- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
ihh hemen sıcak bir yer ayarrlaa hemen yumuşask havluyua sarr onlarıMerhaba arkadaşlar
Bana bi el atın annesiz sahipsiz bu yavru kusları nasıl büyütücem? Hareket ediyorlar ama ne yerler nası bakılır? Bi destek olurmusunuz.Eki Görüntüle 1824719
dur bak önce sıcak olacağına emin oldgun bir yer hazırla. sonra solucan bulabilirsen cok süper olur ama solucanı ezip vermen lazım ona iğrenirsin muhtemelen.Merhaba arkadaşlar
Bana bi el atın annesiz sahipsiz bu yavru kusları nasıl büyütücem? Hareket ediyorlar ama ne yerler nası bakılır? Bi destek olurmusunuz.Eki Görüntüle 1824719
Aa ölcek kuslarını yivadanmı atarlar ilk defa duydum deniyelim hemendur bak önce sıcak olacağına emin oldgun bir yer hazırla. sonra solucan bulabilirsen cok süper olur ama solucanı ezip vermen lazım ona iğrenirsin muhtemelen.
su ile sıvı bulamaş yapacağın şeyler bulgur, pirinç, ekmek, buğday gibi şeylerden yediricen parmağına al yada sırınga ile veremessin boğulurlar. yandan verip elinde kafasını biraz yukarı verdirip öyle ağzına sıkmam lazım o da zor ouyor.
parmağına o bulamacı sür hayvanın ağzına doğru parmağını götür .
ah keşke soluncan bulabilsen...süper yemdir. kçük parçalara böl yedir.
birde yuvadan düşmüşlerse sorun yokj ama kuşlar ölecek yawrularını yuvadan atarlar. doga kanunu.
e tabii... doğada eger köpek kedi kuş kaplan fark etmez eger yawru hasta ise güçsüz ise o bırakılır. ölecek, iyi olan ile ilgilen. durumu vardır.Aa ölcek kuslarını yivadanmı atarlar ilk defa duydum deniyelim hemen
bulamacı artık hangisi şu anda kolaydaysa onla yapç yterki beslensin.hatta sularına hayvanlara yönelik bir vitamin kompleksi var. baya etkilidir.. civcivlere günde bir kase suya 3 damla yapıyordum. ve civciv hasta olunca cok su içmez. boyunlarından tutup boyun ve ağız kısmını yukarı verip gagasının yaynından damlalık ile su içirmiştim. iyileştiler. sonra büyüdüler.Aa ölcek kuslarını yivadanmı atarlar ilk defa duydum deniyelim hemen
birde yawru kuşlar sık acıkır. bizim gibi değiller. bildiğin bebek gibi habire emziricenAa ölcek kuslarını yivadanmı atarlar ilk defa duydum deniyelim hemen
İlk defa duydume tabii... doğada eger köpek kedi kuş kaplan fark etmez eger yawru hasta ise güçsüz ise o bırakılır. ölecek, iyi olan ile ilgilen. durumu vardır.
Deniyelim sağolBenimde sultanlarim vardı yavru buyuturlerken yumurta beyazı bisküvi ekmek bulamaç yapıp veriyodum anne babaya, baba onla besledi hep.sonra anne kuş hastalandı 3 gün siringayla besledim kurtuldu o mamayı sulandirip Kursakları boş kalmamalı çok zor ihtimal yaşamaları ama siz genede deneyin siringayla birşeyler yedirin mutlaka
Simdo biri çok yedirmeyin dedi sizde sık sık acıkorlar diyorsunuz napalımbulamacı artık hangisi şu anda kolaydaysa onla yapç yterki beslensin.hatta sularına hayvanlara yönelik bir vitamin kompleksi var. baya etkilidir.. civcivlere günde bir kase suya 3 damla yapıyordum. ve civciv hasta olunca cok su içmez. boyunlarından tutup boyun ve ağız kısmını yukarı verip gagasının yaynından damlalık ile su içirmiştim. iyileştiler. sonra büyüdüler.
o vitamini veteriner kendi hazırladı bana ismi yok.
İnşallah yaoyy kıyamam ben bunlara inşallah yaşarlar
Tamamsüt olmaz benim esimin güvercinleri var yavrusuna bakmayan bebek kişi bebelac dahil alıp biraz bulamaç halinde siringayla veriyordu çok verme kuşun bogaz kısmının altında yeri var yemekten sonra bak orası dolmuş gibiyse verme
sık ama az az.İlk defa duydum
Deniyelim sağol
Simdo biri çok yedirmeyin dedi sizde sık sık acıkorlar diyorsunuz napalım
şırınga ile sıkmak zor. içte lastik varya havada basabiliyorsun hayvanın ağzına tıkanıyor filan. en iyi yöntem ya damlalık yada parmakla ağzına yem sürme...
konu sahibi evet bu da bir yöntem. bebelac veya arı mama filan..süt olmaz benim esimin güvercinleri var yavrusuna bakmayan bebek kişi bebelac dahil alıp biraz bulamaç halinde siringayla veriyordu çok verme kuşun bogaz kısmının altında yeri var yemekten sonra bak orası dolmuş gibiyse verme
şırınga ile sıkmak zor. içte lastik varya havada basabiliyorsun hayvanın ağzına tıkanıyor filan. en iyi yöntem ya damlalık yada parmakla ağzına yem sürme...
birde şırınganın iğnesini çıkartmadan yapmaya çalışanlar oluyormuş.. sakın sakın.. iğne kısmı kullanımayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?