Yavru kedi?

Daha 2 gun oldu suan sutu sulandrp iciriyorum ilik bir sekilde ama yarin ozel kedi sutu alica. Firsatim olmadida. Gazini cikartiyorum sirtini ovuyorum bide orasini ovuyorum pirttt ediyoo
kaka yaptı mı? yavrular için çok sıkıntı oluyor kaka bide çok viyaklar annesine sesleniyor şuan üşüyordur çok üşürler ilk başta eşiniz emin dimi annesinin olmadığından 1 aydan küçükse çok şansları olmuyor ne yazıkki annesiz

Parmağınızı emmesi sanırım anne memesi sanıp süt geleceğini sanıyordur. Onun dışında yavruşu beslemek için puppy milk var onlardan kullanın lütfen yoksa ileride raşitizm olabiliyor benim köpeğimde de olmuştu aynısı . Dilindeki sarılığı bilmiyorum acaba açlıktan dili renk değiştirmiş olabilir mi. Ay kıyamam ben ona ya

Ya bi de gece viyaklamaz dimi apartmandayizda rahatsiz olursa komsu falan. Gece sut vermem gerekiyomu acabaa

Kakasinida yaptirdim evet solucan gibi bisey yapti zaten heheheh. Evet sordum esime tekrar tekrar. Karton kutu icinde kasabin onune birskmislar o da gecerken gorup almis

Ya bi de gece viyaklamaz dimi apartmandayizda rahatsiz olursa komsu falan. Gece sut vermem gerekiyomu acabaa
2 saatte bir en geç beslemen gerek komşularının rahatsız olabileceği kadar ses çıkartmaz çıkartsada kusura bakmasınlarda çocuğun olsa napacaklar kimse bişey diyemez

Belediyeye sorun onlarn veterinerleri var muhakkak. Ve baska veterinere de danışın. Muhakkak az biraz anlayanlar vardır.

Bir enfeksiyon durumu varsa eger ilerlemeden müdahele etmek gerekir. Yoksa sinirlere kadar ilerler ve geri dönüşümü olmayan sonuçlar doğurur.

Şu sıcak pet şişesini devam ettirirseniz viyaklamaz diye dusunuyorum sıcak kalıcağı için :) onun dısınca şu sut konusuna dikkat edin lütfen bi kaç arkadas daha yazmıs zira arkadasımın Yavru kedisi inek sutu yuzunden ıshal oldu ölmek üzereyken çok zor iyilestirdiler yine tam bilmiyorum ama yoğurt verebilirsiniz onuda bir arastırın :)

Kucuk bir ilcedeyim sanmiyorum oyle seyler oldugunu. En iyisi birkac gun daha gozlemliyim bakalim gecicekmi

Gözleri daha yeni doğdugu için öyle daha gözdeki perde açılmadı. Veteriner hekim tanıdığım çok kişi var, bebe kedi yemekleri yerine bebelac oneriyorlar aynı işi goruyor çünkü(bu şekilde 3 tane annesinden ayrılmis kedi büyüttüm ve ayrıca 16tane annesi ile yavru kedi büyüttüm) .dilindeki renk soluk mu sarı mı bilmediğim için tahmini bir yorum yapamicam. veteriner hekim şart ve ayrıca sıcak tutmaniz lazım

Tesekkurler onerin icin farkindayim yarin hemen alicam zaten.

Evet soluk sari ama sadece dilinin uc kismi. Hangi urun bu bebelac'in??

Kucuk bir ilcedeyim sanmiyorum oyle seyler oldugunu. En iyisi birkac gun daha gozlemliyim bakalim gecicekmi

Eger varsa facebook hesabınız ordan haysev gibi hayvan dostu hesaplara sorabilirsiniz o halde. Hem resmini de gönderirsiniz daha iyi yardimci olurlar onlar baya tecrübeli oluyorlar.

Ona mutlaka sut icirin mutlaka Sicak tutun, 1 ay kadar sonra junior yas mama alin..

Eger varsa facebook hesabınız ordan haysev gibi hayvan dostu hesaplara sorabilirsiniz o halde. Hem resmini de gönderirsiniz daha iyi yardimci olurlar onlar baya tecrübeli oluyorlar.

Ayni sekilde facebook ta kedi manyaklari grubunda da aninda cevap alirsiniz daha detayli yardim icin.Keske bi sut anne bulsaniz aslinda.Daha cok kucuk cunku

Evet soluk sari ama sadece dilinin uc kismi. Hangi urun bu bebelac'in??
Bildiğiniz bebelac canım yeni doğan olanından,ufak bir meme ucu ile birlikte biberon alın çok sıcak olmayacak şekilde yapın verin. Soluk ise kansızlığa dayalıdır beslenmesi gerekiyor. Isısı da gayet güzel olsun ama dikkat edin ufaklığı yakmayin :) beze sarıp yattığı yerin bezi altına koyun ısınır o. Yavru kediler insan boynunda uyumayı çok severler orda da uyutulabilir :)

Ona acil süt anne lazım. Yoksa ölür
Tuvaletini bile kendi yapamaz yardımcı olmanız lazım. Lütfen Facebook'ta gruplara falan yazın. Hangi sehirdeyseniz belki bir sut anne bulunur.
Ya da veterinerlerde anne sütü satılıyor demişlerdi ondan alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…