Bizimde akrabamız öyle bebişleri alıp baktı 2 tane simdi tosun gibiler herkes kızdı,iğrendi kadının annesi sırf kedileri var diye kızına gitmiyor ama onlar o kadar düşkün ki kedilerekızı kediyle.uyuyor çok imreniyorum onlara ilerde insan gibi biriyle yaşarsam mutlaka kedi alıcamPnksky .!.:Evettt kendilerine bakmadan hayvanları beğenmezler,annem sırf yan komşusuyla sokak hayvanlarını beslediği için kavga etti sonrasındada evi değiştirdi,cünkü kadın tam bir hayvan düşmanıydı.Üstelik hayvanların çevreyi pislettiğini iddaa eden hatun,6.kattan aşağı viledanın tozunu döktüren,balkondan aşağı çöp atıp içeri kaçan bir modeldi.
İnşallah ailen sıkıntı cıkartmazda bu kediciğin ömürlük annesi olursun.Ama olurda pürüz çıkarsa onu lütfen sokağa bırakma olur mu,buradan yazarsan dediğim gibi ilan açtırıp ona güZel bir yuva buluruz bilinmeze terkedilmemiş olur.Bizimde akrabamız öyle bebişleri alıp baktı 2 tane simdi tosun gibiler herkes kızdı,iğrendi kadının annesi sırf kedileri var diye kızına gitmiyor ama onlar o kadar düşkün ki kedilerekızı kediyle.uyuyor çok imreniyorum onlara ilerde insan gibi biriyle yaşarsam mutlaka kedi alıcam
Canım eğer ailem kabul etmesse aklımda bir komşu var oda çok sevecen bir kadındır eminim hemen kabul eder bebeği son çarem oİnşallah ailen sıkıntı cıkartmazda bu kediciğin ömürlük annesi olursun.Ama olurda pürüz çıkarsa onu lütfen sokağa bırakma olur mu,buradan yazarsan dediğim gibi ilan açtırıp ona güZel bir yuva buluruz bilinmeze terkedilmemiş olur.
Şu an kanaması yoksa eğer ılık pamukla temizleyebilirsin ama kanaması varsa hiç bilmiyorumŞimdi sabah sütü ısıtıp mı vericem?
Burnundaki kan yada kurumuş olabilir kan için ne yapabilirim?(eğer annesi almassa anne olmaya hazırım)
Yarın ilk iş sorumsuz annenin peşine düsüp bebeğini ona vermek eğer kabul etmezse b planı yardım sever komşuya bebeği götürmek inşallah bu işide üzülmeden,sarsılmadan atlatırım hepinize.çok teşekkür ederim ne kadar çok duyarlı insanlar.varmış hayran kaldım hepinize güzel yürekler siziiCanım en doğrusu veterinerde toz halinde satılıyo onu alman ama onu temin edene kadar 2-3 saatte bir ılık sütü suyla seyreltip içine biraz yumurta sarısı karıştırırak şırıngayla az az verebilirsin.Benim aklımda kalan bu,ama daha doğru bilgiye sahip olanlar varsa eğer yazarlarsa daha iyi olur.
Şimdi annesini arıyorummerak ettim annesi kabul etti mi kedicik nasil yazar misiniz.
Tamam canımdaha gozunu acamiyor yavrum cok minnacik bu..cok tatli cok.
annesi artik kabul etmek rabiacim,aramanin faydasi yok.
komsunuz kabul etmezse buraya yazmayi ihmal etme,yer bulunsun bu bebege..
Annesini bulduk kediyi kabul etmedi vakitin biraz daha geçmesini bekliyoruz komşuya gidicezŞu an sizden başka şansı yok Allsuya gidiazı olsun ki sizden kaderine terk etmemişsiniz onu. Tecrübeli birini bulsanız çok iyi olur en azından çişini yaptırma konusunda. Hatta belki internet de video vardır bunla ilgili. Küçük bir leğene kum koyun. Kum yoksa gazete kağıtlarını ince şeritler halinde kesin içine koyun. Kediyide oturtup eşelettirin patisiyle. Ben böyle yapmıştım. Çünkü becerememiştim ıslak pamuk işini. 1 aylıktı benimkisi. Bu şekilde çişini yapabilmişti
Ohh maşallahBende sokaktan aldim senin dedigin gibi terk edilmisti simdi 4yasinda bi tosuncuk
kedisütü alamazsan arkadasların dediği gibi besle yogurt zararsıEvet yaptım dediğini
sakın bırakma daha çok küçükmüş resimden gördüm tek yaşayamaz asla..Ohh maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?