Kediyi görmeden kim size ne söyleyebilir ? Alın hayvanı, bir veterinere götürün; evde beklemeyin.Bir yavru kedim var birkaç haftadır sahiplendim ve hırıltı sesi var özellikle bugün kaşla göz arasında lavaboya girmiş ve küçük yegenim bunu görünce hemen alıp musluğa tutmuş kedimisoğuk suya
Bişey olurmu kedimin zaten hep bı hırıltısı var şimdi dahada arttı hırıltısı ve önceki gibi pek yürümüyor uzanıyor lütfen bilenler cevaplayabilirmi
Burada sormayın direkt veterinere götürün hasta olabilir bir de küçük olduğu için toparlanması zor olur ihmal etmeyinBir yavru kedim var birkaç haftadır sahiplendim ve hırıltı sesi var özellikle bugün kaşla göz arasında lavaboya girmiş ve küçük yegenim bunu görünce hemen alıp musluğa tutmuş kedimisoğuk suya
Bişey olurmu kedimin zaten hep bı hırıltısı var şimdi dahada arttı hırıltısı ve önceki gibi pek yürümüyor uzanıyor lütfen bilenler cevaplayabilirmi
Hasta olmus. Yavru kedi suya sokulur mu hem. Hayvan diye bir sey degismiyor. Dusununki bi bebegi alip soguk suya sokuyorsun. Elbetteki usutur hasta olur. Bence veterinere goturun hemen.Bir yavru kedim var birkaç haftadır sahiplendim ve hırıltı sesi var özellikle bugün kaşla göz arasında lavaboya girmiş ve küçük yegenim bunu görünce hemen alıp musluğa tutmuş kedimisoğuk suya
Ben görür görmez hemen elinden aldım yeğenimin elindenKediyi görmeden kim size ne söyleyebilir ? Alın hayvanı, bir veterinere götürün; evde beklemeyin.
Küçücük hayvanı koruyamayacaksanız neden sahiplenip, eve aldınız ? Yeğeniniz hayvanı soğuk suyun altına tutarken siz ve yegeninizin anne - babası neredeydi ?
Kaşla göz arasında oldu 1 dk bile durmadı suyun altında görünce hemen alıp kuruttumHasta olmus. Yavru kedi suya sokulur mu hem. Hayvan diye bir sey degismiyor. Dusununki bi bebegi alip soguk suya sokuyorsun. Elbetteki usutur hasta olur. Bence veterinere goturun hemen.
Veterinere gidin. Yoksa ölür o hayvancagiz. Yazik gunah.Kaşla göz arasında oldu 1 dk bile durmadı suyun altında görünce hemen alıp kuruttum
Götürücem zaten ama çok üzüldüm ya 10 15 saniye sürdü suya tutmasıyla benim görüp almam benmi sebep oldum diye kendimi yiyorumBurada sormayın direkt veterinere götürün hasta olabilir bir de küçük olduğu için toparlanması zor olur ihmal etmeyin
Korkmuştur yaaKaşla göz arasında oldu 1 dk bile durmadı suyun altında görünce hemen alıp kuruttum
Evet korktuKorkmuştur yaa
Sokaktan mı sahiplendiniz
Kaç aylık belki suyla beraber var olan hastalığı ilerledi
Bence vete götürün
Bir yavru kedim var birkaç haftadır sahiplendim ve hırıltı sesi var özellikle bugün kaşla göz arasında lavaboya girmiş ve küçük yegenim bunu görünce hemen alıp musluğa tutmuş kedimisoğuk suya
Bakın kedimi yalnız bırakmadım yatağında uyuyordu uyanıp lavaboya yani banyoya girmiş yeğenimde gorup hemen almiş suya tutmuş bunlar 1 2 dk içinde oldu zaten suya tuttuğunu görünce 10 15 snye sürdü hemen alıp kuruladım 15 saniye tuttu en fazlaYavru kediyi soğuk suya mu tutmuş? İnşallah zatürre olmaz hayvan. Madem hayvanlara nasıl davranacağını bilmeyen küçük yeğeniniz var kediyle yeğeni neden yalnız bırakıyorsunuz?
Ya ben zaten araba gelicek götürücem şimdi onu bekliyorum beklerken de konu açtımBuraya konu açmadan önce acilen veterinere götürün kediyi. Bir can sahipleniyorsunuz çocuğunuz hasta olsa doktora getirmez misin? Onun bütün sorumluluğu sizde her şeyiyle ilgilenmek zorundasınız evde bekletmeniz bile başlı başına hata. Yazık günah
Bakın kedimi yalnız bırakmadım yatağında uyuyordu uyanıp lavaboya yani banyoya girmiş yeğenimde gorup hemen almiş suya tutmuş bunlar 1 2 dk içinde oldu zaten suya tuttuğunu görünce 10 15 snye sürdü hemen alıp kuruladım 15 saniye tuttu en fazla
Akciğer enfeksiyonu olabilirEvet korktu
Sokaktan değil bir yakınımın kedileri vardı
Bu kedide birkaç aylık ondan aldım
3 aylık filan
Biraz daha dikkatli olursunuz artık kimse eline almasın özellikle küçük çocuklar çünkü ne yapacakları belli olmaz. İnanın onlar da bir can ve henüz bebek gibiGötürücem zaten ama çok üzüldüm ya 10 15 saniye sürdü suya tutmasıyla benim görüp almam benmi sebep oldum diye kendimi yiyorum
Kedim normaldede çok uykucu pek hareketli değil çok uyuyor normal saniyorum yavru olduğu için"Pek yürümüyor, uzanıyor, hırıltısı vardı daha da arttı" yazmışsınız, yavru kediler durmadan oyun oynar, bu normal değil. Veterinere götürmeniz gerek gibi
Evet zaten çok kızdım birdaha dokunma kedime diyeBiraz daha dikkatli olursunuz artık kimse eline almasın özellikle küçük çocuklar çünkü ne yapacakları belli olmaz. İnanın onlar da bir can ve henüz bebek gibisiz direkt veterinere gidin onlar muayene eder hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?