Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu Olanlar Haydi Toplaşalım :)

Yay Burcu Kadını

Yay burcu kadını kültürlü, alımlı, espritüel, duyarlı ve akıllı yönleriyle dikkat çeker. Hassas ve kırılgan bir yapısı vardır. Affedicidir. Zekidir ve kavrama yeteneği kuvvetlidir. Birden fazla konuya ilgi duyabilir ve hepsiyle ilgili bilgi sahibi olabilir.

Yay burcu kadınının sıkılgan ve çabuk bıkan bir yapısı vardır. Huzursuzluktan hoşlanmaz ve huzursuzluk olan ortamlarda fazla bulunmaz. Çevresinde enerjik ve neşeli yapısıyla aranan bir dosttur.Dostlarına çok önem verir ve fedakardır.

Yay burcu kadını eğlenceye ve gezmeye meraklıdır. Seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı sever. Maddi anlamda güçlü olmak ister. Para onun için araçtır.Cömert hatta biraz savurgandır.

Karşı cinsle olan ilişkisinde öncelikle arkadaşlığa ve dostluğa önem verir.Özgürlüğüne düşkün olan yay kadını kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz.Bu nedenle evlilik ona uzak bir kavram gibi gelmektedir. İlişkisinde kendini kısıtlanmış hissetmezse evlenebilir ve sadık bir partner olur.

Yay burcu kadını ilgiden ve komplimanlardan çok keyif alır. Çoğu zaman arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştıran yay burcu kadını öncelikle karşı tarafta güven ve dostluk arar. Beğendiği insanla sohbet edebilmek ve fikir alışverişinde bulunabilmek onun için çok önemlidir.

Yay burcu kadını evlendiği zaman çok keyifli bir partner olacaktır. Çocuklara düşkündür ve çocuklarıyla dostluğa dayanan bir ilişki kurar.

merhaba yaydaşlarım bende yay burcuyum araştırmaya ve öğrenmeye bayılırım tipik yay özelliği hakkaten sabırlı ve merhametliyimdir yay burcu baskıya asla gelemez öyleyim doğru bildiğimi uygularım birde özgürlüğüme çok düşkünümdür basit konulardan çok hep yenilik ararım öyle işte daha var şimdilik bu kadar sizde böylemisiniz olumunekankayizsmile

bunlara uyarım kızlar da şu çocuklara düşkündür kısmını es geçiorum çünkü çocukları severim ama başkalarının çocuklarını iki saniyelik sevmelik yani yoksa kendi çocuğum olma fikrine ısınamıorum puffff sıkılganlığımdanmıdır nee:sinifsinif:

meraba bursa lı arkadaşım.insan kendi çocuğu olunca öyle bi seviyor ki .başkasının çocuğunu gözü görmüyor.

dostluk ve özgürlük çok önemlıdır benim için.ama çocukların olunca özgürlüğünden fedakarlık etmek zorunda kalabiliyorsun.

meraba bursa lı arkadaşım.insan kendi çocuğu olunca öyle bi seviyor ki .başkasının çocuğunu gözü görmüyor.

kız hemşeri bacıcım ben severim tabi ama bana bakması zor gelior ya özgürlüğüm kısıtlanıcakmış gibi hiç bişi yapamıcakmışım gibi gelio yani anlıcağın bakımından dolayı alıştım rahata o rahatımı bozucak gibieyvahedigeldismile

ee tabii biraz rahat bozuluyo yani tamamen bozuluyo.ama tatlı bela onlar.benimkiler büyüdü 21 ve 13 yaşlarındalar .sen ödün vermediğin müddetçe kimse özgürlüğünü kısıtlıyamaz.

ee tabii biraz rahat bozuluyo yani tamamen bozuluyo.ama tatlı bela onlar.benimkiler büyüdü 21 ve 13 yaşlarındalar .sen ödün vermediğin müddetçe kimse özgürlüğünü kısıtlıyamaz.

sen büyütmüşsün çoktan ablacım diyim çünkü senin büyükle biz aynı yaştayızyerimseniben

bende yay burcuyum :sm_cool: severim burcumu amma;

çok merhametliyimdir:teselli:

çok neşeliyimdirkaydirigubbakcemile3

özgürlüğüme aşırı düşküngamyoncuiremsu

çokta sinirliyimdir

insanlarla anlaşırımvereliniortak

keyfime düşkünüm

kısıtlanmaya asla gelemiyorum

aynen

aynenn keyfime düşkünlüğüm ve özgürlüğümün kısıtlanmasına gelememem sebebiyle çocuğa karşıyımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…