İkimizin de bir sağlık sorunu yok aslında, baktırmıştık. Ama bu gebelik sağlıksız bir gebelikmiş, doktor da ümitsizdi. Ama ben ümit ettim, yavruma tutundum. Kısmeti yokmuş.Rabbim en kisa zamanda saglikli ikiz ikiz nasip etsin cnm zor bi durum uzuleceksin tabii..
Kan pihtilasmana baktirdinmi?
İnşallah, iki tane cennet anahtarım oldu şimdi, iki meleğim var. Bir tanesi gelse, anne diye kucağıma konsa. İlahi takdiri ama dayanması zor.Cennet anahtarın olmuş cok zor dayanması ama Allah n takdırı ve cennette o en güzel yerde
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım katlanması zor bi durum ama ne yazık ki çaresi yok o acı zamanla biraz daha dayanılır oluyor o kadar ben de dört aylık oğlumu toprağa verdim beş ay önce mutlaka sebebini araştır ve yeniden gebelik düşündüğünde gerekli önlemleri al sonra da rabbime emanet et umarım bi an önce sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın yavrunu2 hafta önce mutluluktan uçarken, eşimle yavrumuzun hayallerini kurarken bu pazar günü miniğim bizi bırakıp melek oldu, kalbi durmuş.
Daha minicik, 2 aylıktın yavrum, ne çabuk bıraktın bizi..
Hayatımın en güzel sürprizi, en anlamlı varlığı, cennette bizi bekle annesinin meleği.
Gözyaşlarım günlerdir dinmedi. Yok mudur bunu dindirecek bir yol?
Rüyalarıma giriyor, bir tutam saçlı, bembeyaz, pembe yanaklı bir kız görüyorum günlerdir.
Rabbim kimseyi bu acıyla imtihan etmesin, bu ikinci hem de..
Sadece eşimle biz biliyorduk, kimseye anlatmamıştım.
Desteğe, teselliye ihtiyacım var.
Cennette insaAllah o guzel cocuk haliyle seveceksiniz yavrunuzu..2 hafta önce mutluluktan uçarken, eşimle yavrumuzun hayallerini kurarken bu pazar günü miniğim bizi bırakıp melek oldu, kalbi durmuş.
Hayatımın en güzel sürprizi, en anlamlı varlığı, cennette bizi bekle annesinin meleği.
Rüyalarıma giriyor, bir tutam saçlı, bembeyaz, pembe yanaklı bir kız görüyorum günlerdir.
Allah sabır versin. İnşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur. O iki yavrun cennet çocuğu artık. Bu dünyada göremedin belki ama cennette kavuşursun inşallah.2 hafta önce mutluluktan uçarken, eşimle yavrumuzun hayallerini kurarken bu pazar günü miniğim bizi bırakıp melek oldu, kalbi durmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?