Hayir dokmuyorumtabii ki ilk etapta ogrenirken keskin bir kokuya ihtiyaci var cis yapamayacagim icin bu yardimci oluyor.
Soğuk suyla yikamadim ki. Su ilikti, yikamaktan ziyade sabunlayip sildim uzerini patilerini falan. Simdi çok ani olduğu için bu olay mecburen sut veriyorum. Yarin iş çıkışı kum ve mama alicam. Aynen uzun sure issizdim bu sene iş bulmam çok iyi oldu kediyi haftasonu veterinere de goturucem böylelikle. Sütü çok az icti şu an belki de sıcağın etkisiyle uyuyor. Odamda hemen. Ama yarin balkondaki yerinde kalacak ben gelene kadar. Allahtan balkon da açık değil camekanlı o yüzden üşümez.Keske yikamadan bi hekime goturebilseydiniz umarim üşütmez. Sütle beslemeyin uygun bir mama alin mutlaka yoksa ishal olur. Süt yaramaz, besleyicide değil. Kum alin mutlaka yoksa eve yapar tuvaletini :)))
Geldiginizde supriz yasamayin.
Anneniz bu konuda ne kadar kati bilmiyorum ama calistiginiza gore maddi olarak yukunu kaldirabilirsiniz bu yönden bir şansiniz var diye dusunuyorum. Ben bekarken besleyememistim. Umarim kedicik yaninizda kalici olur.
Bu tarz seylere gerek yok. Hayvanin kumuna camasir suyu filan dokmeyin konu sahibi mumkunse. Ben asla oyle birsey yapmadim, benim kedimde minicikti daha. Kumu doldurdum ve kediye gosterdim ogun bugundur tuvaletini bilir hic eve yapmadi.
Kesinlikleeeee ennnn dibine gidip yapıyor değil miYani sorunlu kediyse birebir bizimkinde anne olmayinca yavru olunca musait alan belirlenmesini saglamak lazim geliyordu birde arkadas icin diyorum tuvaletini ali0 sus gibi koymayin azicik karanlik olsun kediler cok temizdir bizim kedimiz kapali kedi kumuna bile hep ayni yere kaka yapar deli olurum delinecek az kaldi yani dusunun orada bile belirli bolgesi var .
Evet gercekten cok titizler :)Kesinlikleeeee ennnn dibine gidip yapıyor değil mi
Soğuk suyla yikamadim ki. Su ilikti, yikamaktan ziyade sabunlayip sildim uzerini patilerini falan. Simdi çok ani olduğu için bu olay mecburen sut veriyorum. Yarin iş çıkışı kum ve mama alicam. Aynen uzun sure issizdim bu sene iş bulmam çok iyi oldu kediyi haftasonu veterinere de goturucem böylelikle. Sütü çok az icti şu an belki de sıcağın etkisiyle uyuyor. Odamda hemen. Ama yarin balkondaki yerinde kalacak ben gelene kadar. Allahtan balkon da açık değil camekanlı o yüzden üşümez.
Hmm , iyi fikirmiş. Tesekkur ederim.işe yarayabilir bu.Süt ishal yapar kedileri verecekseniz dahi suyla sulandırarak vermelisiniz. Yoğurt verebilirsiniz birde dediğim gibi. Ayrı bir kaba su koymayı ihmal etmeyin. Birde saksı filan koyun isterseniz balkona tuvalet için kaza olmasın bu gecelik. Annenize de balkonda duruyor sahiplendireceğim derseniz görünce şok yaşamaz. Sonra sahip bulamıyorum filan derken yavaş yavaş alışır
Bu çok mantıklı .. sonra kedi en çok ona yılışır bir bakarsın en çok annen seviyor :) ama alışması şart...Süt ishal yapar kedileri verecekseniz dahi suyla sulandırarak vermelisiniz. Yoğurt verebilirsiniz birde dediğim gibi. Ayrı bir kaba su koymayı ihmal etmeyin. Birde saksı filan koyun isterseniz balkona tuvalet için kaza olmasın bu gecelik. Annenize de balkonda duruyor sahiplendireceğim derseniz görünce şok yaşamaz. Sonra sahip bulamıyorum filan derken yavaş yavaş alışır
Evet yavruyken çıkmıyorlar ama sonra bütün kapalı kapıların önünde oturup acı acı miyavlıyorlar. Ben gece kapım açık asla yatmazdım, şimdi belki gelirler diye kapı kapatmaz oldum :) bütün yatakları dolanıyolar :) tek oda ya hapsetmek ölüm gibi yazık1 odada yasar diyenlere kesinlikle katilmiyorum. Kedim o sekilde resmen depresyona girmisti. Sonra annemi zar zor ikna ettim, evin her yerine soktum. Rulo halilara falan tirmaniyordu en son. Can geldi yavruma. Odadayken asiri sinirli, surkeli tirmalayan bi hayvandi. Sonrasinda rahatladi.
Simdilik yapicak başka bir şeyim yok. Annemi ikna edince bakalım artik gezer evin içindeEvet yavruyken çıkmıyorlar ama sonra bütün kapalı kapıların önünde oturup acı acı miyavlıyorlar. Ben gece kapım açık asla yatmazdım, şimdi belki gelirler diye kapı kapatmaz oldum :) bütün yatakları dolanıyolar :) tek oda ya hapsetmek ölüm gibi yazık
Evet. Yavruykende kapimda miyavlardi. Gece onu holde birakiyordum dolassin diye. O kadar uzuluyordum ki ezilir diye alamiyordum yatagima. Cook pismanim, keske sarilip yatsaydim. Bende bu durumda almistim. Sigara izmariti yiyordu sokakta. Olmesindense diyerek aldim. Ama belki daha iyi sartlarda bakan birine sahiplendirmek daha dogru olur.Evet yavruyken çıkmıyorlar ama sonra bütün kapalı kapıların önünde oturup acı acı miyavlıyorlar. Ben gece kapım açık asla yatmazdım, şimdi belki gelirler diye kapı kapatmaz oldum :) bütün yatakları dolanıyolar :) tek oda ya hapsetmek ölüm gibi yazık
Şu an korkar zaten odadan çıkmaya, ama sonra isteyecek yaramaz bebekler gibi :) o zamana kadar ikna edersiniz umarım. Çok güzel birşey evde kedi beslemek... insanın ruhunu dinlendiriyorlar..Simdilik yapicak başka bir şeyim yok. Annemi ikna edince bakalım artik gezer evin içinde
Bir kutuya şimdilik kum koyun kendi hallederTuvalet eğitimi nasıl oldu peki? Yani odamin ortasına etmesi de çok iyi olmaz.:) kum mu koklatayim ben buna simdi. Arkadaşım öyle bir şeyler diyordu.
Senin çirkinliğini yirimKonu sahibi kediye sut verme sutu isleyemez bunyesi. Kumun ustune kediyi koy o anlar birdaha oraya pisler..
Yavrukediler icin kuru mamalar olur onlardan al ver yas mama verme pek. Birde bir daha yikama çok kucukse vucut isisini ayarlayamaz usutur hasta olur.
Ayrica bu cabandan oturu tebrik ederim seni benimde sokaktan bulup sahiplendigim iki dunya tatlisi kedim var. Birisi avatarimda ki :)
Seninkininde sulale rahat panpa tadinda bir uyuyusu varSenin çirkinliğini yirim
Benim kızımıda artık bilmeyen yok avatırda ki sıpa
Koni sahibi illa süt vericeksende yarısı su yarısı süt şeklinde olsun veya keçi sütü al onda sorun olmuyor kuru mama da vericeksen su kesinlikle unutmakuru mama olursa daha iyi olur sen evde yokken acıktıkca yer bayağı koyarsın su kuru mama yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?