yavaş yavaş soğuyorum eşimden...

Ben evli değilim ama babam eşinizle meslekdaş, her insan gibi eşinizde paylaşmak istiyor galiba yaşadığı şeyleri,belli ki o da etkilenmiş size gıcıklığına yapmıyordur bence:) benim erkek arkadaşım mesela o da öyle ben ne anlarım araba motorundan osundan busundan,cat programından vs ama mesleği bu ve günümüzün%30 u bunları konuşmakla geçiyor,bana çok güzelmiş gibi geliyor:) sanırım sizin biraz tatile ihtiyacınız var .aynı şeyi babamda anneme yapıyordu ( emekli şimdi) gittiği vakaları anlatıyordu annem kızınca da hayat arkadaşımla paylaşamayacaksam kime anlatacağım demişti annem hak verdi. ayrıca babamda ev işinden asla anlamaz tamir işlerinden aslaa anlamaz elini sürmez sürerse de daha çok bozar ,annem usta misali herşeyi kendi yapar boya badana bile ama babamda çok güzel et yemekleri yapar annem yorgunsa o girer mutfağa temizliğe de yardım eder bize diğer açık kapanmış olur:)siz eşinizi seviyorsunuz sadice yorulmuşsunuz sanırım biraz tatil iyi gelecektir:)

Galiba polis eşi olmak böyle bir şey. Sorunlarımız bitti çok şükür şimdi ben onu anlıyorum o beni anlıyor geciniyoruz. Bu konuyu açtığımı unutmuşum bile :)) insan evliliğin ilk zamanlarında daha alingan oluyormuş onu anladım. Şimdi olsa buyutmem bile böyle konuları. Erkek arkadasinla ailenle mutluluklar dilerim canım.

ben anladım senı bacım sen erkek gıbı erkek arıosun:) ama maalesef yok kımse dörtdörtlük deılkı.ınsan beklıokı bı kaplan gücünde olsun beceremedıgı sey olmasın..bu bendede vardı.esım becerıklıydı böyle sevgılıyken bıseı tamır etse bıseyı tasısa vayyyyy ne guclu dıe bakardım tövbe yarabbım:) sonra onu her halıyle görünce ınsan bı tuhaf oluo.sız bence yenı olduğunuz ıcın yada senın bu huyun canm

Cnm benım esimde polıs ..senı anlayabılıyorum ..streslı bı meslektır polıslık ...evlılık boyle bısıy tatlım ya .Bazen o tavız verır bazen sen yola devam edersınız:)Ama bana anlattıgın seyler eften puften geldı kırılmazsan ...sabırlı ol ...esini kendınle yada bırılerıyle karsılastırma ...Bırde sunu dusun ,ne dertleri olanlar var biliyomusun ?..sen esinge ıyı gecınmeye bak ..kımse dort dortluk degıl kı cnm bnm :)zaten esler birbirini tamamlar ...o is bilmezse sen cevir isleri...beklentilerini disir ..Ha birde en onemlısı o sınırlendıgınde cıkmaza gırdıgınde sende ona kızma ..en yumusak halını takın ...Bak gor nasıl degısıcek hersey:)

bence bu adam sana batıyor ?
madem sevmiyordun neden hamile kaldın?
yazık değil mi o çocuğa
ve bu yazdıklarından sonra sana rahat batıyor kanısındayım..
bir söz var ki bilmem ne yapanı severler diye..
arkadaşım kocanın iyi yanını gör emin ol ki
ondan sonra ki gelende 4*4 olmaz

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım :)

eşinize sevginiz saygınız azalmış belli de keşke adam bunları gerçekten hak edecek şeyler yapmış olsaydı... adam beceriksiz diye hislerin değişmesi? bilmiyorum, çok tuhaf....

af buyurun akrep burcu mu eşiniz :)

ya bu konu açılalı yıl olmuş, biz de yorum yazıyoruz....neyse konusahibi en azından düzelme varmış evliliğinizde , adınıza sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…