sık emsin diye sonra yallah beşiğe :)

Senın kv de kendı gelecegımı görüyrm :KK70:

Hıssedıyrm o sızı bence de fena kıskanıyor
Oglunun kendınden cok baska bı kadını sevmesıne tahammul edemıyor

Bak sevilmezsin söyliyim :)
Her gelin benim gibi kendi kendine sabahlara kadar ya bu kadın ne yapmaya çalışıyor demez açar agzını yumar gözünü :D

Bak sevilmezsin söyliyim :)
Her gelin benim gibi kendi kendine sabahlara kadar ya bu kadın ne yapmaya çalışıyor demez açar agzını yumar gözünü :KK70:
Gıtsın hıh ıstemıom
Ben oğullarımla durcam :D
Ya korkuyrm valla kendımden
Ama dıyrm kı ergenlkte garıplesıyorlar ya
O zaman sogurum belkı bıraz :D

Ohaa ya
Ne tuhaf kadın bu

Yaptığı garip o kadar çok şey var ki ama zaman içine yayılarak yaşıyoruz olayları ve alıştıra alıştıra yapıyor şok olmuyorum
Sadece bazen tahammülüm bitiyor onun geçmişte yaptığı daha can yakıcı şeyleri unutup o anki olaylara takılıveriyorum işte

Gıtsın hıh ıstemıom
Ben oğullarımla durcam :KK70:
Ya korkuyrm valla kendımden
Ama dıyrm kı ergenlkte garıplesıyorlar ya
O zaman sogurum belkı bıraz :KK70:

Ahaha aynen ya benim iki erkek kardeşim vardı onların ergenliklerini görünce hep kızım olur inşallah diyordum :)

Yaptığı garip o kadar çok şey var ki ama zaman içine yayılarak yaşıyoruz olayları ve alıştıra alıştıra yapıyor şok olmuyorum
Sadece bazen tahammülüm bitiyor onun geçmişte yaptığı daha can yakıcı şeyleri unutup o anki olaylara takılıveriyorum işte
Senı uzmesıne musade etme cnm yanı takma kafana
Sen tanıyorsun onu, bellkı saglıklı bır kafa degıl yaptıkları

Dusundugune degmez hamıle halınle, deger verme gormezden gel.

uyuzluk yapıyor deseydin biz koyniş koyniş cokdaha rahatız diye esinede deseydin anbesine söyleseudi katısmasın diye

Koca oğlunu koynuna alıp yatsaymis bari

chiLL chiLL

Bence sevişmeyin diye ayırmıştır sizi hain kayınvalide :) :) :)

Ama çok gereksiz olmuş haklısın ,ayrı yatmak isteyen söyler ya da yatak dar bile olsa beraber uyumak istemeniz kadar doğal bir şey yok

Senı uzmesıne musade etme cnm yanı takma kafana
Sen tanıyorsun onu, bellkı saglıklı bır kafa degıl yaptıkları

Dusundugune degmez hamıle halınle, deger verme gormezden gel.

Böyle diyip diyip kıskanç kayınvalidenin hası olmayız dimi ? :)

uyuzluk yapıyor deseydin biz koyniş koyniş cokdaha rahatız diye esinede deseydin anbesine söyleseudi katısmasın diye

Valla o an kayınvalidenin manyak dönemleri geri mi geliyor acaba diye düşünmeye daldım sesimi çıkaramadım

Koca oğlunu koynuna alıp yatsaymis bari

chiLL chiLL

Bence sevişmeyin diye ayırmıştır sizi hain kayınvalide :) :) :)

Ama çok gereksiz olmuş haklısın ,ayrı yatmak isteyen söyler ya da yatak dar bile olsa beraber uyumak istemeniz kadar doğal bir şey yok

Aynen öyle bekliyorum kayınvalide kalksın bende duşa giricem :cool:

Bir tarafta da sevissinler diye kadın havlu koyar ,bir tarafta ayrı yatırmak için uğraşır

Neden ortaları yok bunların ya :)

Benimki sezse öyle bişi yaptık oğlumu baştan çıkardı terbiyesiz der heralde :KK60:

Back
X