- 19 Aralık 2014
- 6.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.252
- 748
- Konu Sahibi mutsuzmutsuz
-
Şimdi kimden siteye giriyorsunuz? Anne babanızın telefonunu mu aldınız? Yoksa bilgisayar mı var evde?Telefonumu bile almama izin vermedi ki çirkef pislik
Annemin telefon sağolsun.vakit geçmiyor saatler durdu ben de burada dert dökmek istedim ama çok yargılandımŞimdi kimden siteye giriyorsunuz? Anne babanızın telefonunu mu aldınız? Yoksa bilgisayar mı var evde?
Saygı duyuyorum..haklısınız elbette.ama hata en baştan olunca ne plan yapsan olmuyorKusura bakmayın ama sinirden güldüm.
adam sizi o kadar düşünüyor ,o kadar iyiliğinizi istiyor ki, parasız aşsız kalmayın diye iş bulmadan boşamıyor.
ama yine aynı düşünceli adam sizi her gün dövüyor, hakaret ediyor , salatadan kavga çıkarıyor. EVDEN KOVUYOR. Çocuğunuzu size göstermiyor.
aman aman. Ufak tefek şeylerden boşanılmaz diye bir üyeye kızmışsınız ama bunlar yeni olan şeyler değilmiş. TAM 8 (SEKİZ) senedir yaşıyormuşsunuz. Sizce bunlar ufak şeyler mi??
istesem iş bulurum diyorsunuz , ne rahatsınız. Ülkenin durumu ortada, zor bulursunuz iş falan.
hiç yere sağlam basan planlarınız yok. Bence siz boşanmazsınız, üzgünüm. Ya da hala işin ciddiyetinin farkında değilsiniz.
linçlenebilirim belki ama dayanamadım, böyle kendini ezdiren kadınlara çok sinirleniyorum.
Bakın sizi tanımayız etmeyiz, yani size karşı bir garezimiz yok. Ama ne yazıyorsanız ona yorum yapıyoruz. Yargılandınız çünkü çok yanlış davranmışsınız. Bu zamana kadar neden harekete geçmediniz? 8 sene dile kolay. Çirkef falan demeyin artık valla olmuyor, bence zor gelmiş size. Sürekli sizi döven, kovan bir adam var, hiç mi gururunuz incinmedi?Annemin telefon sağolsun.vakit geçmiyor saatler durdu ben de burada dert dökmek istedim ama çok yargılandım
Kusura bakmayın da anket açmak nedir Allah aşkına ?Annemin telefon sağolsun.vakit geçmiyor saatler durdu ben de burada dert dökmek istedim ama çok yargılandım
Anket mi açmış? Onu görmemiştimKusura bakmayın da anket açmak nedir Allah aşkına ?
Böyle hassas bir konunun anketi mi olur ?
Evet anket açmış.Anket mi açmış? Onu görmemiştim
Herkesten çok özür diliyorum, kızabilirsiniz de, ama bu konu bende inandırıcılığını iyice yitirdi... ilk okurken bile şüpheli gelmişti, bilemiyorum, anketi görünce iyice bi rahatsız oldum şu an
Bende anket görünmüyor acaba bir sorun mu var?Evet anket açmış.
Allah korusun böyle bir durumda anket nasıl insanın aklına gelir ki…
Başka bir konu da açmış. Bu konuda yok anket.Bende anket görünmüyor acaba bir sorun mu var?
Evet getirecek çocupuKusura bakmayın da anket açmak nedir Allah aşkına ?
Belki de sizlerden evet getirir mutlaka demenizi bekledim umut ettim neler hissettiğimi anlayamazsınızKusura bakmayın da anket açmak nedir Allah aşkına ?
Alay etmek istesem daha iyi senaryo üretebilirdim inanAnket mi açmış? Onu görmemiştim
Herkesten çok özür diliyorum, kızabilirsiniz de, ama bu konu bende inandırıcılığını iyice yitirdi... ilk okurken bile şüpheli gelmişti, bilemiyorum, anketi görünce iyice bi rahatsız oldum şu an
Sen eşini bizden daha iyi tanırsın .Evet getirecek çocupu
Belki de sizlerden evet getirir mutlaka demenizi bekledim umut ettim neler hissettiğimi anlayamazsınız
Sağolun.Dua edin.İşim zor yolum uzun.Sizin de ne derdiniz varsa gidersin rabbim..Keşke evden ayrılmasaydınız ve daha çok keşke ile diyorum ki çocuğunuzu bırakmasaydınız.
Evden kovmak nasıl bir karaktersizliktir? Evin çalışanını mı kovuyorsun sen pislik herif.
Hemen bir avukat ile görüşün, gerekirse polis eşliğinde eve gidip eşyalarınızı ve çocuğunuzu alın. Boşayıp kurtulun bu pislikten. Onu bunu beklemeyin, iş her zaman bulunur. Siz o cehennemden çıkmışsınız ama çocuğunuz orada kalmış. Hiçbir iş şansı çocuğunuzun önüne geçmemeli. Eyvallah babadır sonuçta ne olucak ki falan demeyin, diyenlere de aldırmayın.
Hemen çocuğunuzu yanınıza alın. Adamın çirkefliğinden belli ki size çok çektirecek. Kolay olmayacak fakat bunu yapmak zorundasınız. Adam yeri gelir sizin için 'çocuğu bırakıp evi terketti' der, davada kusurlu taraf siz olursunuz. Hemen bir yardım alarak eve gidip yapmanız gerekenleri yapın.
Vallahi keşke alay ediyor olsaydınızAlay etmek istesem daha iyi senaryo üretebilirdim inan
Sekiz yıldır aklınıza boşanmak gelmemiş de bu seçeneği ilk kez farkediyor gibisiniz. Kovulup gerisin geri eve mi gittiniz her seferinde?Boşanırım zaten sevmiyorum hapis hayatı yaşatıyor ama iş bulmam lazım önce
Aklıma dört yıl önceki halim geldi . Kadir gecesinde seccadeyi serip sabaha kadar el açıp Allah'ım ya ölsün yada benden uzaklassin bitsin yakamdan düşsün diye ağlamıştım dua etmiştim . Çaresizlik korku baskı tehdit hepsini en son dozuna kadar yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor sabredin annenizin dediği gibi işe başlayınca getirir . Bence de çocuğu istemeyin kız olarak kullanır . Bana öyle yapiodu kızımın babası çünküHayırlı günler hanımlar. İçim yanıyor..8yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.Eşimin Allah belasını versin her kavgada tartışmada kovar evden.
Yine öyle yaptı çarşamba günü sinirli uyandı belliydi çatacağı.Taa akşamki salataya kadar sataştı niye büyük doğramışım?? E akşam söyleseydin ne alaka şimdi dedim evin içinde hem söyleniyor hem dolanıyor eski dizileri tekrar tekrar izliyormuşum beyinsiz salakmışım bir düş yakamdan gururlu ol artık dedi.Yemin ederim durup dururken suçum günahım yokken sataşıyor küfür hakaret ediyor.Zaten herşeyim batar ona.Bide oruçtu ve namaza duracaktı o An.Allah hidayet vermedi mi vermiyor işte..
Dayanamadım hazırlandım çıkarken telefonu almama izin vermedi çocuğu da götüremezsin dedi ben de peki dedim .çünkü eşim şirret çirkef olay çıkarır daha kötü olurdu.Yavrumu bıraktım çıktım nasıl olsa getirir diye.
Şimdi annemlerdeyim çocuğumu çok özledim. Babası iyi bakar ama anne yüreği...hep başına bişey gelir bensiz diye vesvese yapıyorum kokusunu çok özledim.
şeref yoksunu eş annemi babamı engellemiş .Zaten engel olmasa da aramam çünkü çocuğu istediğimi söylersem daha beter koz olarak kullanacak biliyorum kalesiz duruyorum ama içim yanıyor..
Ne kadar dayanırım bilmiyorum .eşim kamuda memur esnek çalışma biterse 1haziranda annem getirir sanki bakıcı mı tutacak diyor siz ne dersiniz ??
İmkan olsa bütün 8yılı yazsam çok dertliyim.Siz abla ve kardeşlerimden dua isterim.Bir de bedduası kabul olandan eşime beddua... çünkü benim bedduam8 yıldır işlemedi domuz gibi hala..
Aklıma dört yıl önceki halim geldi . Kadir gecesinde seccadeyi serip sabaha kadar el açıp Allah'ım ya ölsün yada benden uzaklassin bitsin yakamdan düşsün diye ağlamıştım dua etmiştim . Çaresizlik korku baskı tehdit hepsini en son dozuna kadar yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor sabredin annenizin dediği gibi işe başlayınca getirir . Bence de çocuğu istemeyin kız olarak kullanır . Bana öyle yapiodu kızımın babası çünkü
Ailenizin yanına gidince polisi arayıp evden kovdu çocuğumu vermiyor diye polis eşliğinde de gidebilirdiniz eve alırdınız çocuğunuzu.Çocuk özledim dese arayacak bunu size söylecek adam mı o.O yönden haklısınız sonra gidebilirdim.Çocuk da babaya düşkün acaba hiç mi annemi özledim demiyor 5 gündür ses yok
Aynen katılıyorumKeşke o ise başladığında çocuğu alıp ciksaydiniz.Dag başımı orası memurmus bir de ,rahatsız ederse şikayetçi olursunuz işi riske girer geri adım atar,sizi sindirdiginin farkında ondan böyle davranıyor.
Ha bir de böyleleri evden kovar ama kabul etmezler o terk etti diye suçlarlar,aynısını yaşıyorum,cikmasaydiniz daha iyiydi boşanma davası açmadan.
Bedduama gelecek olursam,Allah kötü emellerini boşa cikarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?