Canım aldm off çok üzülüyorum napıcam ben kutuda çıkıyor bağırıyorrabia canım, sütü suyla karıştırıp ver, bir de evine alsan ne güzel olur. kedi öldü çok üzüldüm diyorsun ama yine ölecek belki büyüyüp ev kedisi olacak o ablası
yanına sıcak su torbasıyla bı tane tık tak sesı cıkaran saat koy annesını arıyodur annesı sansınBende ağlıcam simdi kedi durmuyorburnu kanlı içim acıyoor
Sıcak su torbam var hemen koyuyorum ama tik tak sesi çılaran saat yoktolin .!.:yanına sıcak su torbasıyla bı tane tık tak sesı cıkaran saat koy annesını arıyodur annesı sansın
dıkkat edın sıcak sudan yanmasın kol saatınız falan yokmu?Sıcak su torbam var hemen koyuyorum ama tik tak sesi çılaran saat yok
Yok yaptırmadımtuvaletini yaptırdınız mı yaptırmadıysanız ıslak bir pamukla dokunarak yaptırın kendisi yapamaz
anneciğini arıyor muhtemelen, çok küçük daha. sıcak tutmaya çalış. annesinin sıcaklığını arıyor muhtemelen.Canım aldm off çok üzülüyorum napıcam ben kutuda çıkıyor bağırıyor
Yokdıkkat edın sıcak sudan yanmasın kol saatınız falan yokmu?
Yok yaptırmadım
benYaz'ın dediği gibi poposuna ıslak pamukla dokunman lazım, tek başına kakasını yapamaz o şimdi.Yok yaptırmadım
Tamam yaptırırım şimdibenYaz'ın dediği gibi poposuna ıslak pamukla dokunman lazım, tek başına kakasını yapamaz o şimdi.
Maalesef yakınlarda veteriner yok off eğer ölürse mahvolurumcanım ya kendinden geçmiş gibi gözüküyor. bir veteriner görse çok iyi olurdu aslında.
Evdekiler izin vermiyor eve sokmama merdivenden oturuyoruz beraberanneciğini arıyor muhtemelen, çok küçük daha. sıcak tutmaya çalış. annesinin sıcaklığını arıyor muhtemelen.
Evet çok ufakÇok mu ufak ? Pek anlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?