- 16 Haziran 2011
- 16.551
- 73.334
- 798
Aldığınız insan, kedi bakımından anlıyorsa ona da anlatın durumu. Hayvanı veterinere götürüp tedavi ettirdikten sonra da aldığınız kişiye geri verin.Evet korktu
Sokaktan değil bir yakınımın kedileri vardı
Bu kedide birkaç aylık ondan aldım
3 aylık filan
Arkadaşlar yavru kedinin çok uyuması normal değilmi ben normal sanıyordum benim kedim çok uyur kucağımda bile
Ona sordum ve normal diyor keyfi yerindeyken hep ses çıkarıyor diyor ama doğru gelmiyor bana.Aldığınız insan, kedi bakımından anlıyorsa ona da anlatın durumu. Hayvanı veterinere götürüp tedavi ettirdikten sonra da aldığınız kişiye geri verin.
Ona sordum ve normal diyor keyfi yerindeyken hep ses çıkarıyor diyor ama doğru gelmiyor bana.
Bahsettiğiniz şey kedilerin mutluyken çıkardığı gurr sesi değil, hırıltıdan bahsediyorsunuz dimi?
Denedim ama olmuyor sanırımÖzelden video atılıyor mu bilmiyorum, bir deneyin
Ne sokağı Allah aşkına cins kedi almış oyuncak niyetine işte telef ediyorlar böyle o cinsleri çiftleştire çiftleştireEn iyisi veterinere giturmek
Cocuklara hayvanin oyuncak olmadigi ögretilmeli. Yazik ya sokaktan eve gelip daha beter zulum görmesinler minnacik yavrular
Kimse oyuncak diye almadı haddinizi bilinNe sokağı Allah aşkına cins kedi almış oyuncak niyetine işte telef ediyorlar böyle o cinsleri çiftleştire çiftleştire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?