profil düzenlemeye girip yapıyorsun canım orada tarihi özel günün ismini falan yazabilirsinbu arada şuuuu evlilik tarihini nasıl yapıldıgını biri ögretebilirmi acabaaa
Merhaba Allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Hoşgeldin ekledim ama sen dur bakalım yahu biraz 23 yaşında 2 tane şimdilik yeter sana ablaların 1.leri almadan 3.yü beklemeeeMerhaba kizlar ben de araniza katilmak isterim kabul ederseniz cok cok sevinirim simdiden cok sevdim bu topigi hepimize sans getirir umarim...kendim hakkimda kisaca bilgi vereyim adim hazal kanadada yasiyorum yasim 23, bes senelik evliyim iki tanede kizim var kismetse ucuncu bebisi istiyorum agustos ayindan beri korunmuyorum ekim ayindan beride ovulasyontesti yapiyorum ama kismet batimda bugun gelemz olasica...ama ufaktan ufaktan kramplar basladi bu ayda olmadiiiiii
Canım konuyu kapattırıyorum istersen diğer Yaza Hamile Girmek isteyenler topiğine yazmerhblar kizlar umarim bu topik ugur getirir..beni de ekleyebilirsnz 1,5 yillik evliym 1 yildr bekliyorum bat 17 nisan (calisma olmadi zaten küstük:)) böyle isteee...
Sevilay üzülme yaa daha ilk aydan kalman zaten düşük ihtimal. Diğer aylarda bol çalış
null[/QUOTE]
Aynen sanki ister istemez olacak gibi düşünüyoruz ama her ay gebelik ihtimali %25 miş tutturursak işte
Hoşgeldin ekledim ama sen dur bakalım yahu biraz 23 yaşında 2 tane şimdilik yeter sana ablaların 1.leri almadan 3.yü beklemeee
kızlar bende hamiş olmak istiyorum ama yazın hamile olmak cok zor olurmu ne bileyi halsizlik mide bulantısı birde asırı sıcaklar üstüne binince cok zorl olmazmı ?
ama bnde istiyorum olursa süpriz olur ama genelde öylemi olur diyede düşünmden edemiyorum kendimce
Şaka tabi ki nasip kısmet hayırlısı olsun. Sen kendini hazır hiasettikten sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?