Yaz düğünü için gelinlik ne zaman alınmalı?

Katze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
2.855
597
373
Merhaba

Kısmet olursa 25 Temmuz'da düğünüm var, gelinlik ne zaman almalıyım? Ben mart-nisan gibi karar veririm diyordum ama haftasonu gelinlikçileri gezdik, Ocak'tan sonra fiyatlar artıyor, şu an kış fiyatları geçerliyken alın diyorlar doğru mu bu, satış taktiği mi yoksa

Yardım ederseniz sevinirim

genelde öyle derler canım ocak-şubat gibi alınmalıdır. benim nişan abiyemi aldığım yerden alıcaz sanırım gelinliğimi de o da aynı şeyi dedi şubat gibi gel sonraya çok artar diyor.

şubat yine iyiymiş, yılbaşı dedileri bize

Merhabaaa
benim düğünüm haziranın ilk haftası. gelinlikçiler 2 ay önceden gelmeniz yeterli dediler. yeterli değil bi acaba kafam karıştı

merhaba kızlar, dikim için süre yeterli, eltim 1 haftada diktirmiş. Ancak şu an kış fiyatları geçerliymiş ben bir gelinlik beğendim 1400 tl dediler, ocaktan sonra 2000 olacakmış. doğru mu bilmiyorum inanın ben de tereddütteyim

her zaman için kampanya yapıyorlar ben çok takılma derim. 1400e de çok iyi bulmuşsun keşke ben de bulabilsem

canım ankara, and çarşısı... ama sadece toplamda 3 gelinlik denedim, biraz daha bakıcam açıkcası

canım ankara, and çarşısı... ama sadece toplamda 3 gelinlik denedim, biraz daha bakıcam açıkcası​
Anladım canım Ankara uzakmis zaten ben de istanbul'da sanmıştım

Ocak şubat gibi son indirimler oluyor doğru kızlar...
Ben de haziran için Şubatta anlaşmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…