Vuuuuuuuu hilal süper yaaaa topiğimizin ilk hamilesiiiiiiTopiginiz hayırlı olsun bol bol takilirim burda ama şu an hamileyim
Ayy inşallahhh canım yaa uğur getir topiğimizeSağol canımya hilal 1 yıl önce kim derdi hamile kalacaksın da bi topiğin ilk hamilesı olacaksın diye bi düşündüm şimdi darısı sizlerin başına inşallah
Sağol canımya hilal 1 yıl önce kim derdi hamile kalacaksın da bi topiğin ilk hamilesı olacaksın diye bi düşündüm şimdi darısı sizlerin başına inşallah
Eski topikte olanları yazdım duygu ama adeti olup da yeni bat ı olanları bilmiyorum. Söyle düzelteyimHayırlı olsun canim. Su şişesi Bat tarihlerini de yazsaydin keske
Ayy inşallahhh canım yaa uğur getir topiğimize
Peki bu 1 sene nasıl geçti neler yaptın??
Allah bilir hangisi vesile oldu ama demek ki zamanı gelmiş ve kalmışsın inşallahh biz de gecikmeyizNeler neler bi kere psikoloji namina birşey kalmadı korunmayı bırakınca karsima ilk prolaktin çıktı ilaç kullanmadan kendiliğinden düştu adetlerim 50 gunde bi olmaya başladı zaten 5 6 ayım doktorlarda geçti bu yıl başında düzenli iki ay spor yaptım ve yanında hayıt otu kullandım ve bu ayda soğan kürü yaptım ve şimdi çok şükür hamileyim
Eski topikte olanları yazdım duygu ama adeti olup da yeni bat ı olanları bilmiyorum. Söyle düzelteyim
Allah bilir hangisi vesile oldu ama demek ki zamanı gelmiş ve kalmışsın inşallahh biz de gecikmeyiz
Ben de soğan suyu yaptım bu ay bakalım faydası olacak mıı:26:
Sağol canımya hilal 1 yıl önce kim derdi hamile kalacaksın da bi topiğin ilk hamilesı olacaksın diye bi düşündüm şimdi darısı sizlerin başına inşallah
Tamam 5 Nisan olarak duruyor. Peki olmadın mı adet hala???Ben listeyi tam göremiyorum telefondan giriyorum çünkü ama benim Bat hala 5 nisan
İnşallah canım fazla kasmıyorum kendimi aslında olursa olur olmazsa olmaz diye ama, bir sorunum var mı yok mu korkuyorum :26:Evet demek ki zamanı bu aymis kismet soğan suyu baya faydalı ya inşallah sanada şifa olur da bi an önce sende anne olursun canım
Hoşgeldin canım ekliyorum hemen inşallahh soğan kürü sana da yarar diyelimslmlaarrtpoiginiz hayırlı ve bol hamişli bebişli olsn inş.. bende 17 aydır evliyim ve 17 aydır isitorum pko oldugum için adetm düzensiz ama sogan kürü yaptıgım için ona güvenerekten bat 19 nisan diyebilirim listeye benide eklersniz sevinirim...
Tamam 5 Nisan olarak duruyor. Peki olmadın mı adet hala
Evet olmadım daha lkan tahlilleri de negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?