Yavru kedimden hırıltı sesi geliyor😓

Nare4949

Narenin Karamı🤍
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
103
-18
13
Bir yavru kedim var birkaç haftadır sahiplendim ve hırıltı sesi var özellikle bugün kaşla göz arasında lavaboya girmiş ve küçük yegenim bunu görünce hemen alıp musluğa tutmuş kedimi soğuk suya
Bişey olurmu kedimin zaten hep bı hırıltısı var şimdi dahada arttı hırıltısı ve önceki gibi pek yürümüyor uzanıyor lütfen bilenler cevaplayabilirmi

Kediyi görmeden kim size ne söyleyebilir ? Alın hayvanı, bir veterinere götürün; evde beklemeyin.

Küçücük hayvanı koruyamayacaksanız neden sahiplenip, eve aldınız ? Yeğeniniz hayvanı soğuk suyun altına tutarken siz ve yegeninizin anne - babası neredeydi ?

Burada sormayın direkt veterinere götürün hasta olabilir bir de küçük olduğu için toparlanması zor olur ihmal etmeyin

Hasta olmus. Yavru kedi suya sokulur mu hem. Hayvan diye bir sey degismiyor. Dusununki bi bebegi alip soguk suya sokuyorsun. Elbetteki usutur hasta olur. Bence veterinere goturun hemen.

Ben görür görmez hemen elinden aldım yeğenimin elinden
Kaşla göz arası oldu bunlar
Yeğenim de lavaboya girdiği için yıkama niyetiyle suya tuttu

Hasta olmus. Yavru kedi suya sokulur mu hem. Hayvan diye bir sey degismiyor. Dusununki bi bebegi alip soguk suya sokuyorsun. Elbetteki usutur hasta olur. Bence veterinere goturun hemen.
Kaşla göz arasında oldu 1 dk bile durmadı suyun altında görünce hemen alıp kuruttum

Burada sormayın direkt veterinere götürün hasta olabilir bir de küçük olduğu için toparlanması zor olur ihmal etmeyin
Götürücem zaten ama çok üzüldüm ya 10 15 saniye sürdü suya tutmasıyla benim görüp almam benmi sebep oldum diye kendimi yiyorum

Yavru kediyi soğuk suya mu tutmuş? İnşallah zatürre olmaz hayvan, kedilerde bunun ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeniz gerekiyor, yavru kedilerin ne kadar hassas olduğunu da. Madem hayvanlara nasıl davranacağını bilmeyen küçük yeğeniniz var kediyle yeğeni neden yalnız bırakıyorsunuz? Hayvan halsiz duruyorsa ve hırıltısı sürüyorsa hızlıca veterinere götürmeniz gerekiyor.

Yavru kediyi soğuk suya mu tutmuş? İnşallah zatürre olmaz hayvan. Madem hayvanlara nasıl davranacağını bilmeyen küçük yeğeniniz var kediyle yeğeni neden yalnız bırakıyorsunuz?
Bakın kedimi yalnız bırakmadım yatağında uyuyordu uyanıp lavaboya yani banyoya girmiş yeğenimde gorup hemen almiş suya tutmuş bunlar 1 2 dk içinde oldu zaten suya tuttuğunu görünce 10 15 snye sürdü hemen alıp kuruladım 15 saniye tuttu en fazla

Ya ben zaten araba gelicek götürücem şimdi onu bekliyorum beklerken de konu açtım
YEni oldu zaten çok olmadı

"Pek yürümüyor, uzanıyor, hırıltısı vardı daha da arttı" yazmışsınız, yavru kediler durmadan oyun oynar, bu normal değil. Veterinere götürmeniz gerek gibi

Götürücem zaten ama çok üzüldüm ya 10 15 saniye sürdü suya tutmasıyla benim görüp almam benmi sebep oldum diye kendimi yiyorum
Biraz daha dikkatli olursunuz artık kimse eline almasın özellikle küçük çocuklar çünkü ne yapacakları belli olmaz. İnanın onlar da bir can ve henüz bebek gibi siz direkt veterinere gidin onlar muayene eder hemen

"Pek yürümüyor, uzanıyor, hırıltısı vardı daha da arttı" yazmışsınız, yavru kediler durmadan oyun oynar, bu normal değil. Veterinere götürmeniz gerek gibi
Kedim normaldede çok uykucu pek hareketli değil çok uyuyor normal saniyorum yavru olduğu için
Götürücem şimdi araba bekliyorum

Evet zaten çok kızdım birdaha dokunma kedime diye oda bı anlık suya tutmanın zararsız olduğunu düşündugu için tuttu ama çok sinirlendim ya
Uyuyordu kedim yatağinda 1 2 dk içinde ne oldu

Arkadaşlar yavru kedinin çok uyuması normal değilmi ben normal sanıyordum benim kedim çok uyur kucağımda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…