yavru kediyi odaya kapattim, simdi ne olacak?

Alcak bit kutuya kum doldurun. Kedi oraya yapsin tuvaletini. Bir kabada sut doldurun.

Ya olur mu öyle şey? Ben onu attirmam asla. Sadece nasıl bakicam diye düşünüyorum. Hayvanlara karşı hassasim yani koca evimiz var illa ki onun da bir yeri olacak bu evde. Sanırım konuda kendimi yanlış ifade ettim ama annem de hadi at onu sokağa demez dese de bem dinlemem. Sadece bir süre gizlemek zorundayım bazı sebeplerden dolayı. Annemle aramız limoni biraz. Sebep bu yani. Yoksa asla atmiycam. Nasıl odamda bakabilirim onu soruyorum aslında.

Ya olur mu öyle şey? Ben onu attirmam asla. Sadece nasıl bakicam diye düşünüyorum. Hayvanlara karşı hassasim yani koca evimiz var illa ki onun da bir yeri olacak bu evde. Sanırım konuda kendimi yanlış ifade ettim ama annem de hadi at onu sokağa demez dese de bem dinlemem. Sadece bir süre gizlemek zorundayım bazı sebeplerden dolayı. Annemle aramız limoni biraz. Sebep bu yani. Yoksa asla atmiycam. Nasıl odamda bakabilirim onu soruyorum aslında.

bak canım annene kedinin sorumluluğunu bırakmazsan kabullenir. kızım eve kedi getirdiğinde asla mümkün değil dedim. kedilerle de aram hiç iyi değildi. şimdi bende bir tane (ikiydi biri melek oldu), babasında dört tane, kızımın kendinde de iki tane var. hepsi sokaktan anasız yavrular, senelerdir bizimleler. kızımdaki bir tanesi kafasından darbe almış, bir sürü aksaklığı var ama o bunların farkında değil ki mutlu.
umarım annen kabul eder, bence eder, hava geceleri çok soğuk sokakta tek başına ölür. bunu annene güzelce anlat, kabul edecektir.
sen bu kadar merhametliysen, mutlaka senin annen de merhametlidir.

Kediyi yıkamayın bundan pek hoşlanmazlar. Kum kabı ya da bir leğen alıp içiine kedi kumu koyun. Büyük boy çöp poşeti alıp kabınızın içine açar ardından kumu dökerseniz daha kolay olur değiştirmesi. Kumların farklı farklı çeşitleri var kristal, topaklanan vs. Ben ençok topaklanan kumları seviyorum. Kedinin çiş ve kaka yaptığı kısımları kolayca ayrıştırabiliyorsunuz çünkü daha uzun gidiyor böylece kum. Buarada kumu düzenli temizlemek için bir de kum küreği almanız lazım hergün o topaklanan kısımları kürekle alıp çöpe atacaksınız koku yapmaması için. Kedi beslemek kolaydır önüne ne kadar yemek koyarsanız koyun sadece acıktıkça yer, köpekler gibi öğünlerini vakitli ve porsiyon porsiyon vermeniz gerekmez. Temiz su, düzenli kuru mama, haftada 1-2 kez yaş mama yeterli. İşlenmemiş hertürlü et, light tonbalığı, yoğurt, tavuk ciğeri yedirebileceğiniz ev gıdalarıdır.

Oyle mi canim aklija takilan tum sorulari yoneltebilirsin bizim kedimizde bir bucuk sene once sokaktan yavru sahiplendik ona petahiptan yastikli pelus yatak aldik icine girip saklanip yatardi anne sicagi olarak algiliyormus gercekten oyle oldu halen koca essek yatiyor kumunuda hemen ogrendi icine bir kapak camasir suyu doktum diger kedimden teceubeliyim yuzde yuz isliyor biraz patisini surup ogrettim mama olarak junior kedi mamasi aldim bir sure bebisimiz bu sekilde buyudu

Tuvalet eğitimi nasıl oldu peki? Yani odamin ortasına etmesi de çok iyi olmaz.:) kum mu koklatayim ben buna simdi. Arkadaşım öyle bir şeyler diyordu.
Benimki tuvalet eğitimliydi. Arkadaşıma aldık yeni. Kızı belli sürelerle tuvalete koyuyordu. Kedi tuvaletine. Hiç etrafa yapmadı.

Odamda, hic çıkmadan kaç hafta durur? Yani illa ki gezmek isteyecek kapılara falan tirmanacak.

O bir kapak çamaşır suyunu döküyor musunuz hala tuvaletine?

Odamda, hic çıkmadan kaç hafta durur? Yani illa ki gezmek isteyecek kapılara falan tirmanacak.

şimdi o sokaktan geldiği için yorgundur, karnını iyice doyursun, tuvaletini de yapsın, çok uzun uyur. kızımın yavru sokaktan gelince üç gün yemek yiyip tekrar uyumuştu.

Ya merhametli de aslında, her anne gibi tiksiniyor tüyden falan. Bir d yeni taşındık eşyalar gicir gicir. Ondan biraz mizmizlanacak. Aramiz limoni olduğu için simdi soyleyemiyorum.

Kac aylik bu birinci ikincisi bizim kedimiz bana temiz pakd gorunuyordu yavruyken adamdan kendisi kadar pire cikti mutlaka ic dis parazit yaptirmalisiniz kucuk oldugu icin uzun bir sure uyuklar odada kalabilir ama kediler meraklidir surekli annesi diye pesinizde dolasip kendini belli edecektir.

kağıt havlu yada peçeteyi bolca yere koyun, kediyi üzerine getirip patileriyle hafifçe kumu eşeliyor gibi yapın, belki oraya yapar.
Uyuyor simdi. Daha kakasini falan yapmadı. Çok az bi süt içti. Odamda. Telefonumun kamerası bozuldu kapkaranlik cekiyor, yoksa fitosunu paylasicam. Cok seker:)

Keske yikamadan bi hekime goturebilseydiniz umarim üşütmez. Sütle beslemeyin uygun bir mama alin mutlaka yoksa ishal olur. Süt yaramaz, besleyicide değil. Kum alin mutlaka yoksa eve yapar tuvaletini :)))
Geldiginizde supriz yasamayin.
Anneniz bu konuda ne kadar kati bilmiyorum ama calistiginiza gore maddi olarak yukunu kaldirabilirsiniz bu yönden bir şansiniz var diye dusunuyorum. Ben bekarken besleyememistim. Umarim kedicik yaninizda kalici olur.

Süpersiniz. Çoook zekice
Yani sorunlu kediyse birebir bizimkinde anne olmayinca yavru olunca musait alan belirlenmesini saglamak lazim geliyordu birde arkadas icin diyorum tuvaletini ali0 sus gibi koymayin azicik karanlik olsun kediler cok temizdir bizim kedimiz kapali kedi kumuna bile hep ayni yere kaka yapar deli olurum delinecek az kaldi yani dusunun orada bile belirli bolgesi var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…