Yavrumu getirmiyor:(

Saygı duyuyorum..haklısınız elbette.ama hata en baştan olunca ne plan yapsan olmuyor

Annemin telefon sağolsun.vakit geçmiyor saatler durdu ben de burada dert dökmek istedim ama çok yargılandım
Bakın sizi tanımayız etmeyiz, yani size karşı bir garezimiz yok. Ama ne yazıyorsanız ona yorum yapıyoruz. Yargılandınız çünkü çok yanlış davranmışsınız. Bu zamana kadar neden harekete geçmediniz? 8 sene dile kolay. Çirkef falan demeyin artık valla olmuyor, bence zor gelmiş size. Sürekli sizi döven, kovan bir adam var, hiç mi gururunuz incinmedi?

doğruya doğru yanlışa yanlış diyoruz kusura bakmayın...

Kusura bakmayın da anket açmak nedir Allah aşkına ?
Böyle hassas bir konunun anketi mi olur ?
Anket mi açmış? Onu görmemiştim

Herkesten çok özür diliyorum, kızabilirsiniz de, ama bu konu bende inandırıcılığını iyice yitirdi... ilk okurken bile şüpheli gelmişti, bilemiyorum, anketi görünce iyice bi rahatsız oldum şu an

Evet anket açmış.
Allah korusun böyle bir durumda anket nasıl insanın aklına gelir ki…

Alay etmek istesem daha iyi senaryo üretebilirdim inan

Evet getirecek çocupu

Belki de sizlerden evet getirir mutlaka demenizi bekledim umut ettim neler hissettiğimi anlayamazsınız
Sen eşini bizden daha iyi tanırsın .
Getirip getirmeyeceğini de bilirsin.
Burada biz ne desek boş.

Adamın getirmesini bekleyeceğinize siz gidip alsanız evladınızı ?

Keşke evden ayrılmasaydınız ve daha çok keşke ile diyorum ki çocuğunuzu bırakmasaydınız.
Evden kovmak nasıl bir karaktersizliktir? Evin çalışanını mı kovuyorsun sen pislik herif.
Hemen bir avukat ile görüşün, gerekirse polis eşliğinde eve gidip eşyalarınızı ve çocuğunuzu alın. Boşayıp kurtulun bu pislikten. Onu bunu beklemeyin, iş her zaman bulunur. Siz o cehennemden çıkmışsınız ama çocuğunuz orada kalmış. Hiçbir iş şansı çocuğunuzun önüne geçmemeli. Eyvallah babadır sonuçta ne olucak ki falan demeyin, diyenlere de aldırmayın.
Hemen çocuğunuzu yanınıza alın. Adamın çirkefliğinden belli ki size çok çektirecek. Kolay olmayacak fakat bunu yapmak zorundasınız. Adam yeri gelir sizin için 'çocuğu bırakıp evi terketti' der, davada kusurlu taraf siz olursunuz. Hemen bir yardım alarak eve gidip yapmanız gerekenleri yapın.

Sağolun.Dua edin.İşim zor yolum uzun.Sizin de ne derdiniz varsa gidersin rabbim..

Aklıma dört yıl önceki halim geldi . Kadir gecesinde seccadeyi serip sabaha kadar el açıp Allah'ım ya ölsün yada benden uzaklassin bitsin yakamdan düşsün diye ağlamıştım dua etmiştim . Çaresizlik korku baskı tehdit hepsini en son dozuna kadar yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor sabredin annenizin dediği gibi işe başlayınca getirir . Bence de çocuğu istemeyin kız olarak kullanır . Bana öyle yapiodu kızımın babası çünkü

Yaşayan daha iyi bilir tabi ferahlattınız Allah razı olsun.Darısı başıma

O yönden haklısınız sonra gidebilirdim.Çocuk da babaya düşkün acaba hiç mi annemi özledim demiyor 5 gündür ses yok
Ailenizin yanına gidince polisi arayıp evden kovdu çocuğumu vermiyor diye polis eşliğinde de gidebilirdiniz eve alırdınız çocuğunuzu.Çocuk özledim dese arayacak bunu size söylecek adam mı o.
Gidin bir karakola danışın bari.Üzgünüm ama bir çocuk babam kötüydü annem o yüzden beni almadan gitti demez,annem beni bırakıp gitti der.Daha çok küçük çünkü.

Aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…