- Konu Sahibi huzun_ruzgari
-
bende yay burcuyuuuuum :lepi: çok güzel bi topik olmuş buraaa alkisalkisalkis
ya bişi sorcam... sizde de öylemi??
tamam gezmeyi falan severimde evimi çok özlerim... bazen evden hiç çıkasım gelmez... pijamamla bütün gün öyleee gezerim evin içinde opuyorumnanaktan
bende yay burcuyuuuuum :lepi: çok güzel bi topik olmuş buraaa alkisalkisalkis
ya bişi sorcam... sizde de öylemi??
tamam gezmeyi falan severimde evimi çok özlerim... bazen evden hiç çıkasım gelmez... pijamamla bütün gün öyleee gezerim evin içinde opuyorumnanaktan
yay çok şanslıdır derler ama anlamadım bir türlü şanslı mıyım değil miyim. karşıma her zaman her şey çift olarak çıkıyor , iş bile iki tane çıkıo , kısmet aynı anda iki tane çıkıyo ama sonu ne oluyo hep yanlış seçimler sonra elde var sıfır avuçta var sıfır , bide çok düzensizim acaba bu burcumun özelliği mi böle olan var mı ? ne kadar düzenlesem de sanki bi düzensizlik var herşeyde, çok sıkılıyorum herşeyden , hiç bişeyi sallamıyorum , sınavları bile takmıyorum heheh
yay çok şanslıdır derler ama anlamadım bir türlü şanslı mıyım değil miyim. karşıma her zaman her şey çift olarak çıkıyor , iş bile iki tane çıkıo , kısmet aynı anda iki tane çıkıyo ama sonu ne oluyo hep yanlış seçimler sonra elde var sıfır avuçta var sıfır , bide çok düzensizim acaba bu burcumun özelliği mi böle olan var mı ? ne kadar düzenlesem de sanki bi düzensizlik var herşeyde, çok sıkılıyorum herşeyden , hiç bişeyi sallamıyorum , sınavları bile takmıyorum heheh
ARKADAŞLAR ARANIZDA YAY BURCU OLAN BAŞKA KİMLER VAR.
ŞÜPHESİZ HERKESİN BURCU KENDİNE MÜKEMMELDİR
AMA YAY BURCUDA AYRI BİR MÜKEMMEL OLUYOR CANIM:kedi:
BAŞKA YAY BURCU VARSA YAZSIN HUYLARIMIZI KARŞILAŞTIRALIM.
bende yay burcuyum sanırım en az olan burc yay burcu o yuzden ozel ınsanlarız dıye dusnuyorum ben :)
ben neseli merhametli iyimser esprili canayakın azıcık kıskancım (sevdıklerımı) ...
yenı ınsanlarla tanısmak gezmek benı cok mutlu eder
felsefe ve dınle cok ılgılıymıs burcumuz bende ılgılıyımgercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?