Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu Olanlar Haydi Toplaşalım :)

bende yay burcuyuuuuum :lepi: çok güzel bi topik olmuş buraaa alkisalkisalkis
ya bişi sorcam... sizde de öylemi??
tamam gezmeyi falan severimde evimi çok özlerim... bazen evden hiç çıkasım gelmez... pijamamla bütün gün öyleee gezerim evin içinde opuyorumnanaktan

:hulya: aynen canım bende cok düşkünümdür evime. gezmeyi tozmayı cok severim ama gezerken bile şöyle evime gitsemde ayacıklarımı uzatıp bi kahve icsem derim. özlerim evimi...
bayanssulusmile

aynen yaa bende yay burcuyum..biyere gidirim ama evimi çok özlerim
ha bide çok hassasım..şiir yazarım..çocuklarla iyi anlaşırım
.

22 Aralık doğumluyum. bazı yerlerde yay bazı yerlerde oğlak olarak geçiyor. Ama yakın arkadaşlarıma göre ve bana göre de yay burcuna mensubum :))

yay çok şanslıdır derler ama anlamadım bir türlü şanslı mıyım değil miyim. karşıma her zaman her şey çift olarak çıkıyor , iş bile iki tane çıkıo , kısmet aynı anda iki tane çıkıyo ama sonu ne oluyo hep yanlış seçimler sonra elde var sıfır avuçta var sıfır , bide çok düzensizim acaba bu burcumun özelliği mi böle olan var mı ? ne kadar düzenlesem de sanki bi düzensizlik var herşeyde, çok sıkılıyorum herşeyden , hiç bişeyi sallamıyorum , sınavları bile takmıyorum heheh

cnmm bende yayım ve ayyynı senın gıbıyım bak cok sanslıyız ıste kısmetlıyız masallahhhh ve benımde aynen senın gıbı hayatımın her alanında hep bı dagınıklık soz konusu ama sevıyorum bunu ve ayyynennn herseyden cok cabuk sıkılrım koyver gıtsın modundayım her zaman.arkadaslarım hep dunya tersıne donse ona bile nolacak yaa dersin dıyolar cok sevıyorum ıyıkı yayımmmm

Bende 12 aralık doğumlu bir yay burcuyum, çok pozitifim polyannayım herşeyde bir iyi yan buluyorum iyimi kötümü bilemedim biri bi,şey yapsa yok istemeden yapmıştır diye düşünüyoruz kinci hiç değilim küsecem konuşmayacam derim özellikle eşime ama yine gider ben konuşuruz yani beceremem küsmeyi, gezmeyi yeni yerler görmeyi fotoğraf çekmeyi çok severim sabırlı ve sakinimdir çok panik olmam yükselenim yengeç olduğundan duygusal ve sulugözüm biraz, bide rahatıma düşkünüm

selam kızlar,ben 5 ARALIK doğumluyum, yükselenim balık..
su yükselenli ateş burcu olmak zaman zaman zor olsada bende burcumu seviyorum..:)
özgür, bağımsız, sıradışı...

aynen pcositem bende öyleyim, dağınıklık beni rahatsız ediyor ama düzenlesemde uzun süre öylece düzenli kalamıyor. Sanırım bu bizim hayata hevesli oluşumuzdan, hızlı yaşayışımızdan kaynaklanıyor. aklımızda devamlı yapılması gereken birşeyler oluyor bir sonrakine yetişirken düzen tertip bırakmıyoruz zannımca..

bende yay bucuyum ve tüm özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum. :) özellikle düzen konusunda titizlik açık sözlülük...

evet bende yay burcuyum ve senin dediğin özellikleri neredeyse taşıyorum. en önemli özelliğim pozitif biri olmam sanırım ama bu huyum çok hoş, bunun yanı sıra sevecen cana yakın oldugum söyler herkes.. ben burcumla mutluyuuuum

Bende yay burcuyum ve burcumun en sevmediğim özelliği, başımın çabuk ağrıması.
Şimdi ne alaka diyeceksiniz şöyle söyleyim; yay burcu olan kişilerin alın yapıları çok geniş olur. (İsterseniz kendinizi inceleyin.) Stres, sıkıntı, rüzgâr vb. etkilerden dolayı başım hemen ağırır bunu doktorum da söyledi (şu an bile başım ÇOOOKK ağrıyor!!). Benim gibi yay burcu ve baş ağrılarından şikayetçi olanlar hepinize Allah sabır versin.

Canim ayni benn :))))
benim burcum Yay Degil :)
Yükselenim de Yay Degil :)
Ama Ay burcum Yayyyyyy :)))) bu yuzden bu ozellikleri tasiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…