yavru kediyi odaya kapattim, simdi ne olacak?

Kediyi yikamasaydiniz keşke kediler yikanmaz normalde minnos çok kirliyse temiz bir bezle silip sonra da kurulayabilirsin.hayvancagiz hasta olmasın dikkat edin, süt vermeyin bu da çok önemlidir, yavru kediler inek sütunu sindiremez.
Besin olarak yaş mama verebilirsin, yavru kedi için olanlardan özellikle wiskas i çok seviyorlar.kapıyı kapatıp gidebilirsin sorun olmaz mamasını suyu olduktan sonra, ha bir de tuvalet koy ona,toprak ister ama kedi kumu da alıp koyabilirsin.ama dediğim gibi yikamamaya çalış

Yavru kedi için ciğer ağır olabilir yavru kediler için olan yaş mamalar en iyisi,hem de risksiz

Deneyelim bakalım. Bizimki herseyleri beğenmiyor. Pişen etlerin hep en guzel, yumusak yerlerini veriyorum, baligi derisinden ve kilcigindan ayirip veriyorum yinede bitirmiyordu. Takmış yaş mamaya, onu koyunca dibini bile sıyırıyor. Ama yas mamayida devamli yedirmiyorum

Kedi bakmak dünyanın en güzel eylemlerinden bir tanesi.

Sizin hikayenizin aynısını yaşadım ben bekarken. Kum ve tuvalet, yaşına (ayına) uygun mama, süt takviyesi ve aşılarını yaptırarak pek alâ bakılır. Ancak sıkılır, wc bulamaz, huysuzlanırsa kapıları tırmalayıp mirliyorlar baya böyle yakalandim ben. Ama rahmetli annem görünce tek kelime edemedi, eve geldiğimde kedim kucaktaydi. Ikna edersiniz merak etmeyin :) yüreğinize sağlık

Yavru kedi için ciğer ağır olabilir yavru kediler için olan yaş mamalar en iyisi,hem de risksiz
Yaş mamalarda yok yok en azından bildiğin tavuk ciğeri sanmıyorum daha zararlı olacağını
İşte sulu ve yumuşak ya benimkide krem peynir gibi yalaya yalaya bitiriyor

Ohh içimin yağları eridi kız sayende zayıfladım

Bibim seni göbüşünden öpüyor
Eki Görüntüle 2056063

Ciddi soyluyorum. Bizzat teyzem dedi atacaksin artik bunlari olmaz evde diye. Hadi dedim sen artik bi Git.argoca tabi. Baktim gitmiyor tuttum.kolundan attim disari. Sulale karisti. bilerek yaptim.ama. biliyordum devaminda gelecek baskiyi. Onunu kestim. Simdi kimse cesaret edemiyor at demeye. Hatta ay hayvanlarla buyuyen cocuklarin bagisikliklari daha iyi.oluyormuş muhabbeti yapmaya basladilar

Bizim koltugun deri kisimlari ile perdelerde mefta
Ben sofraya cikmasina izin vermiyorum ama ben ikisinide aldigimda sokaktan cok ciddi saglik sorunlari vardi ikisininde. O yuzden olsa gerek insan besini sindiremiyorlar. Pazar gunu 1 er lokma kasar verdim her yere kustu ikiside butun gun.

Ay koni sahibinin konuyu hic ettik

Kediler özgürlüklerine düşkün olurlar. Onu hayatı boyunca bir odada tutmanın doğru olduğunu sanmıyorum.

Balkonun köseye kum koy hayvancagaz huysuzlanip tuvaletini ortaya salıvermesin. Mama ve su da koy ki sessiz sedasiz dursun sen yokken annen yakalarsa fena olcak gibime geliyor

Yaş mamalarda yok yok en azından bildiğin tavuk ciğeri sanmıyorum daha zararlı olacağını

İşte sulu ve yumuşak ya benimkide krem peynir gibi yalaya yalaya bitiriyor
Yavru kedi mamalari onların sindirim sistemine uygun olarak midede en kolay öğütulup sindirilecek şekilde yapılıyor, paraya biraz kıyıp iyi bir marka alınırsa icerik gayet bellidir, sizin dediginiz yok yok olan mamalar ucuz olanlar.iyi bir marka araştırması yapılıp verilebilir.ciğer yavru kedilere ağır geliyor, yağlı olduğu için ishal yapıyor, dediğim gibi mama en risksizi.hasta olmasın yavrucak önemli olan o

Hangi mamayı kullanıyorsunuz

Keşke öyle olsa ama herkesin maddi durumu dediğiniz gibi uygun olmuyor ben çok pahalı mamalar alamıyorum mesela napim nasıl besleyeceğim kedimi 11 yaşında sağlıklı çok şükür kısırlaştırılmış kuru mama ve bazen yaş mama yiyor birde ciğer yapıyorum işte veterinere sormuştum sorun olmaz dedi tabi benim kızım büyük

Benim Annem de hiç istemezdi. Ben söyleye söyleye aldırdım bir sokak çocuğu eve :) şimdi ben yokken evde ilgileniyor. Mamasını suyunu veriyor kumunu gerekirse değiştiriyor.
Kedi odanızdan sıkılıp evi gezmek ister eve alistikca. Hareketli oluyorlar çünkü yavruyken ve miyavlar. Kıl tüy de tarak alıp tararsaniz çok az dökülüyor. Bizim için sorun olmadı hiç.
Anneniz alışır eger tek sikinti hijyense. kedi en temiz hayvandır. Hiç yikanmadan pırıl pırıl olurlar. 2 aylik varsa kuru mama yer. Biz proplan kullanıyoruz.
Anneniz mutlaka fark edecektir. Vicdanlıysa bırakmaz diye düşünüyorum. O cana yuva olduğunuz için teşekkür ederiz. :)

Neden direk haşlayıp vermiyorsunuz kediler çok küçükten itibaren hele de böyle yumuşak bir gıdayı yiyebilir yüreği de ayırmayınız ondan da veriniz zaten tavuk ciğerinin besin değeri düşük hayvanın ihtiyacını karşılamaz

Yani odada tikılmaktan bunalmaz dimi. Hep orda bakabilir miyim mesela? Annem hic sevmez evin içinde. Tüy dökmesinden vs tiksinir
Benim kedim çok bunalır tek odada her kapı açıktır bizde , şimdi küçük sorun olmaz da sonradan merakla etrafı keşfetmek koşmak oynamak mutfaktan gelen kokulara doğru gitmek isteyecektir, ama şu durumda elbette sokakta olmasından iyidir.

Ooh afiyet olsun ona ya ben hayvan bakan insanlara çok dua ediyorum.ben insanlar görsünler okunsunlar diye yazdım hem de arkadaşa faydası olsun. Bu arada mamalar da pahalı evet, dolar iyice arttı mamalar da gittikçe pahalandi buna bağlı olarak. Benim de 3 tane kedim vardı bayağı maliyetli oluyordu, türk malı bir site bulmuştum en sonunda, internetten siparisle onu alıyordum en son.

Evet ama devamlı vermemek lazım, haftada bir iki falan. :)

Benim kedi biraz değişik yaş mama da versem suyunu yalamayı sever blendırdan çekiyorum ki en azından hepsini yiyor zaten aşağıda yazdığım gibi yan ürün asıl maması kuru mama o yüzden beslenememek gibi bir durumu yok 5,5 kilo olmuş sıpa
Evet ama devamlı vermemek lazım, haftada bir iki falan. :)
Benimki zaten yan ürün niyenite yiyor :) asıl yediği kuru mama neyseki ama sırf kuru mamaylada olmuyor tabiki

Reactions: Den
Kedi odada kalmaz, inatla kapıyı açmaya çalışır, uyuz eder insanı. Ben dustayken bile içeri girmek için cabalayinca ıslak ıslak kabinden çıkıp açıyorum kapıyı. Kedi bu :)
Benim annem sevmemeyi geç tiksinirdi. Kedi olan eve girmezdi.
Ne oldu?
Şimdi koynunda uyutuyor. Telefonu kedinin resimleriyle dolu:))
Kediler kendini sevdirir hiç merak etme.
Annene odadan çıkmayacağına sözler ver , yeminler et... Bir süre sonra alışırlar zaten :)
Annem benim kedimden korkuyordu,kapı kapalıydı o yüzden . Bir gün resmini çektim kedişim uyurken,anneme gösterdim. İnanmıyorum! Diye bağırdı. O pis şey yatağına mi cikiyor!
Şimdi yedigimiz tabağı sıyıriyo o pis şey de, kimse iğrenmiyo
Hatta bazen benim yanımda uyuyor kedi, annem kıskanıp kucakliyo alıyor yanımdan:))
Azıcık bir sabır ile evdeki kediye alışmayan kimse olamaz
Direnin!

Maalesef kediniz bağımlılık derecesinde kullandığınız mama dışında bir şey yemiyorsa kedinin doğasında var olan eti balığı veya tavuğu dahi istemiyorsa bu durumdan şüphelenin
İçinde muhakkak bağımlılık yapan kimyasallar vardır
Netten şöyle bir baktım nedense benim kedim çok seçicidir diyenlerin kedileri bayılarak nd yi yiyiyorlarmış bu bile yeterli bir neden çok geç olmadan diğer gıdalara geçin mamayı değiştirmeden bunu başaramazsınız maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…