Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu Olanlar Haydi Toplaşalım :)

10 aralık doğumlu bir yayım
polyanna değilimdir ya yükselenim akrep ondan kaynaklı sanırım.
onun dışında düzensizim ve aceleciyim.
kendime megalomanlık derecesinde güvenirim ders konusunda , aşk konularında.
amma bir terslik oldu mu da kabuğuma çekilirim, kimseyi görmek istemem.çeneme vurmaz yani

bende 7 aralık yay burcuyum bazı kısımları uyuyo ama ben yemek yapmayı çok severim her zaman neşeli kıpır kıpır değilimdir ortama etrafımdaki kişilere göre değişkenlik gösteririm

Bende yay burcuyum ama ne fiziksel nede ruhsal durumum uymuyor. Burçsuz kaldım ben

bende tipik bir yay burcuyum. 11 aralık dogumluyum.
arkadaşlarım arasında sevilirim bildiğim kadarıyla

her ortamda bulunması gereken ender bir burçtur bizimkisi.
yükselenim başak ondanmıdır bilmem titizlik hastalık derecesinde.

ben 7 aralık yay burcuyum...çok neşeli çok güler yüzlüyüm yemek yapmayıda severim çewrem olsun ailem olsun beni çok sewerler ailenin neşe kaynağıyım ewde olmasam hemen belli olur yokluğum yani hep öle diolar:))

Naber çatlak burçtaşlarım?

Yay ruhsuz insanlara ruh dağıtan bi burçmuş.
Bu yüzden ilişkilerinde yorulurmuş hep verici olduğu için.
Bi de bereketli bir burç.
Vee titiz çok.

Ben bu özelliklerden memnunum ancak bi huyum beni yoruyor:
Çoooooook değişken bir ruh halim var.
Saatlik değişiyor.

bende ayay burcuyum canım bir ara uzun uzun sohbet ederiz..

bendee 4 aralıkta doğdumm tamıtamına bir yayım ; çocuksu,neşeli, patavatsızlık derecesinde dürüst, kimseye eyvallahı olmayan , özgür, sabırsız, fena titiz , midesine düşkünn ama incecik, çabuk parlayan çabuk sönen, herşeyin iyi olucagını iyileşicegini düşünen yani körükörüne iyimser, arkadasları taarafından sevilen onlarıda cok seven cok sahiplenen , inatcııı, süslüü, rahatına düşkünnn, ama bi okdr iyi nyetli herkesi kendi gibi saf sanan biçok kez güvenip kazık yemiş :) kolay güvenen kolay seven samimi ,net bi insanım ...
yükselenimde kova bu arada

Merhaba ben de yayım. beni de hep duygusuzlukla suçluyorlar ama hiç öyle bi insan değilim sadece bazı zamanlarda soğukkanlı ve objektif bakabiliyorum olaylara. Yeri geldiğinde de gayet duyguluyumdur hatta sulu gözlüyümdür bu arada yükselenimde yay, tam bir yayım anlaşılan.

bende yay burcuyum burcumuda çok seviyorum :) bütün özelliklerini taşıyorum.ama anlatmakla olmaz bi yay burcu ancak yaşayarak öğrenilir

her eve bir yay lazım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…