Bende yayım arkadaslar..

Yay burcunun patavatsızlığı ve dikkatsizliği, dağınıklığı dışında neredeyse her şeyi uyuyor..
Yükselenim akrep olmasından oturu sanırım, tersıne konuskanımdır ama ağzı sıkıyımdır..
Konuşmadan once bır kac kere dusunurum doğrumudur yerımıdır dıye..
Onun dısında polyannacılıga gelırsek ne acıdan baktıgımıza baglı.. maksat herseye pozitif acıdan bakmak sa tamam..
Ama fazla iyimserlikle kendımızı kandırmaksa değil.. çünkü hıc bır zaman hayalcı olmamısımdır.. gerceği oldugu gıbı gorurum.. ne kendımı ne baskasını kandırırım..
Çok gururluyumdur bu hem yay da hem akrepte yogun bır sekılde var.. bu konuda sıkıntı cektıgım zamanlar oluyor ama yapacak bırsey yok,
burada egom yardıma kosup sıkayetcı olmamdan kurtarıyor sanırım.. :) sezgilerim kuvvetlıdır, insanları cabuk tanırım, konusmayı sabahlara kadar muhabbet etmeyı, ilim, bilim, aile, ilişkiler, makara kukara ne olursa olsun farketmez bıkmadan sohbet edebılırım ama sır kolay kolay vermem... bazı yerlerde bahsedıldıgı gıbı sadece kendım konusup dınlememe gıbı bır durum soz konusu da degıldır aksıne dınlemeyı de cok severım ve bunu cevremde cok ıyı bılır...
Çok çabuk gerılıyorum bır anda sınır stres vucudumu sarıverıyor daha ne oldugunu kendım bıle anlamadan.. ama buna engel olamıyorum... yay burcunda bahsettıgı gıbı cabucak ta gecmıyor malesef...
artı olarak yaya karsın tersıne kıncıyımdır bu da yıne akrepten gelıyor sanırım.. kararlıyımdır.. gezmeyı, sureklı bır aktıvıte halınde olmayı cok severım.. durgunluk, sakınlık olunca sıkıntı basıyor benı.. ıyı gelmıyor..
Insanlar arasındakı sınıf farkına degıl ancak kalıte farkına ınanırım.. kımseye yuksekten bakmam.. ancak benım dusmanlıgımı kazanması gerekır bunun ıcın..
Sıcak kanlıyımdır her ortamda her ınsanla konusacak bır mevzu bulabılırım.. karamsarlıktan, sureklı şikayet etme durumundan hiç hoşlanmam o tıp ınsanların yanında enerjım duser..
Herseyıyle bu karısımdan cok memnunum..
Aranızda yay yukselenı akrep olan yokmu merak ettım...