kaka yaptı mı? yavrular için çok sıkıntı oluyor kaka bide çok viyaklar annesine sesleniyor şuan üşüyordur çok üşürler ilk başta eşiniz emin dimi annesinin olmadığından 1 aydan küçükse çok şansları olmuyor ne yazıkki annesizDaha 2 gun oldu suan sutu sulandrp iciriyorum ilik bir sekilde ama yarin ozel kedi sutu alica. Firsatim olmadida. Gazini cikartiyorum sirtini ovuyorum bide orasini ovuyorum pirttt ediyoo
Annesini doyasiya emdikten sonra kuru mamaya gecebildiginde almaniz gerekiyor
2 ayliktan sonraymis cnku o zaman sutten kesilirmis
annesi varsa 2 3 ay arası. zaten o sıralarda terk ediyorlar yavaş yavaş bebeleriKonuyla alakasız ama biseyi merak ettim bi kedi kaç aylık olduktan sonra sahiplenilebilir yoksa bunun bi ay sınırı yok mu?
Kakasinida yaptirdim evet solucan gibi bisey yapti zaten heheheh. Evet sordum esime tekrar tekrar. Karton kutu icinde kasabin onune birskmislar o da gecerken gorup almiskaka yaptı mı? yavrular için çok sıkıntı oluyor kaka bide çok viyaklar annesine sesleniyor şuan üşüyordur çok üşürler ilk başta eşiniz emin dimi annesinin olmadığından 1 aydan küçükse çok şansları olmuyor ne yazıkki annesiz
2 saatte bir en geç beslemen gerek komşularının rahatsız olabileceği kadar ses çıkartmaz çıkartsada kusura bakmasınlarda çocuğun olsa napacaklar kimse bişey diyemezYa bi de gece viyaklamaz dimi apartmandayizda rahatsiz olursa komsu falan. Gece sut vermem gerekiyomu acabaa
Konuyla alakasız ama biseyi merak ettim bi kedi kaç aylık olduktan sonra sahiplenilebilir yoksa bunun bi ay sınırı yok mu?
Ya bi de gece viyaklamaz dimi apartmandayizda rahatsiz olursa komsu falan. Gece sut vermem gerekiyomu acabaa
Belediyeye sorun onlarn veterinerleri var muhakkak. Ve baska veterinere de danışın. Muhakkak az biraz anlayanlar vardır.
Bir enfeksiyon durumu varsa eger ilerlemeden müdahele etmek gerekir. Yoksa sinirlere kadar ilerler ve geri dönüşümü olmayan sonuçlar doğurur.
Şu sıcak pet şişesini devam ettirirseniz viyaklamaz diye dusunuyorum sıcak kalıcağı için :) onun dısınca şu sut konusuna dikkat edin lütfen bi kaç arkadas daha yazmıs zira arkadasımın Yavru kedisi inek sutu yuzunden ıshal oldu ölmek üzereyken çok zor iyilestirdileryine tam bilmiyorum ama yoğurt verebilirsiniz onuda bir arastırın :)
Evet soluk sari ama sadece dilinin uc kismi. Hangi urun bu bebelac'in??Gözleri daha yeni doğdugu için öyle daha gözdeki perde açılmadı. Veteriner hekim tanıdığım çok kişi var, bebe kedi yemekleri yerine bebelac oneriyorlar aynı işi goruyor çünkü(bu şekilde 3 tane annesinden ayrılmis kedi büyüttüm ve ayrıca 16tane annesi ile yavru kedi büyüttüm) .dilindeki renk soluk mu sarı mı bilmediğim için tahmini bir yorum yapamicam. veteriner hekim şart ve ayrıca sıcak tutmaniz lazım
Kucuk bir ilcedeyim sanmiyorum oyle seyler oldugunu. En iyisi birkac gun daha gozlemliyim bakalim gecicekmi
Facebook hesabm yok ama bi caresni bulayim bi bakayim sitelereEger varsa facebook hesabınız ordan haysev gibi hayvan dostu hesaplara sorabilirsiniz o halde. Hem resmini de gönderirsiniz daha iyi yardimci olurlar onlar baya tecrübeli oluyorlar.
Eger varsa facebook hesabınız ordan haysev gibi hayvan dostu hesaplara sorabilirsiniz o halde. Hem resmini de gönderirsiniz daha iyi yardimci olurlar onlar baya tecrübeli oluyorlar.
Bildiğiniz bebelac canım yeni doğan olanından,ufak bir meme ucu ile birlikte biberon alın çok sıcak olmayacak şekilde yapın verin. Soluk ise kansızlığa dayalıdır beslenmesi gerekiyor. Isısı da gayet güzel olsun ama dikkat edin ufaklığı yakmayin :) beze sarıp yattığı yerin bezi altına koyun ısınır o. Yavru kediler insan boynunda uyumayı çok severler orda da uyutulabilir :)Evet soluk sari ama sadece dilinin uc kismi. Hangi urun bu bebelac'in??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?