Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu Erkekler

benm sevgilimde yay ama hiç fırlama değil hatta ben ona çık gez derim o bana yok der ayrıca hiç cimri değildir bana sürekli hediyeler alır çok romantiktir özel günleri saatine kadar aklında tutar hemde en güzellerinden ailesine biraz fazla düşkün sadece bu uyuyo yani iftira bunlar

Canım ilk günden o önde sen arkada yürüyorsan arkana bile bakma bence. Ayrıca ilk günlere kanma.eli açık yardımsever görünürler.ve de çocuk sevmiyorsa uzakdur

çocuk sevmiyo kısmı hariç -belki de bana öyle göstermeye çalışıyo- söylediklerinin tamamı mevcut
deryacım çok saol canım yerimseniben

Flamenko'sorarsan çocuk seviyordu. Ama yürüyen merdivende düşmek üzere olan3 yaşındaki çocuğu görüp tut çocuğu düşmesin dediğimde annesi ilgilensin diyince anladım sevmediğini....

yok kızlar katılmıyorum esımde bende yay burcuyum esım romantıkdır suprız yapmaya bayılır cocuklarıda sewer hatta hastasıdır.kısıden kısıye degısır bence nısanlıyken dısarı cıkar ark yemek yer eglenırlerdı ama anlayıs guven olduktan sonra hepsı atlatılır ewlendık bı kere bıle bensız dısarı cıkmıs ınsan degıldır annesıgılede benım dememle gıder
o yuzden hepsını aynıyı kefeye koymayalım

vishhhhhhhh, benim esim de yay, ukala herif, kendi gezmeyi dolasmayi pek sever bey efendi, cocuklari var ama bazen unutur, hic sormaz gezmek istermisiniz diye, Allah'dan ehliyeti ben aldim onun yok da :D
cocuklari kendim gezdirebiliyorum, aman, yaydan mi daydan mi bilmem emme erkeklerin 100 de 90 okz :D

benim aşkımda yay burcu.özgürlüğüne düşkündür.ama çok duygusaldır ve asla cimri değildir.3,5 yıldır birlikteyiz.tanıdığım en düzgün karakterli insanlardan biridir ayrıca.

demekki bu yay erkekleri iki ceşit biri cömert ve romantikk dieri tam tersi banada o tam tersi denk geldi hayatımı alt üst etti Allah kimseye kötü yay nasip etmesin dielim x))

Bir daha yay burcu mu aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim bundan önce küçük bi ilişkim vardı yay burcuyduÖnce sizi elde etmek için binbir şey yapar sizi vesdiğini söyler bırakmayacağını söyler sizi ikna edene kadar herşeyi yapar ben evlilik hayali kurmuyordum o kuruyordu haha biliyorum yalan olduğunu beni uyutamadı
:içelim:
Siz kabul edersiniz bi süre yine uyutur yada uyuttuğunu sanır güzel sözler sürekli ilgi
başta verilen evlilik vaatleri tutmaz seni seviyorum ama ayrılmamız lazım diye karşınıza çıkıar
:delphin:
Dediği iki laftan biri yalandır çoktemizdir güler yüzlüdür asla öyle sıkıntıya gelemez ha başta geliyo gibi görünür sizi tavlayacak ya kötükedihüso sonra aynı rutin şeyler aynı kişiye bağlanmak sıkar baktı iş çiddiye biniyo tüyer hemen -tatlicadiarzu-
Yay burcu çok zor bi burç sürekli hareketli dikkatli olmak lazım aç gözlü bi burç ayrıca geneli çokkkkkkkk cimi

Tamamıyle katılıyorum Sinemcim eksiği yok fazlası var yazdıklarının. Yayburcu erkeğimi amannn amannn sıkıya geldimi kaçar.

yanlış bir genelleme olmuş benim sözlüm de yay ve anlattıklarının zerresine uymuyor.
evine bağlıdır ilişkilerde sıkılan taraf deildir maddiayata asla değer vermez onun olan herşey benimdir de.
yani kısacası ya yay erkeği değil benim sevgilim ya da yay erkeği diye bir genelleme olamaz

ya kızlar yapmayın ya benım sevgılım de yay burcu. 3 senedır bı kez bıle kırmadı benı. hayatımda tanıdıgım en ıyı ınsan. yerı gelıyo en ıyı arkadasım oluyo. mukemmel bı ınsan. genelleme yapmamak lazım bence. hem yakında evlenıycez:dance:
bence senin sevgilin yay burcu özelliklerini taşımıyo canım çünkü yay cidden böyle yani doğrular bunlar

Bende yazim bari..
Cömert
Merhametli
Yardımsever
Şeytan tüyü gerçekten var doğru
Gezmeye bayılır
Herşeyden çabuk sıkılır
Evlilik fikri onlara çok uzaktır
Fırlamadır
Açık sözlüdür ama niyeti kırmak değildir
Espirili
Daldan dala konmayı sever
Sakin yapıdadır kolay sinirlenmez ama sinirlendirmeyi başarırsanız çok fena
Alttan alır
Hareketli
Eğlenmeyi sever
Öyle romantikliği sevmez
Çocukları sever anlaşır
Benim bildiklerim bu kadar arkadaşlar abimde erkek arkadaşımda yay burcu

Arkadaşlar eşimde yay ve size şu kadarını söyleyim biz daha yeni evliyiz severekte evlendik ama flört döneminde az çekmedim. Benimle çıkmaya başladığı günden beri hayatında başkası varmış ve ben bunu 6 aydır çıkıoduk facebook sayesinde öğrendim. Facebook kullanmıorm şifresi kuzenimde die yalan sölemişti bende inanmıştım o zmn. Bir gün msn şifresini verio bana ben ordan facebook şifresini alıorm girip bir bakıorm ne göreyim benden yaşça çok büyük ve çirkin bir kızla profilde resimleri. O sinirle tüm resimleri önce cep telefonuma kaydedip sonra facebooktan siliorm yerine kendi fotolarımızı ekliorm kızda görüo bunu ve aldatıldığını o şekilde öğrenio sonuç itibariyle eşim beni seçio 2 gün kapımda yatıo tabi ben deli gibi aşığım affediorm. Aradan bir ay geçmio kız bnm doğum günümde sevgilimi arıo, ben yakalıorm. O gün hattı değişio bizimkinin, bizzat kızın ağzınada sıçılıo tabi. Ben yine affediorm rahatımda artık o tel. numarasını vermeden arayamaz ne de olsa die. Bizimki vermicek sözde ah kafam... Aradan bir ay geçmio bir akşam yine birlikteyiz ve eve dönüorz telefonu çalıo numaraya bir bakıorm o kız daha doğrusu teyze diyebileceğim bayan yeni numarasından arıo e haliyle herşey ortada. Tabi beni sakinleştirmeye çalışmalar yine bin türlü yalanlar... Sonuç itibariyle bir sürü zorlu süreç atlattık. Ben onu terk ettim vs. Kız bana msj attı aramızda birşey yok sakin ol ben onu unuttum fln die. Diyeceğim o ki arkanıza bakmadan kaçın bu burçtan. Biz şimdi mutluyuz ama olgunlaşana kadar çok çektirdi aşığım die sesimi çıkaramadım çıkardıysamda anlamadı o zmn. Güçlüyüm yalanla aldatmayla başedebilirim diosanız devam edin. Ben ızmir'de tanınmış bir ailenin kızıyım manken gibiyimde hatta bir çok yerden güzel teklifler alıorm. 1.80 boyum var, gösterişliyim aynı şekilde eşimde çok yakışıklıdır her girdiğimiz ortamda dikkat çekeriz o kızı görseniz ne buldu hiç bilmiorm. O olaydan sonra hep şeytana uydum der. Umarım evliliğimiz süresince kötü birşey yaşamam.

Son düzenleme:
ya benim askımda yay .duygusal sessiz kızmaz bile denemek için çok üstüne gittim hiçmi insan ağzını acıpta sen demez.yok üstüme çok düşüyo.ayrıca ben ona para harcama dedikçe askım bunu alalım sen bunu sewersin gel sana şunu bakalım falan der.ama..... şıp sewdi diye biyerde daha duymuştum.da suanlık bişi yok yani....:)

ya arkadaşlar size fırlamalar gezmeyi sevenler denk gelmiş ben koç burcuyum eşim yay ama evden dışarı adım attıramıyorum eli hiç de sıkı değildir aksine o benden beter açıktır of yaaaa ama artı bişey hakkatten aldattıysa anlamazsınız ya da gizli birşey yaptıysa yakalayamazsınız ve ben buna sinir oluyorummmmmmmmmmmmm

Arkadaşlar ben yay kadını eşimde yay erkeği doğum günlerimiz aynı iki yay bir arada zor oluyo çnkü aynı fikirleri paylaşıyosunuz

cimrii ? aslaaaaaaaaaa değill...
vurdum duymaz? aslaaaaaaaa değilll
evlilikten kaçarrr? nişanlıyızzz düğünümüz belli benden hevesli maşşş:)9
acaba yükselini mi farklııı...

Hemen incilerimi dökeyimkaydirigubbakcemile3
-Vurdumduymaz (bence en belirgin özelliği)
-Asla cimri değil
-Lükse düşkün
-Kesinlikle çalışkan ve büyük düşünen
-Annesine bağlı (ana kuzuluğu gibi değil seviyeli bi sevgi.malum ağır abiler kendileri):1:
-Çapkın (çoğu da lafta çaktırmayın) :jeyyar:
-Açık sözlü (patavatsızlık boyutunda)alsanaalsanasmile
-Kısıtlanmaktan nefret eden
-Romantik değil (çim kafalı patates suratlı minnak odun kıvamında) hihoyyyt

Bunlardan bir ya da bir kaçı mevcut değilse yükseleni farklıdır :kahve:

EVET BENCEDE,
HATTA YAY BURCU OLDUĞUNU ÖĞRENDİKTEN SONRA ACİL BİR İŞİM VAR DEYİP KAÇMAYA ÇALIŞIRSAN DAHA İYİ OLUR,:)))
BİLİYORUM ABARTILMIŞ GİBİ GELİYOR SİZE AMA DOĞRU ACI TECRÜBELER YAŞADIM,
KADINLAR KULUBUNE KATILDIĞIM ZAMAN YAYLA ÇIKIYORDUM ÖYLESİNE BENİMSEMİŞİM Kİ RUMUZUM BİLE ASLANLAYAY ...ÖYLESİNE KANDIRIKÇILAR YANİ..ŞEYTAN TÜYÜ VAR ONLARDA..ÖNCE YAKIŞIKLI AKILLI TATLI VE UTANGAÇ GİBİ GELİR SİZE AMA O TAM BİR DONJUANDIR UNUTMAYIN..YAY ERKEKLERİ FİZİKSEL OLARAK GENELDE GENİŞ OMUZLU,UZUN BOYLU,ÇOK YAKIŞIKLI OLUYORLAR,BÖYLE DÖVMELİ FALAN TİPLERDİR NE OLUR ONLARA KANMAYIN ABLANIZ OLARAK BEN YANDIM SİZ YANMAYINsenağlama

kesinlikle doğru hayatımda 4 kişiyle çıktım tesadüf hepsinin burcuda yay onlarda şeytan tüyü var vbir şey beni çekio onlara her neyse yaylar yakışıklı konuşkan sürekli gülen para harcamaya bayılan yerinde duramayan insanlar son çıktıgım kişide yay 4 yıl olucak onunla nasıl dayanabildim blmyrm ama aşk işte ha bu arada yayların hepsi çapkın olur ha bide yaya burcu erkekler çok çekici oluyo yani bakışları hemen götürüyo insanı bi yere kızlar yani bende çok çektim yaydan ama napalım aşk. ayrıca romantizmi hiç sevmez yay burcu erkeği dan diye konuşur kırıcıdır ama saftır iyi niyetlidir artık yay burcu erkeği hakkında ansiklopedi yazıcam çok iyi tnyrm onları:D

Son düzenleme:
benim eşimde yay
-aslında çok romantik ama sadece yalnız kaldığınızda ortaya çıkar bu romantiklik :23:
-kesinlikle cimri deil hatta savruk denilebilir
-ailesine gerçekten fazla düşkünn
-yay gibi gergin sinirlendi mi gözü bişey görmez :47:
-kendine aşık :34:
-çocukları çok sever ve çok iyi anlaşır :emir_bebek:
-eğlneceli espirili :66:
-hediye almayı sevmez aldı mı da tam alır :9:
-gözü çok karadır :19:
-tam bir ev kuşu dışarı çıkmaz
-gezmeyi sever ama hep birlikte gezeriz
şimdilik bunlar geliyo aklıma ama çok zordur anlaşması yaylarla

Back