Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

hoşgeldin cnm.
neler yapıyorsun , sağlık problemin vs. varmı, ne kadar süredir deniyorsun
benim için can alıcı soru bu 'süreeeee'
benim 1 yıl oldu da artık kafayı yedim

cnm bnmde 1 bcuk yıl oldu isteyeli ama yok bebek persembe hsg ceklcek cok korkuyorum ya doktorum erkek olursa cok utnrm bn yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

Sağol canım inşallahhhhh
Sen nasılsın geldi mi kocişin sonunda Bebişin cinsiyet belli oldu mu??

bnde ıdare eder tatlım hamilelik psıkolojısı yenı ew yenı sehır alısma ewresı hormonların etkısı altına grdım bunalım takıldım esım gldı sukurler olsun yawas yawas toparlanıorumm

Yok diyorsa yoktur ozaman canım :)
Aynen bekle bakalım bir süre canım. Demek ki vadesi gelmemiş daha..beklemek insanı yormasa bir de süper olacak..

merhaba bende aranıza yeni katıldım
Hoşgeldin aramıza.. Bat ne zaman senin soyle ekleyim pc den girince.
cnm bnmde 1 bcuk yıl oldu isteyeli ama yok bebek persembe hsg ceklcek cok korkuyorum ya doktorum erkek olursa cok utnrm bn yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
Diğer tarafa da yazdım. Erkek doktordan korkma hatta kadin doktorlardan daha iyiler canını yakmiyorlar falan. Nerde çektireceksin
bnde ıdare eder tatlım hamilelik psıkolojısı yenı ew yenı sehır alısma ewresı hormonların etkısı altına grdım bunalım takıldım esım gldı sukurler olsun yawas yawas toparlanıorumm

Olur olur lohusa psikolojisi çocuk doğana kadar olur bak eşin de gelmiş yanına. Bebis da sağlıklıdır inşallah sıkma canını

benim bat 11 eylül canım ama umudum yok basladı sancılarm

etlk zubeyde hanım da cnm

canım hangi ildesin bilmiyorum ama ben istanbulda fındıkzade radyotomda çektirdim , doktorda erkektii.
hiç acı ağrı hissetmedim . 5 dk lık bir işlem inanki , heryerde böylemi bilmiyorum .
cok rahat geçti gerçekten , korkma sakın .
inşallah bir problem çıkmaz ve rahat geçirirsin
ben ağustosta çektirdim işte , hsg den sonra gebe kalma şansı artıyormuş , benim bu ay hsg den sonraki ilk ayım , bakalım ne olacak ama cok umutsuzum çünkü hic bir belirtim yok (
azcık şöyle midem felan bulansa :))

keyfini çıkar canım sende , hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah
hiiiiiccc bunalım takılma , ne güzel bak bebeğin seninle , bunu düşün hep

gercekten mi yoksa korktugum için mi bole dyosun acımaz dmiiiiiiiiiiiii cok trsyorummmmmmmmmmm:18::18::18:

gercekten mi yoksa korktugum için mi bole dyosun acımaz dmiiiiiiiiiiiii cok trsyorummmmmmmmmmm:18::18::18:

bende kadınlar kulübünde rahim filmi çektirenler topiğini cok okudum , kimisi cok acıdı demiş kimisi hic acımadı demiş
sanırım ileri teknoloji makinalar kullanan yerlerde acı vs. olmuyor
ben yeni çekildim dediğim gibi , tırsarak gittim kurbanlık koyun gibi ama ağrı vs. yok gerçekten
sedyeye yatınca tabiki korkuyorsun ama normal ultrason muayenesinde hisstettiğin şeyler işte , fazlası yokk
sakın korkmaa. ben çıktıktan sonra gittim gezdim dolaştım , ne kasık ağrısı oldu ne başka bişey .
birde benim 1 sene olunca artık ne olursa olsun bişey varsa da çıksın diye iyice gözümü karartıp gitmiştim.

bncede bebek için katlancaz bzede 1 bck sene oldu ama ck saol iyi geldi

Huhuuu kimse yokmuuuu??
Kizlar ne durumdasiniz ya.diger topiklere bakiyorumda bi suru yeni hamisler varrr.
Biz nie degilisss yaaaaa
Coooooookk istiyorum.ben istedikce benden uzaklasiyor bebegim
Daha 6 gun var bata ama olmadi .hissediyorumm.cok uzgunum yine

Canım topik başlığını kışa kadar yaptığım için kızlar kışı bekliyor sanırım şaka maka kuruduk resmen yaa. Az kalmış senin. Sen bari güzel haber ver bize.

Canım topik başlığını kışa kadar yaptığım için kızlar kışı bekliyor sanırım şaka maka kuruduk resmen yaa. Az kalmış senin. Sen bari güzel haber ver bize.

Allah tan umit kesilmez ama hicbir belirti veya degisiklik yok cnm yaa.
Adete bir hafta kala goguslerim siserdi o bile yokkarnimda sis degil
Offfff ne zor bu belirsizlik.
Gelse ne guzel olur hem dogum gunume hem evlilik yildonumune

iyi akşamlar kızlar ben eskisi kadar sık giremiyorum üzülerek... Çünkü 1.sınıfları aldım çok öğrencim var ve başım çok yoğun sadece nefes alıyorum desem yeri...İyi haber var mı diye bakmaya geldim henüz yok umarım tekrar girdiğimde nefesal güzel haberi vermiş olur.Ben daha 10.günümdeyim yumurtalama günüme bile daha 12 gün var üstüne 14 koy oooooo 8 ekim... Neyse hadi bakalım

Selam kizlar nasilsiniz?
Yeni bat 26 eylül.
Rabbim bu topige yeni canlar versin artij.uzun zaman oldu kimseden müjdeli haber yok

Insallah guzel haberler veririm cnm.daha uc gun var ve testim negatif.
Hayirlisi artik alistim bu duruma:)
Arada bi ugrayin.ben ekim topigine takiliyorum burda kimse yok diye
Sana kolay gelsin minislerinle

Selam kizlar nasilsiniz?
Yeni bat 26 eylül.
Rabbim bu topige yeni canlar versin artij.uzun zaman oldu kimseden müjdeli haber yok

Insallah canim yaaa .guzel haberler alalim artik
En yakin bat benim ama benden bu ayda is cikmadii.
Ekime kaldik bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…