Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

maalesef iyi haber veremiyorum kıslaarrr(( adet oldum
bekletmedi en azından bu şükür :)))

su sen demi hasta oldun yahuuuu valla ben 8 ekime kadar beklemedeyimmmm hatta beklememedeyim :) 1.sınıflar yedi beynimi çocuk mocuk gelmiyor artık aklıma canı ne zaman isterse gelsin artık

su sen demi hasta oldun yahuuuu valla ben 8 ekime kadar beklemedeyimmmm hatta beklememedeyim :) 1.sınıflar yedi beynimi çocuk mocuk gelmiyor artık aklıma canı ne zaman isterse gelsin artık

Aynen canım hasta oldum ben de
Saldım çayıra Mevlam kayıra modundayım
Allah yardımcın olsun 1ler pek zor yaa
Kaç yaşındasınız diye sordum 5 yaşından 7ye kadar var

Aynen canım hasta oldum ben de
Saldım çayıra Mevlam kayıra modundayım
Allah yardımcın olsun 1ler pek zor yaa
Kaç yaşındasınız diye sordum 5 yaşından 7ye kadar var
öyle öyle en küçüğüm 62 aylık en büyüğüm 81 aylık arada var 19 ay yani, 1.5 yaş ben bu zihniyete ne diyeyim aklım hayalim almıyor eğitimden anlamayan saçma sapan insanların diretmesiyle bir sınıfta 50 kişi ders yapmaya çalışıyorum kafam okadar doldu ki artık bebek düşüncesi bile silindi hatta bu ay yumurtlama günümü bile kaçırdım sanırım unuttuk :) 1 gün sonra ayıldım artık tutarsa :)

Maşallah sevilaycım ya 20 haftalık olmuşsun ne güzel :) cinsiyeti bellidir sanırım prens mi, prenses mi geliyor?

ben de iyiyim canım sağol yoğun bir stres içindeyim 50 kişiyle birinci sınıf okutuyorum bu yıl ne yediğim yemek belli ne nerde oturduğum.Bu ay 7. ayım bebek beklentisi içinde olduğum.Ama açıkçası bu ay hiç uğraşmadık yumurtlama gününü bile kaçırdık bu aylık bir beklentimiz yok biraz da moraller bozuldu gibi bende ümitsizlik başladı

İşte tam da bu ay gelebilir bak demedi deme.. Ben hamile kaldığımı öğrenip eşime söylediğimde... Nasıl olur 1 kez yaptık demişti Yani o kadar ay yumurtama haftalarını değerlendirdik artık yorulup sadece sevgiyle geçen bir geceden sonra geldi bebişim.. Nolur takmayın bunları kafanıza rahat olun.. Beklemeyin ozaman gelicek.. Rabbim vereceği zamanı bilir..

selam hanımlar bu topik çok cansız
ben bi kaç aydır bebek olayına çok giremedim
daha doğrusu sorunun ne olduğunu araştırıyoruz ve tedavisine bakıyoruz
tahminen kış aylarında daha yoğun ve umutlu günler olacak bebek yapmak adına..
ocak ayında çalışmalara başlicaz kocişimle
hem doğum tarihi benimkiyle aynı olsun istiyorum ondan da birazcık
hayırlısı artık inşallah rabbim banada nasip eder...

Yok yavrum ya bu ay cidden zor, yumurtlama günümü unuttum ben bu ay, yani zaten tam hangi gün bilemem ama geçen aya göre denk gelen günün ertesi gün aaaa dündü dedim iş işten geçti ertesi gün de denemedik çok yorgundum okul yüzünden yani bu ay hiç sallamadık :)

Sentimental napıyorsun canım nasılsın miniklerleee
HAdi canlanın artıkın yaa topik ölü resmen

Sentimental napıyorsun canım nasılsın miniklerleee
HAdi canlanın artıkın yaa topik ölü resmen

minikler yedi ömrümü yedi valla sorma bugün adet olmam gereken gündü ama olmadım ama hiç heveslenmiyorum sabaha hasta çıkacağımdan eminim stresten gecikti sanırım çok yoruldum bu ay çocuklarla, uykumda bile rüyamdalar kalem silgi görüyorum o derece rüyamda.Sanırım düzenim şaştı ben 35 günde bir olurdum hep ,geçen ay 37.gün oldum o yüzden bu ay buraya da 37.günü adet günüm olarak belirtiim ama bugün bitti ve adet olmadım 38.güne girdim geçen ay yüzünden şu an yaşadığım bir gecikme mi değil mi onu bile bilmiyorum belki de hiç ovulasyon olmadı ondan geciktim ne bileyim

Naptın canım geldi mi kırmızılar? Gelmemiş olsun nolurrrr

Naptın canım geldi mi kırmızılar? Gelmemiş olsun nolurrrr

hala olmadım canım her an olacakmış gibi ağrı çekiyorum sivilcem de çıktı birsürü acaba bu ay yumurtlama mı olmadı bilmiyorum ki...hamile olsam belirtim olur bişey de hissetmiyorum ki...38.gün de bitti 35 günden 38e ilerledim stresten midir hormonlarım mı bozuldu bilmiyorum ki...

ve the end bu sabah yani 39.gün hasta oldum sanırım bu ay yumurtlama hiç olmadı oyüzden de adetim gecikti

Nerede bu topiğin kadınları yahu :) başlık tam mevsime uygun değil mi ne güzel işte sonbahar ve kış ayları :) hayyyy Allahım ne zorlu yolculukmuş be bu bebek işi.2.5 yıl doğum kontrol ilacı içerken saatini kaçırsam panik yapar hamile kalacakmış gibi korkardım şimdi hale bak

Selam kızlar nerelerdesiniz yahu arada bari ses verin ne alemde olduğunuzu merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…