Yavaş yükselen BT hcg değeri İle doğum yapanlar var mı

Inspiredbynature

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
19
2
1
25
Merhaba arkadaşlar, adet olmam gereken günün akşamı BT hcg testi yaptırdım ve sonuç 18 çıktı. İdrar testinde de silik çizgi çıkmıştı. Her iki günde bir test yapıp sürünmek istemedim açıkçası. 6 gün sonra doktora gittim alttan muayene etti henüz çok yeni olduğu için keseyi göremedi haftaya kesin görürüz dedi. Rahim ağzın güzel kalınlaşmış dedi (14mm). Kan testi istedi ve 215 civarı çıkması gerekiyordu en az ve sonuç 123 çıktı. O kadar üzüldüm ki inanın hiç beklemiyordum. Aradan iki gün geçti bu akşam tekrar kan vericem. Ne bi ağrı ne de bir kanama var, dün su gibi beyaz akıntı geldi o kadar. Bu duruma benzer şeyler yaşayan veya şahit olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi nasıl sonuçlanmıştı?

Doktorlar da 2 günde 1 kan verin diyorlar en azından 2 kere kan verseydiniz çünkü mühim olan artış. Ama yine de korkmayın bence 2 gün sonra kan verin ve artışa bakın.

Doktorlar da 2 günde 1 kan verin diyorlar en azından 2 kere kan verseydiniz çünkü mühim olan artış. Ama yine de korkmayın bence 2 gün sonra kan verin ve artışa bakın.
Haklısınız ben henüz çok yeni olduğu için sürekli kan verip kendimi strese sokmak istemedim. Bugün akşam sonucum çıkınca buraya yazacağım.

26 Ocak adet olmam gereken gün hamile olduğumu değerim 79 ile öğrendim
28 Ocak 175
30 Ocak yani dün 255.
Randevum cuma günü ama son değerim yavaş artıyor ve güya 4+6 günlük hamileyim ama bu değer çok düşük milletin 3 er 4 er katlıyor. Kanamam yok ama ufak sancılarım var bugün başladı rahatsız etmiyor beni. Kimyasala razıyım ama dış gebelikten korkuyorum

Sizinki kesinlikle geç döllenme benimki gibi, benim değerlerim daha düşük ve doktorum geç döllenme dedi bu gayet normal bir durum. Sonuçlarınız da kötü değil bence her insanda aynı olmayabiliyormuş ilk zamanlar böyle yavaş da artabiliyomuş benim sonucum bi yarım saate çıkıcam inşallah iyi bir şekilde yükselmiştir.

Geç döllenme pcos larda olan bir şey veya yumurtlama sıkıntı olanlarda. Ben adet döngüm 29 ve mutlaka 14. Günde yumurtluyorum :) inşallah güzel haberlerle gelirsin mutlaka yaz merakta bırakma beni

Geç döllenme pcos larda olan bir şey veya yumurtlama sıkıntı olanlarda. Ben adet döngüm 29 ve mutlaka 14. Günde yumurtluyorum :) inşallah güzel haberlerle gelirsin mutlaka yaz merakta bırakma beni
Sonuç çıktı 123 tü en son ve olması gereken değerden 100 değer daha düşüktü Ve 333 çıktıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…