Yavaş yavaş eriyorum..

Olumsuz yönlerine bakmaya devam ettikçe cikilmiyor içinden ..herkesin iyi bir yani vardır
teşekkür ederim tavsiyelerin için keşke dua edebilsem ben zamanında ailesine karşı gelip çevrenin tüm aşağılamalarına rağmen kapanmış bir insanım sonradan kendi isteğimle açıldım şimdiyse dua dahi edemiyorum

O ilaclar insana zarar vermiyor ki beynindeki aksakliklara care oluyor. Kullan sen ilavlarini. Nerdeyse kendini öldürecek galdesin ilactan kaciyosun

Kendimi öldürmek gibi bir niyetim yok sadece istek var yani ölümcül bir hastalığım çıksa tedavi olmayacak ruh halindeyim diyelim gerçi bu da bi nevi intihar ama öyle.. İlaçları kullanmaya çok uzağım...

Güzel sözmüş teşekkür ederim

Hepinizin söyledikleri üzerimde olumlu etkiler yarattı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız

Dünyada o kadar kötü şeyler oluyorki , inan sendeki derdi nimet sayanlar var.. Bu kadar dibe vurduğuna göre illaki yeter artık dediğin kötülüklere göğüs geremiyeceğin bir zamandan geçiyorsun , ama ltfn ne duanı nr inancını yitirme.. Hatta bu hayatta istedipin hiç bir şey olmasada yitirme, bu hayat bir sınav ve senin sınavında bunlar demekki..

Canim sana sadece 'Allah de ötesini birak' kitabini okumani öneriyorum. Cok ince bir kitap zaten, 1 gunde bile bitirebilirsin. Eger inancli bir insansan o kitabi okuduktan sonra dusuncelerinin nasil degistigini goreceksin. Okuduktan sonra buraya tekrar yazmani rica ediyorum senden :)

Aynen öyle artık olumsuz hiçbirşeye en ufak tahammülüm kalmadı ben ki arkadaşlarımın 'senin yerinde olsam intihar ederdim' diyeceği türden acılar yaşadım hepsini aştım ama artık kaldıramıyorum hiçbirşeyi olaki 2 ayda bir namazımı kılabilirsem ağlayarak yalvarıyorum Allah'ım beni kapından ayırma diye ama olmuyor..

Teşekkür ederim kitabı temin edip bi çırpıda okuyacağım ve size haber vereceğim inşallah faydası olur

İnternette içeriğine baktım biraz, türkiyeye gidince ilk işim bu kitabı almak olacak!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…