Hemde nasil ya sari gibi rengi bide allahim pek sirin. Ama cok viyakliyo valla. Sicak pet sise koydum havlunun altina gitmis yanina kivrilivermis kiyamamBilgim yok kediler hakkinda ama simdi ne tatlidir ama o :)
Hemde nasil ya sari gibi rengi bide allahim pek sirin. Ama cok viyakliyo valla. Sicak pet sise koydum havlunun altina gitmis yanina kivrilivermis kiyamam
Bebekler yeni dogdugunda kornealari ince diye gozler mavidir bir sorun yok.. su gune kadar yasatabildinizse ne mutlu size. Sık sık tuvalet yaptirmak ve beslemek gerek cunku
Kizlar esim yavru kedi bulmus kartonda birakmislar annesi falanda yok.eve getirdi. 10 gunluk falan gizleri bgun acildi. Sicak tutuyrm besliyorum cisini yaptiriyorum. Ama dilinin uc kismi sari renk gozleride koyu mavi ama bugulu gibi.körmu acaba. Dili neden o renk bilen varmii ??
Burda duzgun veteriner yok genelde burdakiler koyundan inekten anliyolarmis. Esimin kopegi vardi veterinere goturduklerinde biz anlamayiz demisler nasil isse anlamadimYazik yavrum ya annesini nasil ariyordur
Bence de bir veterinere gosterebilirsiniz
Bir veterinere götürme şansınız var mı? Sonuçta inek sütü de içemez onlar. Onlara özel yiyecekler var.
Daha 2 gun oldu ama mutlu gibi ne vilim uyuyo surekli kivrilip. Ama dilini kafama taktim. Bide parmagimi emiyo acaba hastalik falan kaparmiyim diye korktum
merak etme kapmazsın sadece çişini felan yaptırdıktan sonra ellerini iyi yıka şuan aşısı yok 2 aylık olana kadar da yapılmayacak. neyle besliyosun bu arada ve gazını çıkartıyor musun?Daha 2 gun oldu ama mutlu gibi ne vilim uyuyo surekli kivrilip. Ama dilini kafama taktim. Bide parmagimi emiyo acaba hastalik falan kaparmiyim diye korktum
merak etme kapmazsın sadece çişini felan yaptırdıktan sonra ellerini iyi yıka şuan aşısı yok 2 aylık olana kadar da yapılmayacak. neyle besliyosun bu arada ve gazını çıkartıyor musun?
Annesini doyasiya emdikten sonra kuru mamaya gecebildiginde almaniz gerekiyorKonuyla alakasız ama biseyi merak ettim bi kedi kaç aylık olduktan sonra sahiplenilebilir yoksa bunun bi ay sınırı yok mu?
2 ayliktan sonraymis cnku o zaman sutten kesilirmisKonuyla alakasız ama biseyi merak ettim bi kedi kaç aylık olduktan sonra sahiplenilebilir yoksa bunun bi ay sınırı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?