Yavrum ne çabuk gittin..

denizbhrm

Hadi bu defa annene tutun bebeğim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.487
1.579
63
2 hafta önce mutluluktan uçarken, eşimle yavrumuzun hayallerini kurarken bu pazar günü miniğim bizi bırakıp melek oldu, kalbi durmuş.
Daha minicik, 2 aylıktın yavrum, ne çabuk bıraktın bizi..
Hayatımın en güzel sürprizi, en anlamlı varlığı, cennette bizi bekle annesinin meleği.
Gözyaşlarım günlerdir dinmedi. Yok mudur bunu dindirecek bir yol?
Rüyalarıma giriyor, bir tutam saçlı, bembeyaz, pembe yanaklı bir kız görüyorum günlerdir.
Rabbim kimseyi bu acıyla imtihan etmesin, bu ikinci hem de..
Sadece eşimle biz biliyorduk, kimseye anlatmamıştım.
Desteğe, teselliye ihtiyacım var.

Rabbim en kisa zamanda saglikli ikiz ikiz nasip etsin cnm zor bi durum uzuleceksin tabii..
Kan pihtilasmana baktirdinmi?
İkimizin de bir sağlık sorunu yok aslında, baktırmıştık. Ama bu gebelik sağlıksız bir gebelikmiş, doktor da ümitsizdi. Ama ben ümit ettim, yavruma tutundum. Kısmeti yokmuş.

Cennet anahtarın olmuş cok zor dayanması ama Allah n takdırı ve cennette o en güzel yerde
İnşallah, iki tane cennet anahtarım oldu şimdi, iki meleğim var. Bir tanesi gelse, anne diye kucağıma konsa. İlahi takdiri ama dayanması zor.

Gecmis olsun çok üzüldüm insallah yine anne olursunuz size tavsiyem gidin acilen tahlil yaptirin kan pıhtılaşması olabilir bir sonraki hamileliginize önleminizi alırsınız

Hepinize teşekkürler, gerçekten acı bir durum. Hem fiziksel hem psikolojik acı çekiyorum, kimsenin yaşamasını istemem.

deniz hanım çok geçmiş olsun allah sabrını versin meleklerin cennette mutludurlar şimdi emin ol .En kısa zamanda evlat sahibi olmanı diliyorum herşeyde bizim anlayamayacağımız bir hayır vardır lütfen kendini toparlamaya çalış

Canım üzülme bende aynısını yasadim kısa sure önce. Bir daha hamilelik planlayınca gerekli testleri yaptır cunku ikinci olmuş belki pıhtılaşma oluyordur. Yine verir Rabbim

Yaşamayan anlayamıyor bunu. Allah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama elbet vardır bunda da bir hayır. Benim de aynı oldu 4 ay oldu önce. Onu kucağıma alacağım zamanda Allahım karnıma yeni bir melek kondursun sağlıklı ve hayırlısından. Bu arada bana doktorum hamile kaldığın an pıhtılaşma çıkmadığı halde önlem olarak bebe aspirinine başlatacağım demişti, siz kullanmış mıydınız?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım katlanması zor bi durum ama ne yazık ki çaresi yok o acı zamanla biraz daha dayanılır oluyor o kadar ben de dört aylık oğlumu toprağa verdim beş ay önce mutlaka sebebini araştır ve yeniden gebelik düşündüğünde gerekli önlemleri al sonra da rabbime emanet et umarım bi an önce sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın yavrunu

Bebisini saglikla al kucagina insallah
Tanrim aratmasin yokluklarini, her isteyene versin

Cennette insaAllah o guzel cocuk haliyle seveceksiniz yavrunuzu..

Cennette seni bizi bekliyorlar meleklerimiz öyle düşün bende iki kayip yaşadim ve sonra ögrendim ki kan pihtilasmasi varmis bende ..
Acin taze ne desek boş dua et daha fazla hayal kurdurup son aylara kadar gelip kaybetmedin.. Emin ol o daha aci varligina alisiyorsun hissediyorsun..
Ve mutlaka kan pihtilasmasina baktir ihmal etme !

Allah sabır versin. İnşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur. O iki yavrun cennet çocuğu artık. Bu dünyada göremedin belki ama cennette kavuşursun inşallah.

Cnm ayni durumu yasamis biri olarak sana sunu soyleyebilirimki sagliksiz bebek sonlaniyor bir sekilde. Hicbirimiz sagliksiz bir bebege sahip olmak istemeyiz ve bunun icin dua ederiz. O yuzden cnm makul dusun umarim en kisa zamanda saglikli bir bebegin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…