- 7 Ocak 2016
- 10.353
- 49.951
- 598
- Konu Sahibi mutsuzmutsuz
-
Kim ister yavrusunu bu hallere sokmayı
Kaçmasaydım aman evliliğim herşeye rağmen sürsün derdinde olmazdım hata en baştan yaniSiz istiyorsunuz muhtemelen ki eşinizin yazdığınız gibi iyi yönlerini görerek bu evliliğe devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama koskoca 8 sene kovulmayı normalleştirip hiçbir şey yapmamışsınız. Başlığa istinaden söylüyorum siz yavrunuzu almak için çabalamaz o getirsin diye beklerseniz daha beklersiniz, lütfen bi silkelenip kendinize gelin artık.
Keşke o ise başladığında çocuğu alıp ciksaydiniz.Dag başımı orası memurmus bir de ,rahatsız ederse şikayetçi olursunuz işi riske girer geri adım atar,sizi sindirdiginin farkında ondan böyle davranıyor.Ben bırakmadım çocuğu o götürmeyeceksin dedi o an zorla götürmeye kalksam çok kötü şeyler olurdu çirkef diyorum size.Ben ssvmiyorum kocamı, kaçtığım için boynum bükük aileme o yüzddn katlandım hep
Boşanma davası açsanız bile 7 yaşındaki çocuğa velayet konusunda mahkemece fikri sorulur.Siz karar verip dava açıp çocuğu alıncaya kadar çocuğu etki altında bırakmasinlar sonra.Annesiz büyüdü yapmaz yapamaz demeyin,her şeyi yapıyorlar.O yönden haklısınız sonra gidebilirdim.Çocuk da babaya düşkün acaba hiç mi annemi özledim demiyor 5 gündür ses yok
Nie 8 yldr cektiniz bu adamı cocuk hemen olmus galiba o yuzden cocugunz herseyi anlahabilecek yasta evde kalip kavgadan gurultuden psiklojisi bozulacagna bosanin durumu oylede anlar olmadi bi pedegoga basvurusunuz ama cekmeyin yani ottan boktan bahane ariyosa birakin defolsun cocugnuzla yeni hayat kurunHayırlı günler hanımlar. İçim yanıyor..8yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.Eşimin Allah belasını versin her kavgada tartışmada kovar evden.
Yine öyle yaptı çarşamba günü sinirli uyandı belliydi çatacağı.Taa akşamki salataya kadar sataştı niye büyük doğramışım?? E akşam söyleseydin ne alaka şimdi dedim evin içinde hem söyleniyor hem dolanıyor eski dizileri tekrar tekrar izliyormuşum beyinsiz salakmışım bir düş yakamdan gururlu ol artık dedi.Yemin ederim durup dururken suçum günahım yokken sataşıyor küfür hakaret ediyor.Zaten herşeyim batar ona.Bide oruçtu ve namaza duracaktı o An.Allah hidayet vermedi mi vermiyor işte..
Dayanamadım hazırlandım çıkarken telefonu almama izin vermedi çocuğu da götüremezsin dedi ben de peki dedim .çünkü eşim şirret çirkef olay çıkarır daha kötü olurdu.Yavrumu bıraktım çıktım nasıl olsa getirir diye.
Şimdi annemlerdeyim çocuğumu çok özledim. Babası iyi bakar ama anne yüreği...hep başına bişey gelir bensiz diye vesvese yapıyorum kokusunu çok özledim.
şeref yoksunu eş annemi babamı engellemiş .Zaten engel olmasa da aramam çünkü çocuğu istediğimi söylersem daha beter koz olarak kullanacak biliyorum kalesiz duruyorum ama içim yanıyor..
Ne kadar dayanırım bilmiyorum .eşim kamuda memur esnek çalışma biterse 1haziranda annem getirir sanki bakıcı mı tutacak diyor siz ne dersiniz ??
İmkan olsa bütün 8yılı yazsam çok dertliyim.Siz abla ve kardeşlerimden dua isterim.Bir de bedduası kabul olandan eşime beddua... çünkü benim bedduam8 yıldır işlemedi domuz gibi hala..
Sizin için dua edicemAllah razı olsun empatiniz için teşekkür ederim❤
LütfenSizin için dua edicem
Amin sağolun Allah sizin de yardımcınız olsun..o an hızlı karar verdim maalesefKeşke o ise başladığında çocuğu alıp ciksaydiniz.Dag başımı orası memurmus bir de ,rahatsız ederse şikayetçi olursunuz işi riske girer geri adım atar,sizi sindirdiginin farkında ondan böyle davranıyor.
Ha bir de böyleleri evden kovar ama kabul etmezler o terk etti diye suçlarlar,aynısını yaşıyorum,cikmasaydiniz daha iyiydi boşanma davası açmadan.
Bedduama gelecek olursam,Allah kötü emellerini boşa cikarsin
Dava acmadan geçici velayet kendisine verilmeden çocuğu Zorla alamazGidin polisle alın. Amma tuhafsınız. Evladımı vermiyor, ses Seda yok, şüpheleniyorum deyin.ama şimdi siz çok çirkef der onu da yapmazsınız
ılımlı tavrınız ve fikirleriniz için teşekkür edrrim.allah razı olsun.bizden başka kimsesi yok inşallah yarın getirir nefes alamıyorum.tek avuntum bana düşkün değil babasını çok sever üzülmemiştir inşallah fazlaÖncelikle beddua etmeyin. Biliyorum canınız çok acıyor , elinizden başka bir şey gelmiyor ama bela dinliyorsunuz ve bir çocuğunuz var ve o bela dilediğiniz kişi çocuğunuzun babası.
Belası nerede , nasıl bir bela olur bilemeyiz. Açıkça yazmak istemedim, anlamışsınızdır.
Allah vicdan merhamet , hidayet versin. Sizde en hayırlı şekilde inşallah işinizi bulup kurtulursunuz o şahıstan.
7 yaşındaki oğlunuz bu olanlara şahit oldu mu ?Nasıl etkilenmiştir meleğim, düşündükçe üzüldüm . Daha önce onsuz gittiniz mi hiç ?
Kayınvalide var mı , oraya mi götürür iş başlayınca acaba ? Yoksa mecbur size teslim edecek.
Yarın işe başlayacağı için getireceğini umuyorum getirmezse harekete geçicm inşallahÇocugunuzu keşke bırakmasaydınız, en azindan evden çıktıtan sonra polise gitseydiniz, evden kovdu çocuğumu vermiyor diye. Siz onun müdürü refaran olacak diyorsunuz da ona da bel bağlamayin, sonuçta başkasının referansı o kişiden daha iyi olabilir. Olabilitesi yüksek olur.iş olacak diye çocuğu bırakmayın. Annesiz büyümüş o kadar yapmaz dediğiniz adam gündür iletişime geçirmiyor çocuğu farkında misniz? Çocuğundan o da ayrılmak istemiyordur, size inat olarak yapabilir yani annesiz büyüme bunda kriter değil. Çocuğunuzu almaya bakın. O çocuk suanda terkedilmiş hissediyordur, siz gittiniz diye babasi neler dedi kimbilir belki sizi suçluyor.
Bırakmayın çocuğunuzu 5 gun cok fazla artik 1 haziran filan beklemeyin.
Telefonumu bile almama izin vermedi ki çirkef pislik8 yılı sorgulamanin kimseye faydası olmayacaktır.
Siz bundan sonra çok sağlam adımlar atmak zorundasınız oğlunuz için kendiniz için.
Evet baro avukat verir. Yeter ki davayı açın gerisi gelir.
Sizden kurtulmak istediği, hakaret ettiği mesajları varsa silmeyin.
Kusura bakmayın ama sinirden güldüm.Sanmıyorum. Hep der ki senin bir işin olsa gönül rahatlığıyla boşanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?