null[/QUOTE]
Aynen sanki ister istemez olacak gibi düşünüyoruz ama her ay gebelik ihtimali %25 miş tutturursak işte
Beklemedeyim halaBatı geçenler ne alemde acaba?:26:
İnşallah sonucu güzel olurYok canim gecikmemisti hiç arada erken olurdum
İnşallah sonucu güzel olur
İnşallah öyledir farlutal içme bir süre daha bekle bakalım1 nişan civariydi ama belli olmadığına göre üzerine geç döllenme olduysa 1 haftaya belli olur ins
Hadi bakalım gelmez inşallahhh kırmızılarrrkızlar benim bat 14 nisandı. hala gelen giden yok valla. ama herhalde stres yaptım bekliyorum ya ondandır. çünkü idrar testi yaptım çıkmadı bişey. sürekli sancım oluyor ama gelen giden yok :) ilk ay ya biraz fazla abarttım sanırım yumurtlama tarihimide kaçırmıştım sanırım
asyalim üzülme canım ya 4 gün öncesinde niye oldu acaba?? Normal adet gibi değil mi :26:mrb benm sonuç negatif daha 4 gün vardı ama adet oldm malsf
hiç bilmiyorum yaaa sogan kürüm biteli 3gün oluo ve progestan kullanıodum daha 7. günümdü yani 3 gün daha kullanmam gerekiodu normalde prgstn bittikten 4 5 gün sonra olurdm normal adet gibi yani normal adetimin ilk günü leke olur gene bugun leke oldu sanrım yarna gelirHadi bakalım gelmez inşallahhh kırmızılarrr
asyalim üzülme canım ya 4 gün öncesinde niye oldu acaba?? Normal adet gibi değil mi :26:
Dur bakalım yaa ne demiş kk kadınları, gelmedik kirmizidan umut kesilmez :))))hiç bilmiyorum yaaa sogan kürüm biteli 3gün oluo ve progestan kullanıodum daha 7. günümdü yani 3 gün daha kullanmam gerekiodu normalde prgstn bittikten 4 5 gün sonra olurdm normal adet gibi yani normal adetimin ilk günü leke olur gene bugun leke oldu sanrım yarna gelir
Inşallah onlar sebep olur hicran hoşgeldin topigimize:)))Mrb kızlar bende yaza hamile girmek cooooooook istiyorum bat 26 nisan ovu testi kullandım bu ay ikinci çizgiyi yakaladım çalışmalara devam
merhaba millett nasılsınız ?bende bu yaza hamile girmeyi o kadar coookkk isityorum kiiii inş hayal olarak kalmazzz ...
tam 2 yıldır bekliyorummmm her ayyy müthiş bir heyacan ama maleseff bu aralar özelliklle çok umudaa hemde cokk ihtiyacım varr dilerimmm bu yazaa isteyen herkess hamile kalıp sağlıkla allırız bebeklerimizi kucagımızaa
Dur bakalım yaa ne demiş kk kadınları, gelmedik kirmizidan umut kesilmez :))))
Inşallah onlar sebep olur hicran hoşgeldin topigimize:)))
Bat ne gün deniz sizi de ekleyecegim okuldan gelince. Hosgeldiniz inşallah hiçbirimizin umudu boşa cikmaz
Bana mı sordun canım?? duygunun henüz olmadı beklemede ama negatif sonuçları da. Benim de zaten haftaya bat
Hoşgeldin ekleyelim tabii ki inşallahh topiğimizin kızları birer birer hamiş kalırr Batlarımız da aynıymış bu aradaselam kızlar ben de yaza hamile girmek isteyenlerdenim listeye beni de ekleyim bat 23 nisan ama bakalım bekliyoruz... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?