selam kızlar...hcg si yavaş yükselipte sonradan düzelen ve bebeğini sağlıkla kucağına alan duydunuz mu hiç...
son adet tarihim 10 haziran...12 temmuzda kandaki hcg 388
25 temmuzda kandaki hcg 1002 yarın tekrar tahlil var fakat doktorum çok ümitvar konuşmadı..
MErhaba canım herkezde farklı gorulebılır Kac haftalık senın kı Kesesi gorundumu
Mesela benımkı 5 +2 deyken bhgc 4658 lerde cıkmıstı keseyı hemen gorduk
dun,yani hcg nin 1002 çıktığı gun kese göründü...ama dr onbinlerde olması gerekti dediyarın bir daha gidicem:18:
kese gorunduyse sıkıntı yapmaa :) aynı tarhılerde hamıle kalmısız herhalde kese gorunduysemuhtemelen 5 haftalık senınkı gec yumurtlamıs olabılırsın
benım dedıgım gıbı son adet tarıhım 2 hazıran ama kımı dr 10 u kımı dr 12 sı olarak kabul edıyor ama ultrasyon yanılmaz
bugun ıtıbarıyle 6+4 um umarım kalp atıslarınıda duyarsın bhgc duzenle ılerler
dun,yani hcg nin 1002 çıktığı gun kese göründü...ama dr onbinlerde olması gerekti dediyarın bir daha gidicem:18:
kese gorunduyse sıkıntı yapmaa :) aynı tarhılerde hamıle kalmısız herhalde kese gorunduysemuhtemelen 5 haftalık senınkı gec yumurtlamıs olabılırsın
benım dedıgım gıbı son adet tarıhım 2 hazıran ama kımı dr 10 u kımı dr 12 sı olarak kabul edıyor ama ultrasyon yanılmaz
bugun ıtıbarıyle 6+4 um umarım kalp atıslarınıda duyarsın bhgc duzenle ılerler
amin...inş...sağlıkla kucağımıza alırız meleklerımızı...ama günler geçmiyor işte...burda konuşmak ınsanı azda olsa rahatlatıyor...
Canım 1002 değerle karındanmı göründü kese yoksa vajinalmi.. Benim sat 19 Haziran enson 19 Temmuz'da hcg 406 dı ve bugün karından ultrasonla görülmedi kese vajinal bakıldı doktor çok küçük olsada kese var dedi.. Hcg de daha baktırmadım haftaya bidaha gidip karından bakıcak keseye.. Benim sağ tüpüm tıkalı diye dış gebelikten çok korkuyorum inşallah böyle bi durum yoktur..hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..
karından göründü..üstelik oruç olduğum için idrar kesem boştu..çok bastırmak zorunda kaldı ama keseyi yakaladı...senınde bir sorun olmaz inşallah..ama hcg ye bakmamasıda çok garip doktorun..
Âmin cnm inşallah.. Vajinal görünmeside yetmiyormu acaba.. Benim ilk hcg 110 du ikincisi tam 2 gün dolmadan yaptım 195 ensonki 48 saat sonra 406 çıktı.. Bidahada tekrarlarmadı doktor.. Benim son adet tarihim 19 Haziran ondan karından görünmemiş olabilirmi
senın değerler cok güzel maşallah...küçük olduğundan görunmemiştır..1-2 haftaya kalp atışını bile duyarsın inşallah...
senın değerler cok güzel maşallah...küçük olduğundan görunmemiştır..1-2 haftaya kalp atışını bile duyarsın inşallah...
Oouf..gittim canım gene çok çok az yükselmiş...çarşamba son kez yapacak ve gene yükselmemişse kürtaj
vajınal utrasyonla bakmadımı nası kurtaj ya bence baska drada muhakkak gıt sakın bazıları 8 haftalıga kadar saklıyor kendını sonucta yukselıyor yanı cok uzulme strese gırme bol bol dınlen sut yogurt ye saglıklı olacaktır ıns ama dedıgımı unutma tek drda kalmaderım
öyle yapacağım..p.tesi başka bir doktora görüneceğim..kese göründü benim...tek sorun hvg nın ıstenen düzeyde yükselmemesi...
1002 idi...48 saat sonunda 1210 oldu..normalde 2 ye katlaya katlaya gıtmesı geremiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?