Yaz düğünü için gelinlik ne zaman alınmalı?

Katze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
2.855
597
373
Merhaba :KK33:

Kısmet olursa 25 Temmuz'da düğünüm var, gelinlik ne zaman almalıyım? Ben mart-nisan gibi karar veririm diyordum ama haftasonu gelinlikçileri gezdik, Ocak'tan sonra fiyatlar artıyor, şu an kış fiyatları geçerliyken alın diyorlar doğru mu bu, satış taktiği mi yoksa:KK17:

Yardım ederseniz sevinirim:KK25:

genelde öyle derler canım ocak-şubat gibi alınmalıdır. benim nişan abiyemi aldığım yerden alıcaz sanırım gelinliğimi de o da aynı şeyi dedi şubat gibi gel sonraya çok artar diyor.

şubat yine iyiymiş, yılbaşı dedileri bize :110:

Merhaba :KK33:

Kısmet olursa 25 Temmuz'da düğünüm var, gelinlik ne zaman almalıyım? Ben mart-nisan gibi karar veririm diyordum ama haftasonu gelinlikçileri gezdik, Ocak'tan sonra fiyatlar artıyor, şu an kış fiyatları geçerliyken alın diyorlar doğru mu bu, satış taktiği mi yoksa:KK17:

Yardım ederseniz sevinirim:KK25:
Merhabaaa :KK54:
benim düğünüm haziranın ilk haftası. gelinlikçiler 2 ay önceden gelmeniz yeterli dediler. yeterli değil bi acaba kafam karıştı o_O

merhaba kızlar, dikim için süre yeterli, eltim 1 haftada diktirmiş. Ancak şu an kış fiyatları geçerliymiş ben bir gelinlik beğendim 1400 tl dediler, ocaktan sonra 2000 olacakmış. doğru mu bilmiyorum inanın ben de tereddütteyim :KK17:

merhaba kızlar, dikim için süre yeterli, eltim 1 haftada diktirmiş. Ancak şu an kış fiyatları geçerliymiş ben bir gelinlik beğendim 1400 tl dediler, ocaktan sonra 2000 olacakmış. doğru mu bilmiyorum inanın ben de tereddütteyim :KK17:
her zaman için kampanya yapıyorlar ben çok takılma derim. 1400e de çok iyi bulmuşsun keşke ben de bulabilsem :KK1:

canım ankara, and çarşısı... ama sadece toplamda 3 gelinlik denedim, biraz daha bakıcam açıkcası

canım ankara, and çarşısı... ama sadece toplamda 3 gelinlik denedim, biraz daha bakıcam açıkcası​
Anladım canım Ankara uzakmis zaten ben de istanbul'da sanmıştım:110:

Ocak şubat gibi son indirimler oluyor doğru kızlar...
Ben de haziran için Şubatta anlaşmıştım..

Back
X