Daha ne istiyorsunuz Allah aşkına eşinizin artı yönleri eksi yönlerinden daha fazla bence. Beceriksiz oluşundan mı soğuyorsunuz yani, bu onun elinde olan bir şey değil ki, siz o zaman sevmediniz eşinizi mantık evliliği yaptınız, bu kadarcık şeyden soğuduğunuza göre. Kendi eksi yönlerinizi düşünün biraz, hangi insan dört dörtlük şu hayatta...
bide şu son 3 günümü anlatayımda kendini balkondan nasıl atarsın bi düşün.biz soba kullanıyorduk ama bu sene burnumuzdan geldi.klima aldık 3 hafta oldu.eşim yoğun çalıştığından ben araştırdım ettim gittik aldılk.takıldı hemen.dedim eşime madem sobada yok bi boya yapalım temizliğimde bitsin sıcaklarda uğraşmayayım dedim tamam dedi.sonra bi arkadaşına sölemiş gelip boya yapılıcak.cuma günü anasınıfından arkadaşlarla kahvaltı günümüz vardı.eşim akşam dedi yarın boyacı gelicek güne gitme sabah erken gelicek tamam dedim.ben sabah halıları verdim yıkamaya.havada güzel idare ederiz dedim.6 yaşında ve 9 aylık emekleyen oğlum var.o gün saat 11 de aradı eşim e boyacı gelemiyomuşl niye hastaymış.e sen bunu bilmiyomuydun yo aradım şimdi söledi.e mübarek adam niye sabahtan arayıp sormazsın da beni eve hapsedersin dimi.nese o gün geçti bugunde oğlumun futbol antremanı vardı.gittik 2 arkadaş.bittiğinde parkta oturduk çocuklar oynuyordu.saat 3 eşim aradı eve git geliyo boyacı.eve geldim koltukları çektim ortaya örttüm üzerlerini.duvardaki tabloları indirdim.perdeleride geldiklerinde çekerim dedim ellemedim.saat 5 geçti eşime dedim nerde bunlar daha gelmedi aradı nese geldiler.bide bundan önce geçen seneden kalan boyalar vardı.eşime dedim yetmez bu boyalar dedi yeter .yeter yetmez almadı boya.boyacıda geldi bu boyalar yetmezyarım saat önce gittiler yarın sabah 10 gelicez die.ben bi hışımla aradım eşimi çünkü defalarca yetmez o boyalar soba yaktık koca kış geçti dedim dinlemedi.herşeyi biliyorya.boyacıda bende boya var kum beji onu getiririm die.benim boyamda dyonano ipek mat belce beji.eşimi aradığımda söledim gelirken duvarların rengindeki boyayı almadan gelme sakın die.resmen çıldırdım bugun.heryer heryerde ama yapacak iş yok boya olmadan bekliyom şimdi.eşim gelsin boğmassam iyidir
bide şu son 3 günümü anlatayımda kendini balkondan nasıl atarsın bi düşün.biz soba kullanıyorduk ama bu sene burnumuzdan geldi.klima aldık 3 hafta oldu.eşim yoğun çalıştığından ben araştırdım ettim gittik aldılk.takıldı hemen.dedim eşime madem sobada yok bi boya yapalım temizliğimde bitsin sıcaklarda uğraşmayayım dedim tamam dedi.sonra bi arkadaşına sölemiş gelip boya yapılıcak.cuma günü anasınıfından arkadaşlarla kahvaltı günümüz vardı.eşim akşam dedi yarın boyacı gelicek güne gitme sabah erken gelicek tamam dedim.ben sabah halıları verdim yıkamaya.havada güzel idare ederiz dedim.6 yaşında ve 9 aylık emekleyen oğlum var.o gün saat 11 de aradı eşim e boyacı gelemiyomuşl niye hastaymış.e sen bunu bilmiyomuydun yo aradım şimdi söledi.e mübarek adam niye sabahtan arayıp sormazsın da beni eve hapsedersin dimi.nese o gün geçti bugunde oğlumun futbol antremanı vardı.gittik 2 arkadaş.bittiğinde parkta oturduk çocuklar oynuyordu.saat 3 eşim aradı eve git geliyo boyacı.eve geldim koltukları çektim ortaya örttüm üzerlerini.duvardaki tabloları indirdim.perdeleride geldiklerinde çekerim dedim ellemedim.saat 5 geçti eşime dedim nerde bunlar daha gelmedi aradı nese geldiler.bide bundan önce geçen seneden kalan boyalar vardı.eşime dedim yetmez bu boyalar dedi yeter .yeter yetmez almadı boya.boyacıda geldi bu boyalar yetmezyarım saat önce gittiler yarın sabah 10 gelicez die.ben bi hışımla aradım eşimi çünkü defalarca yetmez o boyalar soba yaktık koca kış geçti dedim dinlemedi.herşeyi biliyorya.boyacıda bende boya var kum beji onu getiririm die.benim boyamda dyonano ipek mat belce beji.eşimi aradığımda söledim gelirken duvarların rengindeki boyayı almadan gelme sakın die.resmen çıldırdım bugun.heryer heryerde ama yapacak iş yok boya olmadan bekliyom şimdi.eşim gelsin boğmassam iyidir
boya konusuda acılmışken bende bi mazimi anlatıyım çok deil bi kaç ay önce almış matkabı eline duvara dört tane delik açtı ... guya tv yi tutturacak sonra dört tane misket büyüklüğünde dlik açtı sonra tv yi aldı eline ... aaaaaa dedi bunun arkasında yeri yok muş dur bi açım dedi söktü tv yi.. sesimi çıkarmadım nasıl olsa diğer odada ikinci tv de vardı..... nese delmeye çalıştı delemedi sonra olmuya kapartıyım bari dedi kapatı tv yi... tabi tv hakkın rahmetine çoktan ulaştı ilk açtığında komaya girmiş zavallım ....tv nin ölmesi yetmezmiş gibi duvarımda koca koca dört tanede deliğim olmuştu .. usta çağır dedm bakarız dedi ...dedi ....ve dediiii her zamanki gibi demekle kaldı aldım elime alçıyı yoğurdum sürdüm duvara .... orjinal gibi oldu allahtan .. tabi bu seferde delik gitti koca beyaz alçı kaldııı duvarda boya şarttı ..... boya aldırdım .. aldı eline küçük fırçayı kapının çevresindeki köşesinin birini boyadı bi sigara içti diğerini boyadı bi sigara falan derken ben bütün odanın boyasını bitirmiştim .....ah öldüm ahh bittim demeside cabası .... sonra bi hafta gecti aradan yatak oda takımı değiştirelim dedik nese gittik aldık yenisini gelmeden bi odayıda boyayalım dedim .. yok ben yardım etmem demeler yok elimi sürmem demeler ... laaaa kepaze ben odayı bitirene kadar sen dört köşeye dört fırça sürdün oda yemezmiş gibi güzelim tavan boyasına sıvaştırdın .. sen bana gecende ne yardımı ettinde bunu söylüyosun dedim ... dediği kelime hıhhh ne zaman yarandım ki sana zaten :):):)):)
bencede eşini gerçekten sevmemiş,bu kadarcık şeylerden insan kocasından soğur mu
Daha ne istiyorsunuz Allah aşkına eşinizin artı yönleri eksi yönlerinden daha fazla bence. Beceriksiz oluşundan mı soğuyorsunuz yani, bu onun elinde olan bir şey değil ki, siz o zaman sevmediniz eşinizi mantık evliliği yaptınız, bu kadarcık şeyden soğuduğunuza göre. Kendi eksi yönlerinizi düşünün biraz, hangi insan dört dörtlük şu hayatta...
Bana biraz siz etrafın sözüne de bakıyormuşsunuz gibi geldi yanılıyorumdur belki daha önce eşinizin size yakışmadığını sizin daha iyi birne layık olduğunuzu söyleyen oldu mu?
Hiç birimiz 4-4 lük değiliz... Artıları eksilerinden fazlaysa hoş görmeye çalışın bazı şeyleri..Mutluluk kolay bulunmuyor..
artıları daha fazla tabi, zaten konuyu açarken sevgimin bu nedenlerle tükenmeye başladığını söyledim, boşanmayı aklımın ucundan geçirmedim, zaten gördüm ki yanlız değilim çoğu erkek aynı konularda vurdumduymazmış, bir benim eşim böyle sanırdım değilmiş, konuştukça(bağırmadan:) rayına oturuyor birşeyler...
Bence bu yazılanlardan sonra ilişkiniz süper olacak çünkü sizden o ışığı aldım ben bir de kk'deki tüm arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardımcı olmaya çalışırken kırıcı olmayalım herkes hata yapar zaten zor durumda olmasa kimse konu açıp da yardım istemez.Bende bir konu açmıştım yardım için ,tövbe ettim daha da açmamak içinsaldırıya geçildi bir anda herkes için demiyorum ;ama bazı arkadaşlar hadlerini aşıp demediklerini bırakmıyorlar :SBazen yardım istenilirken tüm yaşanılanları anlatmak uzun olduğu için özet geçiliyor bunu da dikkate alalım yorum yazarken ve lütfen biraz daha kibarca dile getirelim eleştirilerimizi :)
seviyordum, beni bu duruma eşimin yaptıkları getirdi o çok değişti zamanla ama benim içimdeki sevgi eskisi gibi değil
ilk zamanlarda yolda bir çocuk bana çarpsa çocuğun yakasından tutar kaldırıma çarpardı, neden herkes sana bakıyor deyip karşıdan gelip bana bakmadığına emin olduğum adama bile ağza alınmayacak küfürler ederdi, kendi istediği gibi giyinmemi istedi mesela giydiğin bütün elbiseler iğrenç ben elbise sevmiyorum pantolon giy vb. bunu bilmiyor muydu, nasıl giyindiğimi görmedi mi, annesi ile babası ilk geldiğinde beni onlara şikayet etti, surat asıp oturuyormuşum bu gidişle beynimi dağıtacakmış, anne babası gidince yaptığının yanlış olduğunu söyledim ağzıma silah dayadı ve seni öldürürüm sus dedi, tabi hemen evi terketmek istedim yarın öbür gün o silahı çeker diye düşündüm, ayağıma kapandı günlerce ağladı ve gerçekten bir daha hiç olmadı ama ona, şiddet içeren tek bir davranış görürsem hayatımın ondan kıymetli olduğunu ve asla arkama bakmayacağımı söyledim... evlendiğimden beri sadce eşimi görüyorum, arkadaşlarımla bir yere gitsem surat asar mesela, alış-verişe onunla giderim haliyle giydiklerimi beğenmediği için uzakta durur, giydiğim şeyden zevk almam mesela çünkü kocam beğenmez, eee onun istediklerini giy derseniz, annesi 55 yaşında annesi ile bir eş giyinmek bu yaşımda bir düşünün, yaptığım yemeği zevkle yapmam çünkü onun için yemek yemek hayatta kalmak için mecburi yapılması gereken bir şeydir( bu arada boğa burcuyum yemek yemeyi severim, çok güzel de yemek yaparım)
Artık hayattan zevk almıyorum ve açtığım konu benim için sorun kimse kusura bakmasın...
canım merhabaaa, öncelikle yazdıklaırnın hepsine katılıyorummm istedikleri zor şeyler değil yada düşüncelerin yanlışta değil bir eşten beklemen gereken şeyler hepsi, ama çözülmeycek yada hoş görülmeyecek şeyler değil bence senin sıkıntın başkaa nasıl diyipsenin sinirlerin yıpranmış durumdaaaaaabelkide bebek süreci etkilyiorrr senin tedavi görmen seni biryandna üzüyor elinden bişi gelmemesi birşeyler yapamıyorsun eşinede kızamıyorsunn bu konudaaaaaa ama başka şeylerden acısını çıkartıyor olaiblirmisin, çünkü yıpratıcı bir süreç bebişş sürecii hassas olman ççok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?