Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Doktora falan gittin mi canım? Ben ve eşim ameliyat olduk beklemedeyiz şimdilik..

Kizlar merhaba nasilsiniz mayis haziran gibi ben de bu topikteydim ama hem ismi degismis hem de yazanlar degismis su sisesi falan vardi

Kizlar merhaba nasilsiniz mayis haziran gibi ben de bu topikteydim ama hem ismi degismis hem de yazanlar degismis su sisesi falan vardi

ewet canım suşişesi adını degıstırdı su828 olmustu sanırımm kımsecıkler kalmadı bnde gırıp gırıp bakıorum ama yok kımse

Eski topigimizi görünce bir garip oldum valla ben de baktım baktım kimse yazmayinca girmedim pek..
Esmerguzel ben su şişesi:)) naptinn hamile kaldın mı aynı mı hala??
Sevilay canım sen napiyosun doğuma az kaldı sanırım kızın olacakmış Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy şimdi listeye baktım esmerguzel hamile kalanlardanmiş zaten doğum oldu mu canım yaa??

ewet canım suşişesi adını degıstırdı su828 olmustu sanırımm kımsecıkler kalmadı bnde gırıp gırıp bakıorum ama yok kımse

Ayy şimdi listeye baktım esmerguzel hamile kalanlardanmiş zaten doğum oldu mu canım yaa??

Yok canim daha dogum olmadi :) gebelik testimi paylasmistim telaşla mart basi bekliyoruz sevilayin benden bir ay onde :)) benim oglum olacak allahin izniyle insallah hayirlisiyla sizlerden de en kisa zamanda guzel haberler aliriz tanismasak da hep dualarimdasiniz :-*

Kizlar özledim topigimizi..bende hala çoğalamadim.
Arada uğruyorum buraya kimsecikler kalmamis.kis aylarida geçiyor. .kış bitmeden Rabbim herbirmizin yüzünü güldürsun inşallah

kızlarr napıyorsunuzzz yaa daha dogurmadım nazlı bızım kız beklıyoruzz bklmm.bnde cok bakamaıorum artık topıge ama özledım ya o gunlerı napıyorsnz neler degıstı hayatınızda newar neyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…