- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi deryaderya
-
EVET BENCEDE,
HATTA YAY BURCU OLDUĞUNU ÖĞRENDİKTEN SONRA ACİL BİR İŞİM VAR DEYİP KAÇMAYA ÇALIŞIRSAN DAHA İYİ OLUR,:)))
BİLİYORUM ABARTILMIŞ GİBİ GELİYOR SİZE AMA DOĞRU ACI TECRÜBELER YAŞADIM,
KADINLAR KULUBUNE KATILDIĞIM ZAMAN YAYLA ÇIKIYORDUM ÖYLESİNE BENİMSEMİŞİM Kİ RUMUZUM BİLE ASLANLAYAY ...ÖYLESİNE KANDIRIKÇILAR YANİ..ŞEYTAN TÜYÜ VAR ONLARDA..ÖNCE YAKIŞIKLI AKILLI TATLI VE UTANGAÇ GİBİ GELİR SİZE AMA O TAM BİR DONJUANDIR UNUTMAYIN..YAY ERKEKLERİ FİZİKSEL OLARAK GENELDE GENİŞ OMUZLU,UZUN BOYLU,ÇOK YAKIŞIKLI OLUYORLAR,BÖYLE DÖVMELİ FALAN TİPLERDİR NE OLUR ONLARA KANMAYIN ABLANIZ OLARAK BEN YANDIM SİZ YANMAYINsenağlama
canım sen acı tecrübeler yaşamışsın..keşke herşey burçla olsaydı sevgilimizi eşimizi ona göre arardık.ama kişilik düzgün olmayınca en mükemmel burç olsun fayda etmiyor..
benim sevgilimde yay burcu 3 yıldır çıkıyoruz cimriliğini görmedim son dönemde azaltmış olsa da hep hediyeler falan alır bana...evet özgürlüklerine düşkünler sıkboğaz etmeye gelmiyorlar.ama sevdimide tam sevdiklerini düşünüyorum..
Merhaba arkadaşlar. Yay burcu bir erkek arkadaşım olmuştu evlenmeyi düşündüğüm.
herkes için bu genelleme doğru olurmu bilmnem ama burçlardan konuşuyorsak yazmak istedim. Birazda araştırdım.
Yay Burcu erkeği gezmeyi eğlenceyi çok sever. Düzenli bir yaşam hernekadar dillerinde isede evlilik onlar için değildir. Ve beraber oldukları insanlardan çabuksıkılırlar. hayatları hep çocuk gibi geçmiştir. Açgözlü bir aşk yaşarlar.Sizden sıkıldıklarında hiçbirşey onları geri döndüremez.Sevgi ve aşk insanı değillerdir.Sadece gecelik günü birlik ilişkiler severler.
Ailelerine çok düşkünlerdir. Bereberliği ailesi ilede yaşarsınız.Cimridirler.Ama hayatı kumar olarak görüp çalışıp kazandıkları paraları finans kurumlarında batırabilirler.Bunlarla ilişki çok zor yürür.aman bayanlar dikkat. Onlara göre beraberlikler duygusal değil maddidir. Böyle işte.....
Yada ben böylebirine denk geldim
Merhaba arkadaşlar. Yay burcu bir erkek arkadaşım olmuştu evlenmeyi düşündüğüm.
herkes için bu genelleme doğru olurmu bilmnem ama burçlardan konuşuyorsak yazmak istedim. Birazda araştırdım.
Yay Burcu erkeği gezmeyi eğlenceyi çok sever. Düzenli bir yaşam hernekadar dillerinde isede evlilik onlar için değildir. Ve beraber oldukları insanlardan çabuksıkılırlar. hayatları hep çocuk gibi geçmiştir. Açgözlü bir aşk yaşarlar.Sizden sıkıldıklarında hiçbirşey onları geri döndüremez.Sevgi ve aşk insanı değillerdir.Sadece gecelik günü birlik ilişkiler severler.
Ailelerine çok düşkünlerdir. Bereberliği ailesi ilede yaşarsınız.Cimridirler.Ama hayatı kumar olarak görüp çalışıp kazandıkları paraları finans kurumlarında batırabilirler.Bunlarla ilişki çok zor yürür.aman bayanlar dikkat. Onlara göre beraberlikler duygusal değil maddidir. Böyle işte.....
Yada ben böylebirine denk geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?