Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Hiç. böyle gecikmelerin olur muydu ki :26:
Havalardan mıdır acaba ya da kalınlaşma neden olabilir ki bekle bakalım güzel sonuçlanacak gibime geliyor

Döllenmeden sonra 10-12 gün içerisinde diye biliyorum bu da sanırım adet dönemine denk geliyor.
Ama bazı insanlarda geç döllenme diye birşey oluyor sanırım yumurtlamanın geç olmasından kaynaklanıyor
Takip etmiş miydin yumurtlamanı??

1 nişan civariydi ama belli olmadığına göre üzerine geç döllenme olduysa 1 haftaya belli olur ins

kızlar benim bat 14 nisandı. hala gelen giden yok valla. ama herhalde stres yaptım bekliyorum ya ondandır. çünkü idrar testi yaptım çıkmadı bişey. sürekli sancım oluyor ama gelen giden yok :) ilk ay ya biraz fazla abarttım sanırım yumurtlama tarihimide kaçırmıştım sanırım

Hadi bakalım gelmez inşallahhh kırmızılarrr

mrb benm sonuç negatif daha 4 gün vardı ama adet oldm malsf
asyalim üzülme canım ya 4 gün öncesinde niye oldu acaba?? Normal adet gibi değil mi :26:

merhaba millett nasılsınız ?bende bu yaza hamile girmeyi o kadar coookkk isityorum kiiii inş hayal olarak kalmazzz ...

tam 2 yıldır bekliyorummmm her ayyy müthiş bir heyacan ama maleseff bu aralar özelliklle çok umudaa hemde cokk ihtiyacım varr dilerimmm bu yazaa isteyen herkess hamile kalıp sağlıkla allırız bebeklerimizi kucagımızaa

Hadi bakalım gelmez inşallahhh kırmızılarrr

asyalim üzülme canım ya 4 gün öncesinde niye oldu acaba?? Normal adet gibi değil mi :26:
hiç bilmiyorum yaaa sogan kürüm biteli 3gün oluo ve progestan kullanıodum daha 7. günümdü yani 3 gün daha kullanmam gerekiodu normalde prgstn bittikten 4 5 gün sonra olurdm normal adet gibi yani normal adetimin ilk günü leke olur gene bugun leke oldu sanrım yarna gelir

Mrb kızlar bende yaza hamile girmek cooooooook istiyorum bat 26 nisan ovu testi kullandım bu ay ikinci çizgiyi yakaladım çalışmalara devam

Dur bakalım yaa ne demiş kk kadınları, gelmedik kirmizidan umut kesilmez :))))
Mrb kızlar bende yaza hamile girmek cooooooook istiyorum bat 26 nisan ovu testi kullandım bu ay ikinci çizgiyi yakaladım çalışmalara devam
Inşallah onlar sebep olur hicran hoşgeldin topigimize:)))

Bat ne gün deniz sizi de ekleyecegim okuldan gelince. Hosgeldiniz inşallah hiçbirimizin umudu boşa cikmaz

Ins canım hosbulduk bu arada bol hamiş li yaz olsun

[QUOTE=su_sisesi; naptın kırmızılar gelmemıstır inşallah cok merak ettim:44:

selam kızlar ben de yaza hamile girmek isteyenlerdenim listeye beni de ekleyim bat 23 nisan ama bakalım bekliyoruz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…