Yavrumu getirmiyor:(

Kim ister yavrusunu bu hallere sokmayı

Siz istiyorsunuz muhtemelen ki eşinizin yazdığınız gibi iyi yönlerini görerek bu evliliğe devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama koskoca 8 sene kovulmayı normalleştirip hiçbir şey yapmamışsınız. Başlığa istinaden söylüyorum siz yavrunuzu almak için çabalamaz o getirsin diye beklerseniz daha beklersiniz, lütfen bi silkelenip kendinize gelin artık.

Kaçmasaydım aman evliliğim herşeye rağmen sürsün derdinde olmazdım hata en baştan yani

Keşke o ise başladığında çocuğu alıp ciksaydiniz.Dag başımı orası memurmus bir de ,rahatsız ederse şikayetçi olursunuz işi riske girer geri adım atar,sizi sindirdiginin farkında ondan böyle davranıyor.
Ha bir de böyleleri evden kovar ama kabul etmezler o terk etti diye suçlarlar,aynısını yaşıyorum,cikmasaydiniz daha iyiydi boşanma davası açmadan.
Bedduama gelecek olursam,Allah kötü emellerini boşa cikarsin

O yönden haklısınız sonra gidebilirdim.Çocuk da babaya düşkün acaba hiç mi annemi özledim demiyor 5 gündür ses yok
Boşanma davası açsanız bile 7 yaşındaki çocuğa velayet konusunda mahkemece fikri sorulur.Siz karar verip dava açıp çocuğu alıncaya kadar çocuğu etki altında bırakmasinlar sonra.Annesiz büyüdü yapmaz yapamaz demeyin,her şeyi yapıyorlar.

Nie 8 yldr cektiniz bu adamı cocuk hemen olmus galiba o yuzden cocugunz herseyi anlahabilecek yasta evde kalip kavgadan gurultuden psiklojisi bozulacagna bosanin durumu oylede anlar olmadi bi pedegoga basvurusunuz ama cekmeyin yani ottan boktan bahane ariyosa birakin defolsun cocugnuzla yeni hayat kurun

Amin sağolun Allah sizin de yardımcınız olsun..o an hızlı karar verdim maalesef

Öncelikle beddua etmeyin. Biliyorum canınız çok acıyor , elinizden başka bir şey gelmiyor ama bela dinliyorsunuz ve bir çocuğunuz var ve o bela dilediğiniz kişi çocuğunuzun babası.

Belası nerede , nasıl bir bela olur bilemeyiz. Açıkça yazmak istemedim, anlamışsınızdır.

Allah vicdan merhamet , hidayet versin. Sizde en hayırlı şekilde inşallah işinizi bulup kurtulursunuz o şahıstan.

7 yaşındaki oğlunuz bu olanlara şahit oldu mu ? Nasıl etkilenmiştir meleğim, düşündükçe üzüldüm . Daha önce onsuz gittiniz mi hiç ?

Kayınvalide var mı , oraya mi götürür iş başlayınca acaba ? Yoksa mecbur size teslim edecek.

Çocugunuzu keşke bırakmasaydınız, en azindan evden çıktıtan sonra polise gitseydiniz, evden kovdu çocuğumu vermiyor diye. Siz onun müdürü refaran olacak diyorsunuz da ona da bel bağlamayin, sonuçta başkasının referansı o kişiden daha iyi olabilir. Olabilitesi yüksek olur.iş olacak diye çocuğu bırakmayın. Annesiz büyümüş o kadar yapmaz dediğiniz adam gündür iletişime geçirmiyor çocuğu farkında misniz? Çocuğundan o da ayrılmak istemiyordur, size inat olarak yapabilir yani annesiz büyüme bunda kriter değil. Çocuğunuzu almaya bakın. O çocuk suanda terkedilmiş hissediyordur, siz gittiniz diye babasi neler dedi kimbilir belki sizi suçluyor.
Bırakmayın çocuğunuzu 5 gun cok fazla artik 1 haziran filan beklemeyin.

Polis eşliğinde bile olsa gidip alamıyosun malesef. Boşanmadığınız için velayet ortak olduğu için biz bişey yapamayız diyolar. Çalışmadığın için üzerinde bi mal varlığın yoksa eğer barodan da avukat verirler. Vakit kaybetmeden git. Çok uzun ve yıpratıcı süreç allah yardımcın olsun

8 yılı sorgulamanin kimseye faydası olmayacaktır.

Siz bundan sonra çok sağlam adımlar atmak zorundasınız oğlunuz için kendiniz için.

Evet baro avukat verir. Yeter ki davayı açın gerisi gelir.

Sizden kurtulmak istediği, hakaret ettiği mesajları varsa silmeyin.

ılımlı tavrınız ve fikirleriniz için teşekkür edrrim.allah razı olsun.bizden başka kimsesi yok inşallah yarın getirir nefes alamıyorum.tek avuntum bana düşkün değil babasını çok sever üzülmemiştir inşallah fazla

Yarın işe başlayacağı için getireceğini umuyorum getirmezse harekete geçicm inşallah

Telefonumu bile almama izin vermedi ki çirkef pislik

Sanmıyorum. Hep der ki senin bir işin olsa gönül rahatlığıyla boşanırım
Kusura bakmayın ama sinirden güldüm.

adam sizi o kadar düşünüyor ,o kadar iyiliğinizi istiyor ki, parasız aşsız kalmayın diye iş bulmadan boşamıyor.

ama yine aynı düşünceli adam sizi her gün dövüyor, hakaret ediyor , salatadan kavga çıkarıyor. EVDEN KOVUYOR. Çocuğunuzu size göstermiyor.

aman aman. Ufak tefek şeylerden boşanılmaz diye bir üyeye kızmışsınız ama bunlar yeni olan şeyler değilmiş. TAM 8 (SEKİZ) senedir yaşıyormuşsunuz. Sizce bunlar ufak şeyler mi??

istesem iş bulurum diyorsunuz , ne rahatsınız. Ülkenin durumu ortada, zor bulursunuz iş falan.

hiç yere sağlam basan planlarınız yok. Bence siz boşanmazsınız, üzgünüm. Ya da hala işin ciddiyetinin farkında değilsiniz.

linçlenebilirim belki ama dayanamadım, böyle kendini ezdiren kadınlara çok sinirleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…